ROBBAS MI DID REALLY WAA HEAR A WORD FROM YUH BUT NOT DIS

0 thoughts on “ROBBAS MI DID REALLY WAA HEAR A WORD FROM YUH BUT NOT DIS

1. Another day to start killing ppl again? Why what cause this girl to be so evil. Her mother is to take part in the blame.what has an innocent child done to you? So many ppl go to dance for enjoyment, keep party to help with bills and you doing this to them. These ppl go to daffy dance and support him and you just sit and wait for the pics because someone in the dance laugh with him or take a pic with him that you think look personal.you even went to the extent of doing evil to daffy brother and mother back in Ja all because the brother speak on the fact that he has done nothing for his mother.you are the devil himself. You went to Vegas and slept with a boy you met in 24 hrs but still you do harm to ppl for daffy? Tell daffy how you lost the I’d there and police had to put you on the flight. Yes the boy you slept with took the I’d and other things.

1. so what your saying is the boy is gay cause him sleept wid a man even worse a theiFT

2. When Tricia was sleeping with macka velle you was madly in love with junior p and say you was going to make JoJo and junior p hate each other. Remember when you realize junior is not leaving JoJo you went after his business place.the trap you set by squads front door that junior was suppose to walk over he came late that night and it caught the security guard. You really think sally don’t guard her kids?

3. Throwing shade, even if dem baby daddy not driving, dem can breed unlike u MULE ROYAL
    That likkle prayer bout not perfect is not for you, its for ordinary sinners, not for Satan child like u. U need u born over, damn devil be

1. the day that theiFT bobby robbas breed is the day she will get world famous and guddung in a human and mammal history as the fuss man fe eva tek f**kkk and breed. she is one stubborn mule

4. Dem tings here is some real insider info being spilt. Robbas you corners dark.. Whoever corn yuh mash yuh betta beg forgiveness quick quick caw disya person yah mean fi finish yuh by d hook or d crook….talk anon talk. Unburden yuhself yah mum, just consider JMG as di Confessional booth

5. Robert hiffff yuh coulda breed today Daffy cannot buy you a car regardless. As for you post about the Almighty. gimmicks cause yuh use your bible fi evil. And so. kmft

6. Junior p yuh did want robbas??? Yuh hear say di man a batty why him woulda leave all woman fi a man? Anonymous a who yuh be ooooooooo, talk out all a robbas sin, set yuh self free from all the dreadful sinners. Robert bobby Robbas you have been read! Please to remain silent , you have the right to call a real frend if you can find one, a lawyer if you have money and mi doubt him waah dis case or a judge that can throw yo obeah wukking ass in jail. Afta noon all!
    Bubblelikesoup

7. What I’m putting here is facts bobette know its facts if is kill she want kill me and many of you well so be it I’m going down with everything off my chest. My day before god I won’t have to answer any questions about doing voodo to anyone. My only sin is keeping her secret and I am not the only one.I have made the choice, to let everyone be aware of the danger .to the ppl that this news might reach too late because the damage is already done understand that it is never too late in the eyes of god .to Samara mom only you can help your daughter and grandchild. You need to fast and pray band your belly fast and beg god to help them.

8. I cannot give the exact location on the priest because It would cause problems with his business and I am not able. All I can say is that he is in Brooklyn not far from prospect park and he is no joke

9. Anonymous yawh talk like the world ago end cuz a dis high con artist priest yah.. Yuh Nuh believe inna God no time eee mumma? Mek dutty robbas and har obeah man Gwey from yasso. Unuh too sure him a work Unuh fi go sure inna Gods work.
    Bubblelikesoup

1. Even worse feem Bubble, does he even have a legit business license fe conduct dem deh typa large money transactions in this United States of America wideout giving craven Uncle Sam feem cut ah di dutty money?..him betta tappeeeeh before dem runeen ah dash tiffany bracelets pan im wrist dem…bout him ah dash obeah pa people..*chups ah cut mi four yeye dem aafa disya obeah clown*

10. I know no man is more powerful than god but you have not see tthe things I have witness this girl done to people.where there is good there is also evil. The man bobette hate Samara for had a different girl pregnant and when bobette found out she went to the priest and in labor Sasha push and push and all now doctors can’t say what happens to the baby . there was no baby but throughout the whole pregnancy there was heart beat movements she was even told she was having a boy with proof. She gave birth to thin air you here me thin air.then Marlon end up in phico ward .if you don’t believe do your reaserch

11. Lawd god a wah do dem dutty people yah wid dem dutty hand man plea di blood a jesus samara pray hun nuttin beat a prayer. People can wicked suh a god alone unu affi answer too. I believe di sender cause mi hear a lady pon di bus wah dah a talk bout di obeah man a brooklyn and how if yuh nuh reach ova deh by 4am yuh nah get fi si him di way how di line long. Unu wicked pray fi dem samara i am praying for your child.

