Ugly syreeta a green card yuh a look. Yah talk bout dread and him family dem wen a di same thing Yu a go do. A Yu muma yu a look green card fa. Obeah worker Cynthia soon know weh fi do wid Yu. Yu see weh she do to shacky and Yu still a run in. Yu tink Cynthia can tame , Cynthia only love sutu because them love Obeah alike. A whole heap a time she carry sutu guh Obeah man. All di mad woman jamiela she bout she run gone a PA gone live, dem still nuh inna har, a push she a push up because wicked Cynthia will never like that. A betta she did stay a NY because dem still nuh like har because she a jacket. Sutu and vee guh a Miami and jameila wasn’t invited, she nuh shame , she need fi stop push up and nothing she do can make Cynthia love her. Syreeta Dave is not your type but Yu green card desperate so yu just a pretend. Dutty nasty syreeta leave dread alone because you have the same motive, Yu face tough like Spanish town handcuff and gwan like yu cute. Obeah worker Cynthia I will hear bout you and the 81 dem because it’s come soon.tell the Obeah man fi clear up sutu clog pussy a dats why dread left har. Not even fertility treatment can help har. Tell the Obeah man fi fix that.
I think she looks Fabulous and I’m a woman.
Good Afternoon x
Den a wah mek she suh stiff she waah dodo. All di smile stiff. Poor ting..
This is the month for 81 crew to grace the wall,she looks nice but breast long like dog puppy ears
Ugly syreeta a green card yuh a look. Yah talk bout dread and him family dem wen a di same thing Yu a go do. A Yu muma yu a look green card fa. Obeah worker Cynthia soon know weh fi do wid Yu. Yu see weh she do to shacky and Yu still a run in. Yu tink Cynthia can tame , Cynthia only love sutu because them love Obeah alike. A whole heap a time she carry sutu guh Obeah man. All di mad woman jamiela she bout she run gone a PA gone live, dem still nuh inna har, a push she a push up because wicked Cynthia will never like that. A betta she did stay a NY because dem still nuh like har because she a jacket. Sutu and vee guh a Miami and jameila wasn’t invited, she nuh shame , she need fi stop push up and nothing she do can make Cynthia love her. Syreeta Dave is not your type but Yu green card desperate so yu just a pretend. Dutty nasty syreeta leave dread alone because you have the same motive, Yu face tough like Spanish town handcuff and gwan like yu cute. Obeah worker Cynthia I will hear bout you and the 81 dem because it’s come soon.tell the Obeah man fi clear up sutu clog pussy a dats why dread left har. Not even fertility treatment can help har. Tell the Obeah man fi fix that.