Dancehall Celebrities New York December 5, 2018 by Met Rooney you are a grown man what is signature and u ah do in bed together locked up in a yuh room. I had a feeling signature is lowkey gay but u too.
Wffffff Rodney come talk yuh chat everybody way signature doing in u bed These dancehall battyman Reply
Rooney u do ting jus to get a forward, and after u help ppl u brag bout it. To be honest I don’t know why u have signature up inna bed don’t he breed yuh sis. Even yuh Madda ah sleep wid unno. Reply
Wffffff Rodney come talk yuh chat everybody way signature doing in u bed These dancehall battyman
A some dalton shit dem deh pan. Dat nuh look good.
Rooney u do ting jus to get a forward, and after u help ppl u brag bout it. To be honest I don’t know why u have signature up inna bed don’t he breed yuh sis. Even yuh Madda ah sleep wid unno.
i know exactly who sent this in…why send in ur own bd?
most Jamaican man in the dancehall is undercover, they too licky licky. fish
this man family send him in. who else would know these thing