Garbage bags !!! Yuh just talk it lmdao no an u a hype suh
    Mi woulda Shameeee to RASSS! Yuh too frighten
    Jeffery Campbell is so played out my girl … U only a Fck fi
    100 dolla boot .. Yuh just state yuh nuh av a job … Yuh tek man
    Yuh nuh live nuh Weh what a way u pause up when the part bout kotchin
    Come up u don’t even know whT fi say cuz u really kotch all bout
    Yuh are a sad bbc gal u need fi park now !!!! This is so ignorant
    What a way the gal hurt up u head tru u knows u was kotchin fi truth
    Lmfaooooooo Lisa yuh jus a stamma suh fuk out the camera Ma…
    The other 2 suck pussc like DOGGGGG just one set a stink
    Yung gal dem a cuss dem match .. POINTLESS

QQ u mean ur bodies out number the amount of days
    In a year & u still a draw garbage bag a clothes Ina d nice
    Nice winter???? JOKE OF THE DAY!!!!
    Did she just say she got garbage bags filled with clothes?????
    Lmfao lmfao lmfao lmfao no man nah mind yuh QQ
    U pussc nuh good that’s why u still in the same position for Many
    Years go have a seat

2. den dat wan weh not so cute, di stamma one, can sumbody tell har to slow down when she cussing, i can’t understand a ting she is r saying.

why she so up in the camera wid har very small nose and very pretty face?? my girl plz to take 5 big steps backward when u are addressing the camera, my eyes can’t take all that prettiness of urs so full force in the camera.

3. Goood morn METTERS! From I was not born I have to class these girls bitches u all have no class r ambition oonu a talk about vanity any body can have any brand shoes flat screen oonu all don’t have a f**king shame. That is y it isn’t good to have frens as things get sour everything fling out. Bitch u proud a tiefing if a mi like the girl weh oonu a rail pon an onnu c mi a dose oonu with stale piss. Oonu a tell di girl both suck cock all a oonu suck cocky all a oonu have mouth pon phone hype inna camera. Before year done a gwan c oonu same bitches flinging out each other flies. Dutty bitches Oonu gwey oonu all look like wen cornmeal porridge spoil oonu go a cemetery u all looks like crawny corpse john crows gwey.

4. wasnt QQ on camera sucking dick though…

so how she calling ppl suck hood qq it did ah drop off ah yuh mouth corner
    yeah di same hood weh guh inna nuff ppl batty was in your mouth
    was on ur tongue …QQ come on nw !!!

QQ … all the clothes in world with buzzer holes .. and you’re still a STRAGGLER.

5. Wow!!!! Mi shame fi dem. VANITY VANITY VANITY…. This video make any sense?? Yuh have up yuh shoes dem… cloths… weave and……………….. STILL NO WHERE TO CALL YOUR OWN? Am I missing something here?? Is your child enrolled in a private school? Ensuring she gets the best education money can afford??? Does your child have a savings acct for her college fund??? Do you have any form of degree, certificate ensure YOU AND YOUR CHILD’S future???

WHAT AM I MISSING?!?!?!?

WHO WOULD HAVE KNOWN THE FINER THINGS IN LIFE IS 100 DOLLA SHOES AND TEEFING STAR WARS CLOTHS.

1. What you asking about is of no interest to QQ and the gang nor many other OLDER women in the BX…….heck the majority of Dancehall Women for that matter. I grew with many that started out like QQ and all NOW, they aint got they ish straight.

6. Sorry bloggers , where these shrimp & crabs live ? Must ina river bottom i can’t pick up the accent the Christmas tree empty & those clothes & shoes never never heard of lard them look hungry bad .

