Mi wudda tell uno nuffi hide mi ID d way how mi bumb**t upset but cause mi have ppl wah mi respect n mi nuh waan none a mi students/ family see mi a behave soh. Dirty, nasty stinking Marsha knight wah work uppa Linstead Police Station is u mi a f**g address. u nuh see how u heart dutty thats y u f**g face ugly soh. U a walk n a tell ppl say mi uncle put u out with the kids, when a u bl**t decide fi leave. U draw gun on him and threaten him, mi tell him fi guh report u.
The police dem say dem aguh tek u gun or one a uno fi leave. You say u will go cause u waan keep u gun. You move out everything but cause u hear say him change the locks u run guh round the house guh lick it off and mash up everything (which him video). U a say mi gi the man stupid advice fi change locks but if the man fear fi him life wah u want him fi do. Knowing how u f**g wicked u goodly waan fi plant gun or drugs on the man. Now a come serve the man wid papers fi leave him place. You thi
place. You think a now everybody a tell him fi lef u, but mi sure u kno y him cant leave. If u say u nuh want d man then y the f*k u a search him phone. The man pay $200000 just fi d f**g gate alone, yet him say just gimmi $600000 n gwaan wid the house and u still a gi d man a hard time. Badmind a f***g kill u, member say a u same one did call n tell u sister man a bagga story and the gal never do u nothing, all cause har man a spend pan har. All mi a ask u wah him do u u still cant talk,
if him a do u anything y is it that every report a station a him mek it, if him did lick u or anything mi wudda never deh pan him side. U come a farrin n try turn the man family against him. The police them uppa linstead a back u to cause u a feed them wid lies. I was on the phone the night when u select the gun fi shot d man, yet him still naah leave… Years now u say u nuh want d man yet u end up breed fi him a second time… then all over f**g fb u a class the man as dunce, u never know h
u never know him dunce when u lie down inna bed wid him? Nothing bout u nuh nice yet him stay wid u fi 18 years.
Sender yuh can be upset all yuh want but this a too much energy fi waste pon yuh uncle relationship of 18 years..dem soon gone back
woulda neva deh with a police gal. emotion plus gun? world war three.