MI DUS A MEK YUH KNOW SEH MI HAVE DI VIDEO DEM WID YOU A DO DI TINGS TO YUHSELF AND A PISS UP YUHSELF MI KNOW YUH A SEH DAS SQUIRTING BUT DATS A PISS PAN TAP A PISS…YUH SEH SALLY DONE BUT WHATEVA YUH HAVE INA YUH NAH GET NUH KINDA GRIP FEELINGS YUH NEED A BEER CAN SIZE UNDER YUH…NO SHAME…SALLY DASH IT OUT WICKED PAN YUH
so dere is sex videos of qq with all woman and so fourth? and u a send video with piss to man like yuh waa seh a squirt?______________________________________ mi a go find a way fi run dis video from start to finish yuh too wicked and bad
:travel lolol… lord Met me still nu get over the fag video yet, lol
dus bring some lime and salt nearer to u a mawnin..suppose u see piss :ngakak
She is nasty
:hammer de piss mussy breed chink and it tek up de weave mek she ago natural.
yuh know chink nuh partial wedda hoe or virgin dem will infest anything belonging to anyone :tkp
I cannot wait fi morning come. U gal qq u fi get it u too Brite!! U fi glad America u deh if it was jamaica any weh u deh Sally would a find u a put on a proper beaten pon u and then go stand up in front a judge Pusey.
Sally dash it out pan har wicked wicked she have nerves a talk bout done hole and fi har hole more dan done..To di amount a man whey she tek n she haffi a use dildo..something wrong wid she…Dem gwine call har Bronx Pissup
Ah can I see the video doe all this big talk just post it. You must not know qq she gives no phucks. QQ knows what she is and she embrace it. You never this could make her famous it happen for Kim K. So post it. No empire a come one now cyah badda with this tonight.
I do things on my time love :kiss
Suh yuh run left di argument cause Empire on t.v? :ngakak
Empire shot tonight. Now back to the mix up.
:hammer
Piss pan tappa piss :hammer :hammer
Sally nah add nuh body suh mi not even see what happen pon fi har wall. But qq deal wit har a way doe.
QQ a go broke the internet tomorrow…patiently waiting.
Sally have up the video already. Qq sick stomach tho a just two video and me nearly vomit
Sally have up the video pon har page. Qq sick stomach tho. A just two video and me nearly puke
Yes with the spitting and all dem tings deh..QQ is nasty
Yall really hurt by this girl no funny shit,unno juss sad unno body marky marky an not video friendly..what the f**k is yall meaning of squirt?? There is no way piss gonna come out deh suh….sally need fi guh have a seat har uglyness is already too much sin fi she a play petty…who dnt mek freaky video nd send the nigga them a f**k…a 2015 get ova unno boring self
boo
:ngakak
What yuh seh Metty, boo?? :hammer :hammer
PRETTY GAL MI A WAIT
@ hahi everybody ova ya know is u qq u have no shame r ambition u ass Deh pon fired go cool it with the rest a piss weh u have left u ago have sleepless nite tonight cause is the longest nite u ago have mi like u mi start wrap mi self a live like a mummies.
Yo mi what’s app just guh crazy. No wonder y she tek the ppl them man. Mi nuh need fi wait till tomorrow. Lawd dis girl only 23 smh betta she just guh tun porn star and done everybody have a talent phucking is hers. Gwaan do yuh ting yah qq you will never go hungry men love freaks. Even if a one hide and phuck.
She wasting her time she need fi go get some alum and go do porn
But doing porn requires getting tested. Don’t dem sey she is a walking std? Just asking.
If she did live somewhere I would reserve the Hearst from tonight fi pick up har infected body, cause da germs yah dead. Quarantine yuh self from tonight cause Met got yuh ticket and it’s called 6foot 6
If I was qq I would just post dem same video on my time line with the caption “y u mad doe”. Cause it’s clear a bitch can’t squirt like her. If she was sending that video to my man I would be mad too. Damn qq u killing dem with dat video.
qq sqirt= 5 pampers and 3 pack a wipes which it look like she already set dem up under har ..layers of tucks fi catch the pee
Qq is not the 1st or last that mek video like this. Met you sad every chance you get you post a story bout the girl. Go hold a seat somewhere.
