- by Met
Hello met. Dow aka rups c*cky can’t stop give him trouble he has two baby on the way the first one is jade & now this cockroach Mackerel sister shorty is the newest one to be expecting a baby for Dow.yes she the same one Sophia aka Aunty bev saw messages from her in Dow’s phone & had a fight with her few weeks ago ..Yam head Sophia your heart strings really strong how much bun you one only ago get ? From you take up Dow him no stop bun you ..so that 2 step kids on the way my god ..moving on Shev & Dow a f**k the whole dancehall know this Shev said she getting her money from Dow weekly so she ok will holding a secret for him ..while you in ja to bury your father Sophia Dow & Shev in your car .uou nasty std c*cky Dow you soon catch AIDS!! sophia stop wait till baby come for DNA test that’s not the first belly jade catch fi him.shorty belly a show up now ..laugh is on you yam head Sophia you didn’t believe your friend savage karline when she told you that Dow was f***g munchie your head too Tuff
Who vex
No this story need 2 tuff crackers and tea.. Sophia have 3 stepkids coming bcus a twin shortie a have. Jade lost one a fi her twins. Man clown Sophia y u asking fi dna when dow told u a him breed jade. Mi kno u dunce but u streetwise cus u a big shoplifter. An d car u claim u buy cash . A HP car. How u on benefit an buy car fi £44,000? This need benefit fraud investigation
Not me
Seems to me unu vex she bury her father why keep mentioning that
She is focusing on her dance my dear look how much ram dance she keep so if she couldn’t buy something she would have been senseless
Yam head she want real proof so it seems like a you a the yam head
Unu Watch Rups more than her thou and him still don’t want unu and can’t upfront with unu so why lowering unu self fe breed fe him
I would want DNA too and then Act from that
Unu a bash Sophia sound like badmind bc a Rups a diss unu as unu say
Sophia big up your self do your thing they are distracters and when DNA come then if a Rups you deal with him
MAN CLOWN SOPHIA WHY U OVER HERE ACTING A FOOL?????????????
YOU MAN NASTY AND HAVE 0 RESPECT FOR YOU.
CHEAT ON YOU OVER AND OVER NOW BABIES ON THE WAY.. HIV NEXT HIM AGO CARRY COME GIVE YOU.
8:50
Mine a you get the stoke and heart attack careful what you wish for others
God don’t like ugly Rups s fuck you too
Mine jealousy give you the heart attack you a go tired fe see Sophia face but you can’t get her out
I guess the clothes and car s kill unu thou all when unu say it lease and fake it still a mad unu
Go way why unu head a kill up do and a Sophia suppose to be hurt unu hurt bad why ?? Thou
Well if all these baby a fe him
I bet Sophia gonna run the disrespect man
Bc Sophia a gal nuh short of nothing from she a grow and can do it her self
I don’t know how she fe come mek these duty gal a class her
9:44 am
People who have documented can get anything
And Sophia has keep a lot of ram dance
Credit Name good
Unu do stupid keep assuming when unu don’t know people business
Unu badmind before unu go try sort out unu life
But unu busy watching her while she a do something
1:24pm shut yu mouth. Who on benefit can walk into a car showroom and buy a cash car for that much money??? A see y yu and sophia a fren. Sophia talk she dont want no frien from nobody only her man. An stand up lonely ina dance an a run up ina d same people them dat she claim she dont want no friens from. Wah chat her everyday. Rup know a him breed jade and shortie. Dow tell her d nite a bodi dance an she come out a fake pretend like she happy. Sophia very sad. De day before sophia cum from Ja shortie an rup deh a westend a shop. Real man mascot
Sophia u chat sherfira seh she fi run jim she too fool. But jim fuck wid caution an nuh breed nobody. Yu seh sherifa badmine yu. But fi wah??? Kmt
Sophia come over here make we hold a reason
Which dance you keep that ram? You mean rups no tried fi beg people come to your cook out & you don’t make no money at the door or bar cause rups hype it all out .
Which fucking good name you have ?loooooool may pen beaten stick do you really want me to talk your history? Ok
Your sister hate you she said you never show up for your father nine night but you show up fi oney doh fucking fool fool
You was in Jamaica to bury your father but you was out there party everyday that not one day you show your wrinkle face a your father dead house eeehhh? You sick stomach but you cry loving eye water fi oney come tell the people how you & Cora give him 3 some
Skink mouth Sophia bout people jealous of you cause of rups only you one frightened fi him
Spell credit Sophia am waiting bout good credit your criminal record & your pussy tongue long from Jamaica to China where Karen buy all your fake clothes & shoes
Your car is on HP to be exact it’s on lease where you get to change your car every 6 /12months ..this is what’s running London now most people you see with hype car a so dem get it If you’re looking to hire a car long term and don’t want to buy it, the cheapest option is likely to be using PCH. Here are the details:
The lease agreement lasts 2 to 5 years.