7. I was wondering when dis would reach ? 1st…. di 4 a dem need fi tek down dat christmas tree ! QQ nuh yuh was di inspiration for di song SCRUM BITCHES? Di likkle crawny light skin one seems like she have too much teeth inna har mouth please those Jeffrey Campbell are so 2 yrs ago and QQ Bebe shoes sell a TJ MAXX and Marshalls…. Suh QQ yuh seh garbage bags of clothes suh yuh really a kotch cause if yuh did have your own place clothes would be in closets and drawers…. Di 4 a unno need a life young with no ambition but i will stay tune fi when di 4 a unno fall out and start fling out the “GARBAGE BAG OF DIRTY LAUNDRY :siul

1. In there defense Metty, the closets are over full for some of them and so many put the excess in GARBAGE BAGS and suitcases to sell out of. Something I’ve seen first hand.

1. Metty, I am in no way pardoning what they are doing nor their life choices. I was just stating that her saying she has nuff clothes in garbage bags could be because every where else (closet, drawers) are over filled.

2. puerto … QQ live inna garbage bag ,,, and even if that was the case why u nuh have a walkk in closet no way thats an excuse i would never and its still living out of the bag QQ don clutch and sell #facts

8. QQ change friend like di weather!!!

wasnt u kotchin wid soyinni dem and dem disgrace afta u jump inna 1million fight fi dem
    little girl wah do yuh?

9. Dem make me feel like fi start up a charitable foundation for wayward girls. People can a brag pon stolen star wars pajama? Dat sell a walmart fi like hat five bucks?

10. Met
    This is very sad
    Very very sad
    Young girls with so much opportunity in the world and all they can think about is this?
    Where are the parents to guide these beautiful young girls
    Mi nah lie this video spoil my day

1. QQ nuh haffi steal and she is very proud of not doing the right thing. I will come back and say my piece again because unno around di girl whey have har own key and work is bad influence

1. MET THAT GIRL JUST A FOLLOW SHES A FOLLOWER …
        SHE WAS NEVER IN THE LIGHT DEN ALL OF A SUDDEN SHE AND QQ A FRN
        MATTA FCT NONE OF THEM WERE FRIENDS I BET U ANY MONEY IIS MAN BRING DEM TOGETHER

11. Just Wanna Say I Love You Pink Wall & I Love How Y’all Always On Me It’s Quite Flattering, But Thanks For The Love 🙂

1. Bitch STFU yuh nuh have no shame!!! This is an embarrassment bunch a pathetic young girls Smh…hope you gain sense at some point in life for the sake of ur child…SMH

1. empty barrel mek the most NOISE!! OMG BEBE SHOES JEFFERY CAMPBELL STAR WARS PJ’S ah dat oonu ah brag bout? 32inch flat screen PLASMA tv wtf wrong wid oonu? BRONX PPL I TELL YUH real crab in ah barrel mentality to rassclatt :hoax2

mettyyyyyyyyyyyyy afternoon to you and jmg family ah yah so mi park up todeh the wall deh pon fiyah mumz!

2. Stupid bitch ..love negative attention n think it’s cute lol. Istop wasting your time going to mc Donald’s for free wifi to post videos n comment on jmg wall. :bola Kick sum body need fi kick off yuh senseless head.

12. dis finally reach ??? di whole a dm was dunning black lip shakera wah do nails pon white plains rd. di whole a dem did fren and shakera, shanise and tashy start bout the 4 a dem ! so dem a dun her and bare things and bout shakera baby father gun butt her .. mi cant bother with them girls here. never in my life mi woulda know seh ppl nuh want fi have dem own. it feels so good a night time fi lay down inna mi owna bed. no friend a cotch . NUTTIN. mi own space and privacy ! dem girls here seems to dont want that .

13. I’m dead with laughter when home girl said I have house keys as if she don’t live at home with her mother who gave her the keys.

1. QQ you too involved with “To” much F**K & nah get a dime
        di man dem nah give yuh shit cuz ur hole condemn from yuh born poor yuh.

