This man owns so many restaurants in the bronx and can’t pay his employees.
Him married one whoring gyal weh name loraine weh use to deh with batty man Paul range mi leave dem place good while now and them can’t pay mi money. Richie rich you is a big disgrace Yuh treat yuh family like shit Fi please yuh wicked woman. A nuh me alone unu owe, unu need fi pay people. All unu do is walk and owe bill. Yes mi a talk. Pay me mi rass money.
12 thoughts on “RICHIE THEY LADY PAY”
lol, How Paul Range reach inna har rant ? unnuh wicked
Everybody know say Paul range is a big fish. Him name mention so people know which loraine mi did a talk, she did associated with him dummy. If mi open my mouth dem affi guh hide under stone. Somebody need fi talk and make everybody know what dem doing… people a talk but dem a whisper under di quiet.
FROM HIM MARRIED DIS CROSSES EVERYTHING A GO WRONG IN THE RESTAURANT. SHE RAISE THE FOOD PRICES LIKE A CITY ISLAND. THE FOOD DON’T TASTE GOOD. THE CURRY GOAT FATTY FATTY LIKE THEY DON’T PROPERLY CLEAN THE MEAT. THE FRIED CHICKEN TASTE HORRIBLE. SHE HAVE THAT BIG BLACK FOOL HEAD A SPIN LIKE GIG. SHE PUSH OUT ALL HIS FAMILY AND PUT HER FAMILY TO MONITOR THE RESTAURANT. HIS BROTHER RAMBO THE BUM OF FISH AVE LOOK TERRIBLE, NOT EVEN HIM SHE WANT IN THE RESTAURANT. THEY MAKE SO MUCH MONEY AND DONT WANT TO PAY THE WORKERS. THEY NEED AND SHOULD CALL THE LABOR BOARD ON THAT JEZEBEL. PEOPLE SAY SHE HAVE HIM TIED UP WITH OBEH.
They probably hiring marginal folks or illegals why nobody reported them to the labour board yet. Of all govt agencies those folks don’t joke when it comes to workers’ rights. So if you legal and your name clean report them ass and don’t look back.
Me hear from good source say a long time she involved inah obeah, she and her family from Jamaica .Unu push out the man family dem and a take over everything, him family dem a suffer. But fi her family dem ahrite. Rambo look terrible fi true richie is a big dutty disgrace. People fraid fi call labor board because most a dem nuh have nuh papers.
Richie have a woman ina every single restaurant him have. And di gyal know and can’t do shit about it. All the ones dem weh she talk up to a tek richie.
Yes dem fire mi because Mi ask for my pay , mi surprise labor board don’t start investigating all dem already, like people can really survive working $70 dollars per day ? Don’t get pay Pon time and get fired for asking for their hard earn money like people don’t have bills to pay inna farin.
Btw here’s the labor board number they are confidential with your names 212-264-8185 lol
lol, How Paul Range reach inna har rant ? unnuh wicked
No wonder I see flyers in the restaurant saying they are looking for new serious workers. New people they don’t have to pay lol.
It stink inah the bloodclaat bronx.
Everybody know say Paul range is a big fish. Him name mention so people know which loraine mi did a talk, she did associated with him dummy. If mi open my mouth dem affi guh hide under stone. Somebody need fi talk and make everybody know what dem doing… people a talk but dem a whisper under di quiet.
FROM HIM MARRIED DIS CROSSES EVERYTHING A GO WRONG IN THE RESTAURANT. SHE RAISE THE FOOD PRICES LIKE A CITY ISLAND. THE FOOD DON’T TASTE GOOD. THE CURRY GOAT FATTY FATTY LIKE THEY DON’T PROPERLY CLEAN THE MEAT. THE FRIED CHICKEN TASTE HORRIBLE. SHE HAVE THAT BIG BLACK FOOL HEAD A SPIN LIKE GIG. SHE PUSH OUT ALL HIS FAMILY AND PUT HER FAMILY TO MONITOR THE RESTAURANT. HIS BROTHER RAMBO THE BUM OF FISH AVE LOOK TERRIBLE, NOT EVEN HIM SHE WANT IN THE RESTAURANT. THEY MAKE SO MUCH MONEY AND DONT WANT TO PAY THE WORKERS. THEY NEED AND SHOULD CALL THE LABOR BOARD ON THAT JEZEBEL. PEOPLE SAY SHE HAVE HIM TIED UP WITH OBEH.
They probably hiring marginal folks or illegals why nobody reported them to the labour board yet. Of all govt agencies those folks don’t joke when it comes to workers’ rights. So if you legal and your name clean report them ass and don’t look back.
wicked serpant
Me hear from good source say a long time she involved inah obeah, she and her family from Jamaica .Unu push out the man family dem and a take over everything, him family dem a suffer. But fi her family dem ahrite. Rambo look terrible fi true richie is a big dutty disgrace. People fraid fi call labor board because most a dem nuh have nuh papers.
Richie have a woman ina every single restaurant him have. And di gyal know and can’t do shit about it. All the ones dem weh she talk up to a tek richie.
Wicked serpent
Yes dem fire mi because Mi ask for my pay , mi surprise labor board don’t start investigating all dem already, like people can really survive working $70 dollars per day ? Don’t get pay Pon time and get fired for asking for their hard earn money like people don’t have bills to pay inna farin.
Btw here’s the labor board number they are confidential with your names 212-264-8185 lol
lorain is an awful bitch,god don’t like ugly.what ah weh she nuh fit eh family lol .one un educated fool!!!!!!!!!!!!