RATE DI FASHION DREAD

19 thoughts on “RATE DI FASHION DREAD

1. Dem live fi “likes” mi nuh know why him nuh jus cut off the eight locks …. di Ras dem fi she him if him call selassie name

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

8 locks and 16 40 leg pair up in a each :ngakak

Dutty faggot rapist pretender.

2. Well mi hear bout people wanting a safety net but look like my man yah like him safety pins…lol..him decide seh him nuh ready fi grow up yet?

3. We have all heard the saying that there’s a difference between dread and Rasta!The worst dem can sey bout Nesta Marley is that him did love a tight pants but it never tek away from us identifying him as a Rasta!!

Jah Cure is a dreadful dread wearing silk blouses, sequins, choker (cuz that don’t look like kerchief),tights/leggings/jeggings and now nappy safety pins smh!

Remember u heard it here first that unno a go live fi see this dread inna battie Rider…but unno know who nah go shock though!!
    DAMN DISGUSTING CROSSDRESSING DEMONIC DREAD!!

4. When mi see him a Sumfest mi seh “Pinkwall shall see you” the Gucci Rasta dis lol mi sehh “The Cure” come out inna him labels and give the people dem an international performance, woiiiiiiii.

5. I w wanna use one of dem baby nappy pin deh an pull out all a him dread dem. Dats how much time mi have on mi hands and how ignarant mi is fi him.

6. For all you idiots making dumb comments about how the ras dress remember that emperor selassie was one of the best dress kings always wearing nice fancy clothes, is like unuh think because man a rasta dem should walk barefoot and look like a mad man.

7. Jah cure who God bless no man can steal ur blessings. The man come from jail because the girl lied about her age, but uno jamaicans think jah cure raped the girl. Well the case done n i can talk about it now. For all who want the truth. The girl lied to jah cure about her age, she agreeed to have sex with cure, when her parents found out, they made the girl press charges against cure because her mother hated jah cure. I hope that young lady parents feel good today, knowing jah cure never raped their daughter, is their daughter told jah cure she was older than she was. #courthouse

8. Big up cure u have some of the best reggae songs that can be package and represent jamaica, how much people can say they have international hit songs cure? How much of these critics in here can travel and have been the places you have been. Jah cure u work for ur money unlike some of these critics dat sell dem pu ssy in here. Big up buy anything u want cure is ur money n u work for it, continue doing good reggae music and wave the jamaican flag high cure.