Kerry if nothing nuh tell u say Robbaz nuh like u this supposed to show you. How long u know this gal and she neva post u fi a WCW, and as soon as we call out har nastiness when she a side eye yuh she run a post u cause the guilt a kill har. Robbaz ugly and tuff like, Kerry looks so much better than her and no brand har money cant change that. Kerry if u know weh good for u u walk far from them johncrow yah.
Leave Robbas ALONE!!! She clearly showed ya she was not shading Kerry!! When yuh standing up in party and video man taping you yuh haffi have on your boomer gyal face
I love me some Kerry Berry!! forward@realjohncrowbelly fi a Tek life food ya mi Boss!!Kerry can get IT any day of the week n not just Wednesdays!
Love me some KERRY!!! Pretty plus tax!!
Kerry looked so simple and cute at that party no lie…
Kerry if nothing nuh tell u say Robbaz nuh like u this supposed to show you. How long u know this gal and she neva post u fi a WCW, and as soon as we call out har nastiness when she a side eye yuh she run a post u cause the guilt a kill har. Robbaz ugly and tuff like, Kerry looks so much better than her and no brand har money cant change that. Kerry if u know weh good for u u walk far from them johncrow yah.
This is a beautiful picture of Kerry, guh deh gal
She puts her mom up all the time y’all lame af
Kerry looks way better than Happle Jacks for sure.
EVERYBODY LOVE KERRY AND HATE ROBBAS. LOL ROBBAS COME FROM DUTTY SOUTHSIDE NO DECENT PEOPLE FROM
THERE
Leave Robbas ALONE!!! She clearly showed ya she was not shading Kerry!! When yuh standing up in party and video man taping you yuh haffi have on your boomer gyal face