Every chance mi get? A me tell har fi go fass with sally? No she is not the first but she is the first ina di Jamaican circle whey a piss n a claim a squirt and dress up under har bottom like she on a hospital bed
Tell her seh di only way di video doe mek di wall is if she truly decides to mend her ways. From pmoney put up her pic wid her over him hood along with the embarrassing things he said she should have made that a turning point in her life. If not for her, for her daughter. What does she expect from her daughter with such actions? Sally man is not her man and when a man is not yours there are limits to the shit . One piece a cussing she deh pan wid Sally and Sally have har ticket
:hammer :hammer
This woman is vile and disgusting. Her behaviour in the clubs past nasty. nutten classy bout she. her style of dressing is ridiculous. I hope her gawwjus daughter dont witness her lifestyle smh
Ok Met go easy your head inna di nite yah. Is Sally married to the man? If not den him nah fi har man either, him free game. If she married to di man den QQ wrong.
Manners metty never wish u merry Xmas n happy new year but a wat time a devotion
Uuhhm a morning now weh it deh kmt. You really thought qq would care if you post it or not like I said she really don’t. Yuh jus ago get har more man.
Babae, that’s prostitution..
All I see on IG is team QQ lol. Think we might have another kim K moment here. Tee Shirts Be Made Up And all. Sally when you digging a whole for someone make sure a nuh you same one ago fall in it. Sally you should not be posting tings like this bout nobody cause all you do is batty wash and all these things. She phucked you man move on and leave ppl be. You should be posting the video of your man jerking off to qq video.
mi have my front row ticket roll it met
Good morning, Met & da crew!
Run da riddim.
qq walke and deh wid every man she look pon inna di bronx a she sa freaky gyal tr888 qq yuh a batty gyal cause yuh tek it in your ass …….
QQ cannot do better cause she have a lot of bacteria that promote her nasty antics dem forget about who’s man it is BUT is this the lesson she wants to impart on her children wutliss nasty pissabed turkey
Everyone take a step back and look at the whole picture pls.(no bias ting) What Sally and her friends promote? They put up naked pics and dem kissing each other. So y would Sally put up that video. QQ doing the same ting they do. Just that fi dem video nuh come out yet. QQ that video for was nice porn wise. You need to start getting paid and stop giving free shows. QQ you like dem tings so go find how you can get paid to be in the sex industry. QQ use all dem stones they throwing at you and build an empire. I like that comment they digging a hole for her and dem fall in it. QQ let me shoot some ideas to you; you can teach a squirting class, pole dancing glass, strip, porn star, video vixen, sell sex toys. Use you talent and get paid no more free shows.
Pissing is a talent?
yeah in the usa it is. Met yuh never watch a porn vid yet.
Oh or getting paid for three sums. You Know how much married couples would pay for qq services. But only bad thing bout that she chat to much and nobady nuh wah dem biz public.
Teach ah squirting class???…girl, are you serious right now???…I thought I heard it all :tkp :tkp :tkp :tkp
Sally move yu bloodclaut and go ask God weh yu parents do to him mek yu come out so damn ugly !!! Come on let’s be fa real…. Dwayne walk and look everybody inna dancehall so why Sally mad tho? Page yu man!control yu man! Him inna every gyal inbox and all a Di 3sum weh Sally a give him him still go offa QQ ….why sally never gwan so when him did a fuk Lisa and all di other gyal dem??? A because QQ look good and she feel threaten SEH Har man nah go leave di girl alone …give di girl a break! Dwayne don’t respect Sally cause him same one SEH him love Sally but him Haffi fuk pon Har. Every pretty pussy gyal have a pussy video If a gyal don’t have it Har pussy ugly
All mi a refresh mi cyah see the video yet. Met what’s good tho? Roll the clip.
