REALLY RED OCTOBER

36 thoughts on “REALLY RED OCTOBER

1. OMG……….Why is Vanessa (2nd pic) up here……………she don’t botha anyone. She works hard and go out once in a while to enjoy her self and have fun.

1. tel har pleaseeeeeeeee wi a beg har fi get a waldrobe consultant caw maddy maddy is a understatement wen she touch road :nohope:

2. Gm, what a set a people dem tan bad and ugly, jessem peem!!! and the one dem weh would a look semi-cute, because them a pose up wid the ugly one dem, them uglyness just overpower dem with a strong grip. hmmn larks man it too much!!

3. too many pics to comment but overall i am not impressed in the slightest…..after seeing pics like dese i really miss tracey champion……

4. When me start see red me want fight, so i guess the whole a dem haffi line up. no sah me tiad fi see pop dung people inna dance man. dance suppose to lively and fun this look like a nigh night

5. So the Lady inna di grey pants suit….she did a job interview, then go dance then had a flight to catch? how else would you explain the business attire and the carry on? :hoax2 :hammer

6. sender uno fi stop chat wey uno nuh kno. let me explain something to u, its not greedy the owner of sugarmill is or a nuh money him nuh want uno fi meck. the law is if u have a liquior liscence u have to purchase liquior fr authorized liquior depo in newyork. if the cops come into the club and check your liquior and its not fr newyork its a big fine the club owner as to pay and they may loose there liscence. we the party people need to come out early all club in newyork must be turn off by 4am.by 3:15am doors must be close. blame uno dam self to be coming out so late at nights to party and stop blaming club owners. uno wey rent the clubs dont care about the owners loosing there liscence and then we have no were to party. and then we have to keep our parties into un liscence club and wen cop come the bartender go to jail and the cops seize the liquior.

1. No man I mean, wah book do unu??? Mi nuh seh mi perfect, no mi far from it. When unu a write een mek sumaddy wah likkle more literate write the statement dem. Gosh!!!

7. Juggist lord u need some clothing man, you gone like u a hot boy and u a wear the same thing over a over you to go under a stone, you say bad.

8. The way juggist told me him a hot boy and him keep nuff parties and him from port to port and him mek nuff money and how him married but him don’t consider it a real marriage nd ha e the nerves to da t me to.come to him place like a f**k him gon get no sah not happening de man stop talk to mi mi laugh but it him try to look goodeit him short self

9. Somebody pls tell Betty blonde she needs a makeover . The veins on her legs need covering up, the wig stay bad n her a$$ look like old woman bottom. Smh

10. all you’ll big pu**y weh a chat the people most of them have them good up good up job and dont even know you clowns …most of them lookdam good good go f**king drink bleac f**king haters

1. yuh noe it sweet mi how unnuh run cum a jmg an lef unnuh dictionary FOH GO LAWNNNN FI READ N WRITE OOOOOOOOOOOO :mewek2

11. Dansa da lame is sooooooo annoying!! SHUT up already. You’re so f*@king lame. You can’t even fill Albany Manor stage much less. U all take this thing so serious. calm down dude.

12. @Spanishgal no juggist can’t bring no gal to him place cause him leave with him baby mother with a him wife, juggist no have no money yo gal still fool out there no make him tell u no lie, a ll him do when him friend dam a make money him bad mine them, tell him fe ago pay shot boss him money that him len him a ja mo’s, stop lie to the girls them fool.

13. PICS 3,10,13 &14 STAY REAL BAD PIC NUMBER 3 D GAL LOOK LIKE ANY ELEPHANT AND PIC 14 MI NEVA KNO SEH WALKING DEAD DID DEH A BROOKLYN A HOW SHE BLACK AND STAY BAD SUH NO MAN SHE NEED FE TEK OFF THAT WHITE TABLE CLOTH DRESS CAUSE MI NUH KNO WAT IS THAT AND OH GOD THE WIG HUNNY IT TIRED NOW, SHE UGLY MAN. PIC NUMBER 10 & 13 YOU GUYS COULD HAVE DONE BETTER. CARL UGLY PPL SHUDA GET CHARGE EXTRA CAUSE A PARE DUPPY CUM A YUH DANCE…

Leave a Reply to AF2727 Cancel reply