R.I.P TO PAUL RANGE’S BROTHER RUSSIAN

0 thoughts on “R.I.P TO PAUL RANGE’S BROTHER RUSSIAN

1. Was he murdered Met? He was very handsome. Unless we start valuing each other as human beings, the cops won’t value us as humans either.

2. My sympathy goes out to Natalie 106 and Park as well.
    Maybe that’s why she looked so sad Saturday night and was not her usual HYPE self and not up in people face with that atrocious BREATH

1. that was very disrespectful of you. i hope when one of your family members pass away someone pokes fun at you too

3. Met you see that gal Natalie she an him fight over food at are mother house an she lock him up but him have other case fe rob the taxi man an shot the cab driver when him a come from Paul range dance one night so Natalie knew him have the case an she still lock him up anyway after him time him end up deported to jamaica right back wey them come from round a jungle .an that the end of him bad man or police kill him Natalie say them no know if a police or bad man kill him met him go a ja a Gwan like him a bad man an don . You can want go teck over bad man place .natalie have one thing fe live with pon ar mind till she dead.anyway met that a rass live bad family.

1. Natalie no have nothing fi live wid, if him a beat ooman him gi go a jail, if him a thiefT rob and shot cab man, him fi go jail, an him dweet to himself. On a different note, no one deserves to be killed by the hands of another human, may his soul rest in peace

4. NATALIE 2 MAN FI YOU DEAD NOW GAL MI UNCLE SAMMY YOU BABY FATHER AND NOW YOU SEND ANOTHER ONE GO DEAD AND AND YU HAVE CANCER YOU AH BUILD YU OWN LIKKLE CREW FI WELCOME YU TINKING MOUTH WEN YU REACH AH HELL HUH BITCH

1. Which one a fi har babyfada dem dead? Cuz Mark is har babyfada fi her big son and a jail him deh fi murder and she and him neva deh when him get lock up. Di likkle girl fada deh bout a NJ I think…so mi nuh kno bout her babyfada a dead…unnu come and a dash false news pon ppl name fi nothing…

5. After how dem treat dem madda as siblings me nuh expect nuh betta treatment for them one another. She should have stayed home and mourn her brother but instead she deh a dance a look sad. Worse dem cannot even travel fi lay dem brother to rest.

6. When the brother was in Jamaica they never did anything for him all the balling Paul a do on social media he never send a dollar for that man.Melissa always talk how the man always a call Paul a beg him $50 and Paul never send a dime. Natalie love call police on her family no one in the family like her

7. What a mix-up and not one good ting fi seh. See when u live certain way even to u death not one good word has been spoken about the deceased or the family he hails from, that is the grave shame in all of this. A family name that is worth nothing.

Leave a Reply to Laugh Cancel reply