You will need to undergo a compulsory credit check.
You have to pay around three months’ lease upfront.
You never own the vehicle during the agreement and have to hand it back at the end of the term.
fuck outta herewith your bullshit story bout you buy car
Show the logbook aka tile fi the car
All when you find out the baby is rups you can’t leave cause him a your last stop
Sheriffa said she don’t want no friend from you don’t you see you can’t keep no friends cause chat the whole of them
Say feh…part 2 LOADING
Anonymous 1:24 stop yam shit stop talk shit bout Sophia keep ram dance if the truth be spoken yes her dance use to full not fucking ram but from she start fuck rups her ting flop & water down
We suppose to inna her fucking Business no drm say dem a public figure
Anonymous 1:08 lock your mouth bout Sophia no short of nothing from she a grow old fuck box Sophia that use to sell Ackee your sister 8910 your nastyness better you stop text on behalf of dunces Sophia cause I will read your rights Sophia your man & your sister chat all your business
Look how much Oman him fuck inna dancehall
Kk hurtdem
Lady danger
Juliet flawless
Jade
Shortie
Shev
Munchie
Cutie
Sheka
Miss Earl
And Ms Bev ah wait fi DNA
Man clown circus lock down lady
U figet me loooooool…….mi know him file… All when him fuck 10 gyal mi haffi b leven..mi Neva tell dem fi watch yuh cocky ah dat me ah tell dem…unnu GWEH & low Di yout..him young n fresh cocky stiff mout sweet an him spen..Sophia OLE! She haffi bbc mine him! Nuh she wah Young bwoy kmt! Cah him cyan live ah my house Nuh Day..but trus we hav Di worl ah fun…. mi love my Rup rups #whovex hahahahahaha!
Well Well Motherfucking Well…I’m just sitting on the dock of the bay swinging my two long foot dem, watching “Dow” sail through these female’s like a Oil Tanker from the UAE to Southampton Harbour.
Sophia my condolences to you regarding your father, but like seriously?!?! Jet Lee kick this mothefucker out of your life with your big toe that has the huge bunion because he is taking the Ultimate PISS… To the other two baby mother’s…run from this “man” because quite clearly he has no respect…As for the one name Shev…is he really worth revving out your pussy for? Money or Not?
Like i said just an observer sitting on the dock of the bay…Anonymous 9:44 beg yuh lickle ah da soup deh please, help me ease off di gas inna mi belly…tonks!!!
Blessing in Abundance Metty!!!
Sophia stop tell karen dont put up the fake clothes them until u wear them. Stop act rich ina de fake clothes dem! Rup nah stop fuck outta road. U afi tek it and live wid it!! cus rup a d only man want u. Beres fuck u , beres and rup are friends. So u shouldnt tek Rup .Jade and Shortie a rup babymothers now and yes he is playing a huge part in dem life. So tan deh. Trouble deh deh. Mine u get strokes and dead from heart attack. U a act too trang ya now! Stop chat bout people badmind u fi d hp car!! Nuh mek d african man mek no fake receipt fe d car. A next ting go back a d surgeon fe a refund u look like hulk the wrestler yu full a lump like porridge. U hand shape back and front . U swear deaf yu look good
Unu say Sophia this and that unu go breed fe him unu cussing she clearly bc him up front with she don’t
But all him do and nah yo front with unu and unu still go open unu foot who look like a fool and badmind
If I was Sophia unu couldn’t tell me shit cause clearly unu grudgeful She want see fe her self the fact then decide which is fair
Lowe the woman John Crow and go mek sure fe unu life sort out
Clearly her man car and clothes a mad unu then why is her personal things a issue
Unu say she did a sell ackee lol
Well I command her to uplift herself l
Lowe the Lady unu a distraction
Unu miserable
Unu Watch her more than anything unu all in her family life poor soul
Since unu never know there was no night night
what happen a that unu fe know
Germs … Rups still a go clown unu way more than he did her cause unu went in as a hide underneath clown
Jealousy is a disease
My last comments with these woman front watchers
Good night don’t let her mek unu no get nuh sleep unu all life up and look Rups if unu want but Lowe her chooo
Unu say she have man unu say she can’t get man
Which is it ?????????