12. Marlon mother was never into bobette all the bags and clothes she gave that woman hate her it was obeah that made hate turn into love .deep down that woman hate her its obeah you here me voodo Babette use to mad the woman son because he didn’t want her the same voodo she use to try make junior p run in street but she talk that the priest told her junior p is protected.its not me alone know this so I can talk all i want

13. How dem live wid dem self mi nuh know she need fi guh pon r damn knee and ask god to forgive her fi being wicked. A suh mi baby father dutty woman bout shi a guh kill mi and mi pickney bout obeah mi just call mi madda and she band r belly fi di dutty hand woman yuh si she see mi and mi daughter wah day bout unu still alive mi just turn and say who god bless no man can curse. Unu fi stop it

14. Lawd yeppy mi cawh manij dem yah heep a sinting mi say mi nawhhhh come back pon Robert Robbas post mmhhhmm :tkp
    Bubblelikesoup

15. Thin air?????????! Psycho ward but jesas peace man the blood of Jesus is against all inquitity workers the blood the blood the BLOOD

16. I absolutely do believe there there are forces of good and evil that exist and move amongst us all, but I also have a very strong faith in The Lord…for all who don’t know…children and animals can sense goodness in people, and evil can sense fear within people…from once them si seh yuh fraud ah dem, dem aguh huh hard fe instill fear inna yuh heart, mind, body and soul…sender, may God walk with and protect you and your family, real talk mums, but tell yuh wa…we as humans also have an instinct called flight or fight..if and when dat deh duppy eva box yuh..stand firm, fight and box back it bloodclaat and I guaronteeeee you!!!!…it wi flight and run weh and neva cross your lane again…and box dat f***kka hard tuh…

17. ME BELIEVE EVERY SINGLE WORD ANON AH SAY… MI IS AVID BIBLE READER AND THERE IS GOOD AND EVIIIL, AND SOMETIME THEY COMMUNE TOGETHER. ROBBY ROBERT ALL THE SECRET YOU HAVE AH LET OUT, BUT YOU NO CARE. YOU KNOW WHY, CUZ YOU BELIEVE IN OBEAH MORE DAN THE POWER OF GOD. CUZ YOU SEE THAT MANIFEST INFRONT YOUR VERY EYES.. YOU NEVER WIKNESS GOD POWERS.
    AH SO IT GO PEOPLE BELIEVE WEH THE SEE MORE TIME.. BUT STOP USE PEOPLE AS LIVING SACRIFICE. WHAT HAPPEN TO ANIMALS?
    @ANON IN ALL ACTUALITY GIVING OUT THE MAN EXACT LOCATION AND INFO WOULD BE PROMOTING HIS BUSINESS. IF YOU WERE REALLY AFARID OF HIM WHO NOT BE CHATTING NON OF THIS REALLY AND TRULLY…
    SO UUUUUMMMHHH WHATS REALLY GOING ON WHATS REALLY THE MOTIVE. DASH OUT THE THE MAN INFO SO WHO WANT HELP CANT GO WASTE MONEY FI KILL OR CURE SET FREE OR CAPTURE.. AFTER ALL EACH PERSON HAVE THEIR OWN CHOICE TO MAKE IN GOING THERE….
    AS THIS DRAGGS ON I’M LOOKING AT THIS GLASS A DIFFERNT WAY.

1. Heinekin, and ah not joking needa…dat deh duppy ago get one piece ah box plus buss ass; box mi, mi aguh box back yuh bloodclaat…box fe box, left mi handprint in a it face…brite!!..if mankind cannot box mi, wa mek disya duppy feel like it can come tek libaty pa mi??

