ROBBAS DI SENDER SEH YUH FIGET A VERSE

15 thoughts on “ROBBAS DI SENDER SEH YUH FIGET A VERSE

1. Is Exodus wha is the commandment weh seh,”thou shalt not steal?” Add da one deh Bob White, also remember the commandment an keep it holy.

2. yuh shoulda but teef’n problem……………… Exodus 20 vs 15
    _________________________________________________:tkp

3. Mi get every morning fi go clean the white pple dem ass.it feed mi shelter mi clothes mi and mipickny dem.they r set of low life.fr to kery ann image and robbas white

4. Lady is you make those choices in life to get up to clean the white people dem shit go back to school advanced your self cause nurse nuh clean shit them have you go clean it
    So that’s mean you need a career change
    As for met post a picture what you look like what’s your profession is this site a hobby for you my god unno is a set ah stalker these people don’t even know unno and unno know know dem unno sit down pon dem like the kardashians or trump find a new topic to write about its like unno sit and pray and wait for people down fall pray for people to go jail pray pray pray everything ain’t for every body worry about you my f**king God. The amount of FBI agents , PI, NyPd , Detective, Ins , lawyer , judge , DA , bails bonds and jurors comment it’s sick

1. Hold on der excuse u. Nurse HAVE too clean shit too. Coming from a nurse I KNOW. It’s not only about cleaning shit. It’s about taking care of sick ppl. I use to also be a nurses helper n trust n believe wid out dem a lot of ppl would be shit out of luck. Don’t come style ppl bout dem get her to do it. That’s how nuff ppl get catch n lose dem job. Thinking of they don’t have to do things.

5. @ok now happy Easter how u sound suh hurt ???? #1 wi nuh condone nuh teifing , scamma gal around here#2 how u fi come a tell people fi guh back to school guh advanced dem career when yours a fi teif? How dear you. U is a teifing,scamming,low life dutty joncrow…..your time soon come bitch a bet u nuh have not even an enamel chimney to piss in a, a want uncle Sam dip out u nasty rass an Dem refuse u lickle teifing f**k from Jamaica to….guh fall asleep an nuh wake up back one less pis pot inna di world.

1. If that bitch up top did have a job shim wouldn’t be talking about what Nurses do and don”t do. Clean shit or sore foot a gal nah no court fi thieving.

6. @ok happy Easter . That goes to show you she may not have the advanced education but she has ambition and pride and not pretending to be what she is not!! She’s cleaning shit !!! At the end of the day she is getting paid the right way! Robas it’s so obvious you’re a thief and scamma people with those expensive things live in nice houses and posh neighborhoods