1. We too involved in ppl life but you make a public video to embarrass yourself. Lmaoo nobody wears gold tacky boots like that so good for you n your $400 ole shoes. Birches like you go to Salvation Army n vintage shops in manhattan to find ole designer gear lol. It’s not even live the shit she have are in season lmaoo. Hungry sketels like you make me shame that I live in the bronx. Instead of being clean n decent so that a man wife them up n take care of them ,they spoil their character n cuss about shoes n clothes. The only man will appreciate them is a pimp lool. I rather live pay check to pay check than dick to dick n still look hungry like you. Bitches dem probably can’t cook if they even had a stove r food to cook.

14. Smh! I feel bad for the next generation what is this world coming to? What example is she setting for her child not once have I heard her mention money being saved for her child’s college tuition but she has money for shoes,clothes etc. This is were my tax dollars ends up in the hands of a prostitute. Such a shame

15. QQ yuh reach?? You know you are one sad lil Gurl.. No doubt that you are beautiful but when beauty fades what’s next? 10 yrs from now you will be looking back maybe being so pleased with yah self or so disappointed, either way my dear your behavior is atrocious. I am not your parents but a lil character takes you along way… Yuh si di ugly bebe boot yawh show and dis damn Jeffrey Campbell fi show yuh say yuh Nuh use to nuttin good. Gal pickny all a Unuh mouth waah bleach out.

Bubblelikesoup

1. qq aint even all that unu wah see her in person wid har chip up front teeth dem
      and big bloodclat forrid she look like one ostritch

16. COULDNT EVEN WATCH ALL OF IT

DID THIS EEDIAT WASTE OF LIFE QQ JUST INCRIMINATE HERSELF ?

ADMITTING TO HAVE STOLEN MERCHANDISE ON CAMERA ?

ON THE INTERNET

THIS BIRD DESERVES EVERYTHING DAT REACH DEM

17. But mi ago sen in this video to all a di store dem so dem can look out fi di clique a dem :ngakak :ngakak :ngakak set a numb skull.

Bubblelikesouo

18. Well maybe @wicked… Cuz mi never si dem in person yet, di way dem come pon reality jmg so awftin is like mi si dem before inna real life.

Bubblelikesoup

19. Me nah watch but qq you are a pretty girl and have a beautified daughter if a u really write this up top tell me what’s so flattering. Stop cursing and pornography and try better yourself. Black ppl wake up

20. Wait deh….. Di one inna I’d scully di horse face stamma gyal. She nuh get beat up weh day? How she never have mouth or strength then? Lol mi nuh understand

21. Ah she ah the wring leader fi all ah dem,one worthless set of young girl ,should be in high school or attending college!!!

22. cho from i was born :ngakak :malu :ngakak .yes lisa she get some rass lick from rico wife tashy bashy :ngakak :ngakak :ngakak she baddd pon camera sah….. dam ediot all a dem

1. you see how you wicked a bbcl lie rico wife dont name nuh tashy bashy you too f**king mix up come offa the people dem wall..nuff..

23. LOOK PON DEM 4 BEAUTIFUL BLACK OOMAN A WASTE DEM LIFE PON F**K#RY INSTEAD A DO SOMETHING PRODUCTIVE WID DEM LIFE ,,, A LIVE FI NEXT PARTY MAY GOD HELP DEM KIDS DEM MADDA SHOULDA SWALLOW DI NEXT PARTY FI CALL SAVE A HOEE ……………………..

24. Lol QQ say u can’t even 6:30 but QQ whey 6:30 give u????? Di girl have a skill doing nails ur skill could get money but u ain’t even top bitch enough to get paid to fuxx unnu is a real waste lower than wormshit

25. All the one qq she fi go bag har face cause har man beat har worst than a ripe breadfruit. Dutty qq gwey di mount a dumb mike u dj pon them cannot count. Bitch go drink bleach u don’t serve a purpose u and u dutty thieving bitches are intoxic waste! All if me deh a wa party a oonu jump di girl u qq a coming for u wen a done with u bar owner don’t need to get a cleaner cause I’m going to use to clean it. BITCHESSSSSSS!!

