REAL DETAILS OF MR OH GOSH -_-

Oh gosh, Mr. Oh Gosh get lock up! Inna last month kemarhighcon get lock up cause him beat di big woman him did deh wid. Tru she catch him an one gyal a suck out dem one another!
First pic
One big woman wid 4 pickney him a f**k come bail him so him start carry har go party. She swell up like bull frog not even har coat she caan tek off. Mi hear seh she f**k di whole a connecticut and a married woman. di money she a spend pon kemar she need fi go tek off di baby weight. She does not look comfortable. Oh gosh kemar do not look happy he is forcing it.
Second pic
Mr oh gosh still a party same way and him monitor device deh pon him ankle dwl. how him bruck curfew. Him haffi go buy him pants likkle bigga no shame di bwoy nuh have
Third pic
Now him go leff sasha fi dis gyal a bronx keima and treat har like shit she do every ting fi di ungrateful hungry bwoy and now true di big bullfrog a buy him love him waan come deal wid keima any ole way di big toad jus auh ride kemar hype fi be relevant. Now both she and keima a claim di suck p**y bwoy pon social media but keima seh auh she a di wife!
Pic 4 and 5
Di bwoy cannot hold a job still doh live no weh a sleep a woman yaad dats why him love use up di big woman dem an a walk a suck p**y nasty stinking mouth. Him betta hope seh him mek it. Oh gosh bad still give him dat but do not be a one hit wonda. A true seh ppl auh call him batty man him start f**k down di whole a bronx and connecticut now be careful and stop put yuh hand pon di woman dem theywill f**k you in jail likkle bwoy.
Betta him just deal wid keima she is the prettiestone and she stick wid him through all di bullshit. Dem man love dash weh a woman that stick by fi ole fart! Stop theif clothes and use ppl get a job cannot live in car.
KK
KKK
KKKKk

31 thoughts on “REAL DETAILS OF MR OH GOSH -_-

1. Kiema ever put har self in a wife category every man she ever deh wid and none of them own her up only di batty not jazzy weh she di married wah day she deh wid this fat stay bad man weh she claim did wah har

2. Keima we know it’s you putting your self up. Nobody knows about you and kemar so you do it, nobody you get takes you serious. Stop look attention my gurl.

3. All now mi ah look fi di toad/frog! Mi expect fi see one 50 or 60 year old shape bad woman weh lose har age paper….smh sender

4. Keima Keima Keima u nuh tired?
    Go back to jazzy at least he loved you
    Nakia beat u like dog n embarrass you to his friends did you know they were going to your friends begging them to talk to you n they refused cause they said you don’t listen.
    You were warned about Kemar but you cut ties with people for him when all he does is Mek u look like u over zealous. Fi a pretty girl you man dumb. Kemar talk bout the shit you buy him to hold him. You a clean shit fi hold him bitch u got it f**ked up u clean shit to better yourself

5. Nashuan you love Kemar so much that your making even yourself look stupid cut it out you know the boy don’t care about you one bit

6. Nashuan you never have money fi mind Kemar cuz you live on the government we get it now is that bun you so much that your trying to bring him down what’s the real problem nashuan the world know the boy is no batty man and if yuh wish dehydrated him suck pussy now shame on you but good god the stories your sending in its so clear that it is you take care of yourself and leave the young boy alone we don’t care what you sending in because 1st he’s a batty an now he’s f**king girls because he’s a batty man stories don’t make sense

7. Thank God Sasha left this dutty bwoy SASHA STAYED WITH KEMAR THRU EVERYTHING AND MINE HIM TO THE END WEH KEIMA A GO???? Plz !
    Keima nuh look good bout pretty weh pretty agoooooo
    Dis gal fake pregnancy and try give Kemar and him walk and tell the whole entire TRISTATE lmao Keima a so u desperate fi him? That big woman don’t look bad ! She look good a wa do ppl? Unu describe the woman in the worst ways ! smfh! Keima and biggest man clown in a mount Vernon she claim she was Nakia Wife nakia weh big n stink nuh fck all him do a beat all a fi him gal them and send dem go a mad house lmaooooooo … Keima u rob the people dem 10 K and they are looking for h me surprise u reach back road !!!! Ole thieving gal

8. Lmaoo big up miss pretty Ina real Fukin life , y’all mad she got him like she said what’s hers will ALWAYS BE HERS . If a gal a get a one fuk I’m a get the money an a spend it pan she abayyy

9. this story is straight outta bitterness why the sender don’t just move on him have a bag a gal a mind him ok then she she him a batty man then all sorts a f**kry send in some real story the as far as I can see she very hurt and upset by the way youth the oh gosh song shot stop f**k dem old crosses gal yah

10. So me sey to Nashun you life sad go get a life look the boy look good go get a f@$#*##k life what you doing still not working stop call up the girl them name you sorry ass you not standing in the pic with him go spend time with you son Nashun you life sad ohhhGoshhh man go look at man you age no more young boy don’t want you the best thing ever happened to you and you want him back that’s not the way to go about it take the ring it’s not going to happen ohhhGoshhh poor Nashun.

