R.I.P SISTER SCULLY

0 thoughts on “R.I.P SISTER SCULLY

1. Met when sister scully died, because even last night they announced it at church she’ll be there December 31st

1. Come outta mi head Shani. Imagine. Smh. Shameful. RIP my dear lady although I have no idea who she is. I will do a little research now.

2. classless is all I can say.Even if yuh did say we at xyz station are saddened by her passing…without the time slot and link we woulda si wid yuh but yuh pass outa orda fi da one deh :hoax2 your condolences was nothing more than a shameless plug how low smh

1. despicable ..I couldnt believe when I saw it ..is things like that discourage people from church cause as simple as it was…it was heartless

1. as I play it all I can remember is seeing my mom dancing in the kitchen as she cook dinner in a di kitchen a Jamaica when mi likkle an me in a di background a teef out di chicken when she nah look. God bless har family, Met yuh know seh it nah go discourage mi cause mi know seh wolf in a sheep clothes deh every weh. None is immortal but it still hurt mi heart

2. Sis Scully is like one a Jamaica’s landmark…our Mahalia Jackson..thats who her voice reminds me of.