26. mi aguh talk di tings dem, wah day s-skrumz and di lightskin mawga one weh tek tashy spashy man rico fight tru dem a subs dem onanedda pon instagram. s-skrumz and di mawga one meet up and di mawga one rush s-skrums nd dem start roll and galang pan di ground, met yuh wah si di video but nuttn nuh spicy bout it still cause di 2 a dem a fist out dem onenedda rass nd it dark suh anu nuttn fi hype fah. mi hear seh di mawga 1 did aguh fight di skrumz again but dem inform har nd tell her seh di skrums aguh call police pon har if di mawga one rush har, met a abay sinting but skrums know who fi av strength fah. baldhead bm aguh give it to yuh

27. Am I the only one that couldn’t finished watching it? Am I the only one that felt sorry for them? I feel bad that these little kids throwing their life away because them a use dancehall wutliss people as a role model. I try to tell my children it’s not the labels on clothes that matters, it how it looks on u. At my graduation I took my kids out of school so they could see me walk and collect my degree. I want them to be upstanding citizens, I don’t run down name brand, sometime shop at target cause I don’t want them turn materialistic. My son came home from school a few wks ago and ask if he could use please call real quick to google something, then he said wow, he was telling the truth. I said what happen. He said a boy in his class wore a $200 sneakers. Few days later we driving pass a apartment complex him say a over there tyshawn live, I asked di same one that wear di $200 sneakers? I couldn’t believe it. Me can’t afford (and would never) buy my child such expensive sneakers but my Pinckney live in a nice house in a gated community. Some people priorities messed up. ,mi nah teach my Pinckney Dem fi glorify name brand. Nopes at end of the day a di white designer dem a get rich and richer.

28. Wait is a new set of teenage roach or the old one them all now I can’t understand one word they were saying young girl please get your lives together because time goes by so fast before you know it you old and stale it my seem cute now but you will regret not doing something with your life when you are young

1. Well thats what they grew up seing so dem a follow and tin seh its a good look. So sad and to even think they have kids. SMDH really sad. For them to even boss about not having a job…………..I dont know oooooooo. This is too sad and sickening. Once you have achild your grown so do better. Go back into education or something kmt

29. D Gonorrhea part alone turn me off ewwwwww what a set o NASTINESS unu should b ashamed of unu selves……EWWWWWWHHH

30. I AM DEADINGGGG . MI COULDNT EVEN UNDERSTAND DI TALL SKINNY UGLY ONE ONLY THING I HEAR WAS YOUR BABYFATHER,,,SHE MADE YALL ASS LOOK LAME AS F**KKKKKK BTW CATCH DI TEETH DEM LOOOOOOL AND ONLY THING I HEARD FROM QQ WAS SOMETHING COST A 100 DOLLARS LOOOOL MY GIRL 100 DOLLARS AINT NOTHINGGGGGGGGGGGG AND WHAT COST 400? I KNOW YO ASS DIDNT GET 400 IN STACKKKKKSSS LOOOOOOL YALL DUMB GET F**K OUUTA HERE. DI SHORT ONE SAY SHE GOT KEYS TO HER PLACE MY GIRL DUHHHH YO ASS LIVE WITH YO MOMMA LOOOL SMH YALL NEED TO GOOO

