Blem in Jamaica, Portmore September 12, 2016 by Met Den met a how poochie look suh like she sick…r a di bleaching mek she tan suh
Princess Apple a mi dream girl with the dreamy eyes n body!Poochie a mi reality girl…sure she’s got a gut but there very well be some good good psussee unda that shelter!go through poochie loo!big up Apple straight! Reply
Poochie needs a gut buster 3000 like from yesterday. Her body looks like a soursop that drop pon di ground and step pon. Reply
Me seh them gal ya mash up dem body and think Tru the real fake brands it make them look good. Girl you ugly bad. It’s a mess Reply
She can get IT even on her sick bed.poochie u fine af!
Yardie?? mi tink yuh was strictly Apple,lol.
Princess Apple a mi dream girl with the dreamy eyes n body!Poochie a mi reality girl…sure she’s got a gut but there very well be some good good psussee unda that shelter!go through poochie loo!big up Apple straight!
Poochie needs a gut buster 3000 like from yesterday. Her body looks like a soursop that drop pon di ground and step pon.
Me seh them gal ya mash up dem body and think Tru the real fake brands it make them look good. Girl you ugly bad. It’s a mess
Suh she nuh du r breast wehday?? Dem look bk drop..or she neva mek dem heal gud
@Idk anuh Poochie duh har breast yuh hear wrong ah Oniel duh him breast and him get butt shot