Ok where n when the upcoming dance a keep cuz this is clearly some self promotion ish Sender deh pon.Oh n mek sure is not any memorial fi Waldie enuh cuz as good as unno ladies look…mi nah bloodclaart guh!
Resemblance fi do the things dem !!!
Rabia is a big waste gyal when Waldie was alive him tell Doneisha nuh fi chat to you, not even baby shower you got an invite for, she just drop yuh so…but a so it go yuh lickie lickie and Doneisha need you to recruit the next money man so she affi keep you close!!!! Bout muffet daughters.
Muffet daughters yes cah a dung a fi yard was the spot…carry
Wat happen to r son?? Kudos to her from the gutter outs Spanish town market to sendn her child to EMANUEL CHRISTIAN ACADEMY THO( WANNA BE UPTOWN FAKE TALKING rabia
One in all black what she rub get so white
Ok where n when the upcoming dance a keep cuz this is clearly some self promotion ish Sender deh pon.Oh n mek sure is not any memorial fi Waldie enuh cuz as good as unno ladies look…mi nah bloodclaart guh!
Bed sisters
Resemblance fi do the things dem !!!
Rabia is a big waste gyal when Waldie was alive him tell Doneisha nuh fi chat to you, not even baby shower you got an invite for, she just drop yuh so…but a so it go yuh lickie lickie and Doneisha need you to recruit the next money man so she affi keep you close!!!! Bout muffet daughters.
Muffet daughters yes cah a dung a fi yard was the spot…carry
Wat happen to r son?? Kudos to her from the gutter outs Spanish town market to sendn her child to EMANUEL CHRISTIAN ACADEMY THO( WANNA BE UPTOWN FAKE TALKING rabia
I’m sorry, that name RABIA IS AWFUL…Sounds too close to RABIES!!
Dah senda yah wear glasses.