@ anonymous 1.23 am u sound soooo f####king dumb it doesn’t matter, if Sally married r not iis her man. Qq out a order fi a come at the woman yes qq a say Sally ugly at the end of the day she has a man weh your man of your own qq go bury u nasty infested self gwey. Met good morn! Met run the f###king video nastiness like qq need no sympathy.
Fe real Genuine..
Somebody @Ragashanti pon dis mi wha here the full. QQ would a do good pon outta order still Raga weh yuh deh.
That is not sally man ah the ppl them son suh him fi share
Qq look good suh man ago want her ah nuff gal man ah get tek but them just don’t know yet Ig tun up loud
BUT THAt Sally bitch ugh bad
Team QQ gal u sexy
Lol u see how the topic ready for qq I can’t with these whack bitches all a them!
So @teamqq I hope when she turn roun and f**k yuh Man U have the same chat….qq is nasty period
Dwayne know sey sally can’t pull certain girls so him did haffi draw fi Q lol Dwayne I don’t wrong yu
@ no name a love u comment big up u self. @ team qq u is done out bitch u nasty hole is a revolting door every man run in a run out. Before u show some compassion u a behave like u did something good, team qq mi know is u if it was my Man U tek nasty bitch a find u mek u swallowed u twisted dutty teeth dem. because u r so hype and baddd watch how u going to get slapped mi granny always tell Mi done eat rice wen it hot.
Unnu need fi STOPPPPPPP lying to this F**KIST, bout “pretty” and “sexy” and “look good”…..BIG, FU@K OUT, DUNNNNNNN OUT, INFECTED PUSSY, QQ DON’T, AND I REPEAT, DON’T LOOK !!!!!!!!! QQ UUUUUUUGLY NUH BLOODCLAAT! AND I AM NOT SAYING THIS BECAUSE I DESPISE EVERY FIBER OF HER BEING, BUT NOTHING ABOUT THAT WHORE IS EVEN ATTRACTIVE! UNNU NEED FI STOPPPPPPP CLASSIFYING PPL AS “PRETTY” BECAUSE OF THE THEIR COMPLEXION, OR BECAUSE THEY HAVE A “STRAIGHT” NOSE, BECAUSE SOME OF THE UGLIEST PPL I’VE EVER SEEN IN MY LIFE ARE THOSE WITH “STRAIGHT” NOSE, AND IF SOME LIGHT SKINNED PPL WERE DARK,…..GOD JUDGE IT! NOTHING ABOUT QQ US APPEALING OR CUTE, NOTHING! MORE THAN THE DUTTY, NASTY MAN DEM KNOW SEH SHE IS A DIRTY DOG WEH WALK AND DUH DI TINGS DEM, AND SHE NUH REQUIRE MUCH,AND THE REST IS HISTORY…..NOT TO MENTION HER SHAPELESS, TATTOO PLASTERED BODY….SHE WOULD HAVE LOOKED MUCH BETTER WITHOUT THE DROVES OF FU@KED UP TATS, MATTER OF FACT, SHE AND THE TATS GO HAND IN HAND, BOTH USELESS, IRRELEVANT, UNCALLED FOR, UGLY, WORTHLESS, UNATTRACTIVE, STUPID, DUMB, UNNECESSARY, DISGUSTING, DISGRACEFUL, STRETCHED OUT, WIDE…..ALL IN ALL, NASTY, FU@K OUT QQ LIVE INNA A BIG, DUTTY, MAKE BELIEVE, GLASS HOUSE INNA AND CANNOT THROUGH STONES AT NOOOOOO ONE! *VOMITS* DUTTY SCRUM!
My lil sister is 22 in school very well mannered. If Lil ms bitch up top was my sister I beat her with steel pipe!! where is her family