11. Nashawn you fe talk the truth a Stalk you a Stalk the youth stop spread rumour you all a show up a the youth home a watch him he is VIP big deal big up self kemar Nashun bad mind you need to stop it’s not working go find a job and stop do section aid that’s why you go after the young boys because no big man not putting up with you low life cheap ass self

12. Nashawn you it’s sad you really have a lot a time you need to take the time that you take to put up lie on people you tell lie on the youth why because the fox can’t get the grape him say it sour you have a son mind it turn on him be careful poor you I hope no more young youth don’t make this mistake fe pick you up f@#$%&g bitch

13. The last time I checked registered nurses clean shit , so what’s the point , where are your degree’s? Since @ some of the sender’s talking about cleaning shit #worthlessbums

1. It’s your honest bread stalking young boys that’s the not a job I don’t want that’s too much work to burning gas ware and tear on the car ohhhGoshhh

14. All mi know I never Hurd of him and this girl name Nashuan I watch him and is a youth you can’t study him and I respect that about him

15. Keima u ugly and u shape bad big fat sour gal ! Gweh bout Kemar rate you BITCH WHERE ! He don’t !! And never fckn will lmaoo u a laughin stock ! Plz why u come on here bigging up urself bitch? Same way u claimed wife with NAKIA u are not nobody’s wife shit Pail Keima ! Go sit down bitch

16. Sender where’s a pic of Nashuan ????? Me wan see this Nashuan because Kemar look good suh we wan see Nashuan so bad sender we can find a pic of Nashuan

17. So me say too her life sad him nice bad a that kill her and she can’t go near him Nashun you hurt go get councils not the way to go about it .

18. First of all I don’t know why unnu a go so hard pan di gal nashaun ….. kemar f**k di whole a unnu and chat all a unnu wid one another …… Including nashaun… So it’s understandable why he’s in such big mixx because he love chat all a unnu … From what he do to y’all in bed to what stuff you buy for him .. That’s kemar mr oh gosh for u ! So please spare defending him .. A dis and more fi do him .. Him love likes fi true and f**k bare old woman fi get clothes and then chat them one another with each other … That is wickedness and it’s not a real man trait … And nashaun as a big woman u was warned about him and u never listen .. Now the rest of u bitches being warned about him too … Run for cover this yute don’t want nobody!

19. Keema ah mad yuh doh. Yes the young girl have the position weh you want. It sad fi know seh ya worry bout Kemar and Kemar not even ah look your way. Anything you say or do nah go stop Kemar and gal nah go stop love him. stop call up the girl name Nashuan. If she ah spend har money pon him so be it let her. If she ah clean shit fi better him so be it at least she have a job. Yuh obviously nuh have none cause from morning yuh nuh come off of this. I’m not the type to involve kids but you have a son make him your number 1 priority. Niggas come and go but your son will always be there. Kemar should be the least of your worries and not to mention who he’s f**king. Y’all come on this f**kry site call up the youth name on false info.

20. That’s some bitch that keema cut off. You sound really hurt bitch. Jealousy is a bitch. Probably did want Kemar and couldn’t get him so you have up the girl. Keema nuh watch nuh face yuh good like that mama.

21. As for that woman if your dating Kemar you should be ashamed of your self. Yuh see weh him put nashaun through and you wanna put your self through that now? You have three kids as seen in your bio why pick up a Likkle Bowy weh Cah contribute shit to you or your kids life. Leave him to his age group. Stop embarrassing your self with this nasty ass Bowy. Kemar gonna run your pockets dry!

22. me wah see this Nashuan that sending these stories sender weh she deh she me wah see , two day straight she send in this youth a wah suh bout him me Guh pon him page him don’t see to care a bit bout a soul but his music sender seh him a batty man but the gal dem seem to loving him idk if at all any this Nashuan girl me wah see

23. JAMAICAN PEOPLE AS SOMEBODY MOVE UP OR TRY TO BETTER THEM SElF DEM A BATTYMAN OR DEM SUCK PUSSY LOWE THE YOUTH NOW YOU LOCK HIM UP IT NUH WORK NOW YOU COME ON WALL WITH F**KRY MOVE ON LIFE COMES WITH CHANGES MY GIRL IF HIM HAVING WOMAN A RUN HIM DUNG MAKES HIM A BATTYMAN WEH YOU NUH LOWE THE BATTYMAN !

24. Nuh that’s why she try fe bring him down its killing her because she nuh Ina the hype because she love it but kemar not even a give her the time of the day boy she sure have time on pon her hand Nashun all have to say to you take care of you self and if you have kids take that time and take care of them