2. Heinekin, and ah not joking needa…dat deh duppy ago get one piece ah box plus buss ass; box mi, mi aguh box back yuh bloodclaat…box fe box, left mi handprint in a it face…brite!!..if mankind cannot box mi, wa mek disya duppy feel like it can come tek libaty pa mi??…boom bam and str888 connect…

18. Anon, can you please tell us if Robbas had something to do with Rickma death? It was strange how she died hours after giving birth. She was resting and suddenly died.

1. oooooooooooooooookkkkkk!!!!!!!! I remember now…..Metty made a post about that young lady’s sudden passing…

19. Jesus lawd me sorry fi Daffy Duck Enuh … Bobby stop it cause all u nah see god face bout yu no perfect and guess wah. @ anon me believe every word yu say ,,, u see wickedness pon har face no sah this a history inna merica pon jmg ,,, so bobby u try trap poor junior p ??? Me rasss but it look like junior p protection tun up till it buck :ngakak :ngakak what a day when all a yu wicked works turn bk on you wickedddddd gal old mule a u kick off god Enuh so u curse fi life ,, samara no worry yu self girl u just wrap up and cover up inna god

1. Sorry fi daffy!! Daffy have dis likky likky mentally from him dey ah JA. Love freeness!! Si wey it reach him now. How much people him dun con and get wey Wid it. Robbas undah him bumbo. Yes ah him fi drink di draws wata. Love freeness=draws wata. All Robbas it, a suffa it ago suffa!! Bad bad tuh. Just watch an si. God is an awesome God. To the expecting mother pray and bless your unborn child. Declare over him/her, “The Lord blesses you and surrounds you with His favor as with a shield.” Speak forth your own blessings by declaring, “Thank You Lord, You over supply my needs and my unborn baby’s needs and we are in excellent health!”

20. Met this week can you do over a topic pon the dancehall celeb dem weh deh a jail? and put those pics …. How shawna deh a jail so long? Kymaly JUE etc

21. Mi body numb. Mi heart a beat a different riddim. Smfh. Mi at a loss fi words. Bobbette???? Say it ain’t so. Pls.

22. MET last scammi come a paul klean party bout shi tyad a yuh wall mi just kiss mi teeth a shame shi shame bout shi in a rass mask. Mek sure are pic up yah a morning love r dress still nah lie but di mask left mi speechless inna di dance

23. This ish is craaaaaaay, Robbas go reverse that ish auffa Samar baby cuh di beaten Yuh ah get nah go nawmal! The anticipation and prayers for this babies delivery is real out’chea!!

24. well… its safe to say now I know why daffy always look like duppy frighten him and bobbette smile look vile evil and poisonous…..memba u conscience haffi eat away at u brain before u leave this earth & have to explain to god the deeds u have done.

25. Scammy was hideing from robbas :tkp :tkp Shawna still in jail also jue bear … Meanwhile Kerry Ann in every party a night wid rotten Apple Kerry Ann what kind of mother and woman u is ?? If my man dey a jail a my yard me dey wid my Pickney dem and a call god like never before …,fine all. Church but not you unno very luddy jue bear gwan hold it fp u good boo ,,,, robbas your end will be bitter you wicked old bitch thank god me Neva mix up wid dancehall dutty people … Stay in my own little lane duppy soon boxxx daffy inna him rassss : : :tkp :tkp

26. ThiefTin gyal how yuh dunceness tun up suh? Cah is only a dyam dunce repost a message weh seh “I know sometimes I loose my temper”. The only ting yuh need fi loose ah di obeah tyings weh yuh fling pon di people dem. Next time yuh visit di high priest pay fi a bakkle ah ‘oil ah mek me read betta’…..

1. Yawdy….*scratches dry head*…is which pawt ah “Duppy know who fe frighten” , do you not understand??? Do NOT tell Bobby to cut off at duppy linky dem… mek she and dem gwaan par man, and ah hope she continue fe send dem out fe box box up people, cause see…what’s go happen is this right here…when di God blessed bad people dem get tyad ah di wholeap ah box box up ah beaten and batta bruisement, dem ago turn round ah start fuhck up di duppy dem…bare bax bax boof coof unda dem white frack tail…den when dem face ah body start stain up wid di batta bruisements, dem ago tink seh ah set Bobby robbas ah set dem up fe tek beaten and den dem ago hold ah meetin and rally back gainst ar evil nastiness and beat it reeaaaal good!!!!!! Shi wi si who ah guh loose dem tempa..di duppy dem when dem gang ah beat out ar raasclaat!! Ya bytch!!

