Blame it on Apple!! From Apple fling up a one and two bad and not so bad, before and after picture……Shmurda fling up her stay very awful one them :ngakak
@met these fools Robbas, Apple , kerryann, opal wey a show them real rich life from 2008 to 2019 and a sey them been on .
Met all now mi nuh si how them been on because mi nuh si none a them a post pic of themselves them from 2008 into rented apt and now 2019 into them own house suh new york wannabe rich girls unno looking stupid as phuck.
All unno a show sey unno a fool from 2008 and now unno foolish into 2019. Apple, robbas,opal,kerryann it clearly shows sey unno been wasting time in america for over 10years now.unno set of clowns all unno a show a name brand.
@MET 2008 to 2012 scamming was easier and apple, kerryann, opal and robbas never did have so much brands but inna 2016 to 2018 when feds a clamp down hard on the scamming them fools here want sensible people to believe them can scam berkin bags wey value 25 thousand dollar minimum and 6 thousand dollar minimum channel and 2 thousand min fendi bitches unno only a fool unno self .
The 1 piece NAME BRAND from 2008 real
The closet full OF NAME BRAND 2018 china pieces .
2008 KERRYANN DUMB 2018 “DUMBMER”
2008 ROBBAS STUPID 2018 “STUIPER”
2008 APPLE IDIOT 2018 “IDIOTER”
2008 OPAL FOOLISH 2018 “FOOLISHER”
I really cannot stand robbas she really think she as value inlife .she really think she famous.
Robbas nuh thief nuh have value because you devalue yourself each time you goes into a store and steal or when u deprive someone of them hard earn money when u and yuh nasty friends them steal people credit card and go shopping.
Robbas respect command 1 old puss.
Robbas yuh look green 2008 and yuh look force ripe 2018 .
Go get a job thiefing,worthless, boasy bruck , bitch lou vuttion thiefing princeess sorry lou vuttion prince .
LMAO you know how bleaching mek some people features pop and they look more beautiful .. Bleaching mek Robbas uglier mi nah lie. I saw her in Saks with out makeup her face looks HORRIBLE..
:ngakak :ngakak All her sister can’t believe she draw for the mugly pictures…..to prove what??
Watch Horse teeth Gina Spectacular bout “Been On” :ngakak :ngakak NO SAH!!!
Why do they bring embarrassment to themselves-the say people HATING on them.
Change is Constance ???? Weh di blue dawg ….
The comments though , atleast she get lil substance over the years she did fugly bad
Looking a hot as mess!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
She should’ve sat this one out, but nope. This is what you call too nuff!
Blame it on Apple!! From Apple fling up a one and two bad and not so bad, before and after picture……Shmurda fling up her stay very awful one them :ngakak
Ugly same way!
@met these fools Robbas, Apple , kerryann, opal wey a show them real rich life from 2008 to 2019 and a sey them been on .
Met all now mi nuh si how them been on because mi nuh si none a them a post pic of themselves them from 2008 into rented apt and now 2019 into them own house suh new york wannabe rich girls unno looking stupid as phuck.
All unno a show sey unno a fool from 2008 and now unno foolish into 2019. Apple, robbas,opal,kerryann it clearly shows sey unno been wasting time in america for over 10years now.unno set of clowns all unno a show a name brand.
@MET 2008 to 2012 scamming was easier and apple, kerryann, opal and robbas never did have so much brands but inna 2016 to 2018 when feds a clamp down hard on the scamming them fools here want sensible people to believe them can scam berkin bags wey value 25 thousand dollar minimum and 6 thousand dollar minimum channel and 2 thousand min fendi bitches unno only a fool unno self .
The 1 piece NAME BRAND from 2008 real
The closet full OF NAME BRAND 2018 china pieces .
2008 KERRYANN DUMB 2018 “DUMBMER”
2008 ROBBAS STUPID 2018 “STUIPER”
2008 APPLE IDIOT 2018 “IDIOTER”
2008 OPAL FOOLISH 2018 “FOOLISHER”
I really cannot stand robbas she really think she as value inlife .she really think she famous.
Robbas nuh thief nuh have value because you devalue yourself each time you goes into a store and steal or when u deprive someone of them hard earn money when u and yuh nasty friends them steal people credit card and go shopping.
Robbas respect command 1 old puss.
Robbas yuh look green 2008 and yuh look force ripe 2018 .
Go get a job thiefing,worthless, boasy bruck , bitch lou vuttion thiefing princeess sorry lou vuttion prince .
LMAO you know how bleaching mek some people features pop and they look more beautiful .. Bleaching mek Robbas uglier mi nah lie. I saw her in Saks with out makeup her face looks HORRIBLE..
Them need to show some form a stay in newyork bout them been on
Sorry fi the man dem wha run go breed dem gyal ya tink di pickney ago come cute den get the surprise a dem life.