Blem in Jamaica, Portmore April 23, 2016 by Met Pluggy yuh shudden hide yuh face at all..Wha happen yuh feel bad ina di man pants and shirt pluggy? Yuh outa yuh element Pluggy?
Lol the ensemble did haffi match the passport information or entry refusal, Pluggy nah tek no chance. Reply
It must be tiring putting on ten coats of make up, false hair and lashes and squeezing your size 13 feet into size 10, and still fava shit. I would need a vacay too.. Reply
Mnl. Pluggy dressing like a man is probably depressing to him but a Jamaican so him affi show yuh say him a fly out Reply
Lol the ensemble did haffi match the passport information or entry refusal, Pluggy nah tek no chance.
Yuh know sey ah di same ting meeda tink. It naw tek nuh check
It must be tiring putting on ten coats of make up, false hair and lashes and squeezing your size 13 feet into size 10, and still fava shit. I would need a vacay too..
Pluggy gone get him batty plug out enjoy nobody ain’t mad at you!!
Suh wah kinda wuck Pluggy do dat him need vacation? Kmt.
Sell f**k!!!
Mnl. Pluggy dressing like a man is probably depressing to him but a Jamaican so him affi show yuh say him a fly out