31. Helllllllloooooo Met oooohhhh
    I can’t deal
    Foreign Neva affi nice suh
    But hold on deh Mek mi ugh dung the line one by one caw UNUH nuh normal mi ave the file dem hold on my mi guh dung the line one by one
    Missy stinky mouth sour pussy QQ people a talk bout u nuh have nuh shame MY GIRL U HAVE NO DAMN AMBITION suh yuh think it cute a hype Ina Video bout wah yuh have Ina garbage bag DUMB BITCH … Everyday yuh f**k a next man fi shoes hairstyle an nails caw yuh thief ur clothes dem .. My girl yuh pu**y played out yuh affi Ina bare three sum tek f**k Ina yuh batty an mouth .. HOW DERE U TALK ABOUT SUCK HOOD DUTTY STINKIN QQ WEH PMONEY F**K YUH INA YUH BATTY WID BOTTLE AN CUM INA YUH FACE .. A u say SKRUM RIGHT bitch u is a no body yuh gwan a Monday night a target the money man dem YUH HAVE SUM NERVES A MENTION LIME A RITA bitch the man dem use yuh an f**k yuh den u draw in yuh fren dem an dem get f**k too … Dutty bitch u f**k anyweh all Ina Monday night yaw get f**k Ina the club .. Bitch u a talk bout wah yuh have an all this above shit my girl the time u a buy 400$ an 100$ shoes yuh ugh look a room .. SHUT YUH MOUTH BOUT YUH CAN GUH ROUND A YUH MADA GO WHERE … Qq stop live a fairy tale .. U a bumb bitch the time u a do dem video ya an a f**k fi free GUH do sum porn yuh dun known fi wah yuh do already … YUH HAVE SUM NERVES A ACT LIKE U A RING LEADER INA PEOPLE HOUSE …. The gyal wah yuh did a chat an a tell bare lie pan weh day … YES PURPLE QQ CHAT BOUT HOW YUH F**K NUFF AN YUH MADDA JUS AS BAD U AN HAR A F**K INA HOUSE SAME TIME AN HOW A YUH MADA SHOES DEM Yuh MADA mine yuh an how yuh nasty … Purple stop back Qq cause she will bite the hand that feed HAR she nuffi talk bout that cause she kno ntn of that … Purple nuh badda hype bout pay stub an bout yuh have key … Bitch yuh live Ina yuh MADA house weh yah have as whore house an yes yuh have yuh papers yuh legal but wah yah do wid yih self but walk an f*k an now a thief like yuh fren … Lisa mi nuh kno wah if seh bout u .. YUH TORN UP FROM THE FLOOR UP .. Yaw talk bout mek Barry this am that how much time Barry dun yuh an cut yuh off bitch don’t talk bout that poor child caw yuh naw tek care a HAR … Mi see yuh INA more clothes an hair do than yuh owna daughter have .. When the gyal dem dun yuh weh day yuh Neva have nuh tough chat … Tiffany ah bwoy poor u yuh dun a Bronx ur a no body ur body dead dem ave u a hold camera the ole time an all yuh can show a the weave yuh have in how much months now ..
    SAD LOW LIFE NO GOOD BITCHES .. QQ AN LISA HAVE PIKNEY GURLS AT THEM AN LOOK PAN THE EXAMPLE DEM A SET
    TIFFANY AN PURPS MI SURPRISE UNUH NUH BREED YET BUT UNUH MUSSI DASH WEH NUFF BELLY … Met mi have dem file ohhhh mi ready fi talk the things dem

32. dem bitches r so stupid let me break it and down for u qq u the one that pmoney was f**king u in your ass and the big cocky in your mouth bitch please u call the girl suck hood purple purple yo muma a pimp u out and yo friend dem and lisa talk like a big hood ina har mouth a pure sperms in a them mouth corner and pon them tongue no lisa you need to go get a speech therapy tiffany you behind the camera ppl stop brazillian hair long time the 4 a uno put together cant make one y’all are some $1 hore put price pon uno pussy and uno mouth especially you qq put price pan yuh batty.crazy bitches……………………………………….

33. YUNG GYAL LIKKA DEM BEFORE DEM GO SCHOOL DO SUMPN AS STRONG BLK JAMAICAN WOMEN. DEM ON CAMERA A PUT DUNG PPL AN A TIEF.. YALL BITCHES NEEDS TO GET YOUR ACT TOGETHER.. BE PRODUCTIVE