2. Yawdy….*scratches dry head*…is which pawt ah “Duppy know who fe frighten” , do you not understand??? Do NOT tell Bobby to cut off ar duppy linky dem… mek she and dem gwaan par man, and ah hope she continue fe send dem out fe box box up people, cause see…what’s go happen is this right here…when di God blessed bad people dem get tyad ah di wholeap ah box box up ah beaten and batta bruisement, dem ago turn round ah start fuhck up di duppy dem…bare bax bax boof coof unda dem white duppy frack tail…den when dem face ah body start stain up wid di batta bruisements, dem ago tink seh ah set Bobby robbas ah set dem up fe tek beaten and den dem ago hold ah duppy meetin and rally back gainst ar evil nastiness and beat it reeaaaal good!!!!!! Den shi wi si who ah guh loose dem tempa..di duppy dem when dem gang ah beat out ar raasclaat!! Ya bytch!!

27. Once bobette said that if you want to obeah someone and you dont have a pic or know they full name its still easy because you can catch they voice yes call them private record they voice as they cuss about the private call and carry the recording to work on it.she get a lot of ppl number off face book

28. And if you every buy anything from her and short her money or order and when she have you no longer want it smh your name is in her book. She keeps a book that has a list of ppl which she call the waiting list if your name is on that list it means your next in line. Her goal is to clear the look list.someone had spot the book a while back and took photos of the list .that you bobette did not know but now you know that if I really want to expose everything I have the proof

29. Like I said before she knows me and I know her first time she went to priest she went to get help because she claim tiffany and Samara was doing harm to her.she said she want to return harm the priest told her that he does good deeds his brother does evil. She got link up with the other brother and got. Carried away.myself and few more ppl don’t want anything to do with it because she cannot be ccontrolled. If I didnt know her I wouldn’t know this and its more than I know these things so I’m not worried

1. oh ok…so di priest a work like two ooman mi did know______________________ one cut one put on….but u nuh notice seh nuh blow whey send nuh ketch di target it always ”ketch smaddy else”?

30. Its so much even forcing tiffany daughter and Sade daughter to suck on her breast so much things in that phone of hers.

1. Write di book send come but mek sure is the truth and nothing but the truth because these accusations very serious so if a lie u know say di wappy back a go be two times worse..send it come tomorrow a monday and we love to start the week off right

31. @met yuh bad ah really ah entertain anonymous .. So tell mi something anonymous when she go check priest is wait you wait in ah the car., & like how yuh ah talk up now yuh nuh fraid yuh name reach inna the book???
    But daffy and Tiffany daughter ah suck pon robbas breast and picture in her phone that ah child pronography ?? Cause Tiffany and daffy daughter ah big pickney

32. Good morning Met and bloggers, sender yuh really a seh one human being is this wicked in a dem yah day and age???? Mi in shock to rass, you do know that it sounds unbelievable…Mi not saying you lying per se just saying mi a read from when and still in shock. Is like peeling and onion and cah get to the root….

33. I agree with you babygirl!!! Some things sound believable, other things I side eyed. One things for sure it doesn’t surprise me because from long time I said her and her mother have an evil and dark look about them.

34. I believe the sender, it was same way so Petal daughter did come and talk about all of Bobby fake goods when she called her crying to stop talking the things, and YES I have proof of those numerous calls.
    PS: Petal daughter use to me a Bobby bag girl and she tried to stiff her on her payment and the girl start talk up the things.

35. Sharlene next because she a f*k duffy and a hide it to…but bobbet nah go win because sharlene love odeah to

36. Bobbette is a wicked gyal and anybody weh inveigle wid har is wicked to. The Lord is my light and salvation, whom shall I fear? Bobbette God nah sleep and you will get what’s coming to you. Nastiness! Met dem sick stomach. Mi a read and affi ask if a fiction to rass. Mi know ppl evil but this mek mi blood run cold. Any weh unuh see dis gyal unuh fi dash holy water pon har!!!

Leave a Reply to MAMACITA Cancel reply