Unu dick stomach laugh at them Sophia
You are doing something great misery love company pay them no mind
Who could badmine sophia for council house, hp car, fake clothes and a disrespectful handicap man? Seriously? When since those become an asset.. uno coulda deal rup afi stand up to the baby them on d way. Stop complain bout people a chat u. If chat written all over u, y u think people wont chat u, when u love chat people! Sophia go get a grip a uself , u are a grandmother now. Stop live ina cora shadow
Anonymous 10:53 go S your mother yes there was no nine night but they keep Day night nine because there was other nine nine keeping that day. So shut your mouth either way she did not turn up fi her father night nine but she turn up fi oney ..why ? Crushed love the hype too much
Your sister Nikki hate you she said you did nothing towards the funeral as you land patty straight
You came to the funeral drunk as always
Reason why Sophia a get cuss is that people tired fi tell her that Dow is using & disrespecting her & this man clown a tell people say them jealous bitch really ????
Dow a look EVERY gal in dancehall EVERY gal inbox dehso him live so stop say people want Dow no it Dow want people
Nothing wrong with selling ackee in Jamaica but when you forget where you coming from & Shane of your past that’s when I will remind you of your past Sophia
Don’t you see your face and hands are so wrinkled you need to go back to designer body to do your face and your hand because your age is beating you bad
Jamaicans have a saying …if it no go so it near go so …every time Dow name get call pon a next gal front uno say people jealous of Sophia kmft
Any FUCKING gal can get Dow cause him is one dollar whore
Part 2 loading……
Wow suh rup fuck juiletteflawless Di african gal no man Sophia need to put him out da man all ah fuck african that third Degree danger cause african gal pussy nuh good dem hole stink rup ah born Jamaica. Cause I know for fact no born Jamaica man nah fuck no african gal
Did you kmw rups was juilet man first and Sophie guh fuck him and Sophie n juilet was friends any ways juilet and rups still a fuck
Nikki too lie no day night nuh keep
And dog you go suck your mother
A bay Sophia a mad you and go tek Rups cause Sophia still a go do good Who is you thou yo tell her to leave Rups she a grown woman she must know if a true and him a cheat so she fe leave him but this sound like big jealousy bc unu mention her clothes carb before unu say she have man unu all know all a Rups woman not only pregnant ones so unu a turn full time cocky security quard … hate & jealousy is a disease get help
How will it affect you if she leave or stay
She grown if she want to be foolish and stay so be on her and if she want leave so be it on her
If a true she will leave don’t unu say she want DNA …. FACTS
And you cannot turn Nikki against Sophia remember they are blood sister same mother same father
Mad now talk later laughter a you later
Illiterate comments
Have you ever been to South Africa girl
Lots of people are with South Africa descendant
Inc Pass Pres Mom
The last South African family become the Leading world Pres
Current Pres of U daughter has a South African boyfriend
Hello enough said better you say the gal dirty but don’t you dare say which Jamaican deh with African dont put down anyone or any body
Shows you are no body I don’t even know why people associate with a dunce like you
Chanel Chin, the daughter of Ludlow Chin – better known as Bobo Zaro – has married King Abdul Rasheed Adewale Akanbi. The marriage is significant as a part of the “Back to Africa” movement promoted by Jamaican Rastafarians. Chin is now the Queen of the Two
All down to Tasha ire him fuck, karen from the same crew him ah dog.Miss Bev no one no bad mind You, fi you dog shit man.Him chat you like dog, how ah big Oman fi go fight young gal.You have no shame you have daughters how them ah go look pon you.You Catch you man ah come out ah hotel with shev, you and Kim and her sister dem no chat all because you man wah jim tek wrap fi him.
Ah pure fake you and you man wear, unno ah no body bout here nobody no vex or jealous. Look how much Oman him fuck pon you with,all the mine you ah mine him.GTF outta here with you done out hole, Beres fuck you out and you pass him on to you bestie.You no see ah sweets Dow she with you fa.him chat everybody and him done you ah road; so nobody no vex fi you retarded man.
U tell him to leave how much time,and him seh him nah go no where why is that cause him no wah pay rent. If all this is to say you have a man, mi no want none. You no have good reputation bout ya Miss Bev.
Look how you pimp out you daughter to Stash Milli, hype ah go be you down fall humble you self. Him beat you wah day when you trouble shortie you no shame. You still no tek no talk, cause wah you love the hype.
Rup’s a Rups up England me a fuck the whole a them but me a use the condom
Seems like all these women turn clown for the rich n famous cru them bound fi get bun and come a dance a pose like them happy
Woooooooi! Dow av a new feature.si dem wah day outside barbershop ..Never see har inna dancehall before natural brownin shape good body, look like one money girl as a pure brand she wear. stink mout Sophia ants inna yuh milk bad! Him nah go stop fuck pon yuh! An yuh long down tiyad hole! Belly trong yuh fuck! Res ah matey dem unnu just as bad dwrcl! Unnu can stop fight now cah him still ah search lol Ah wah so bout Dow? no man cocky musee sweet or suck pussy trong cah mi wah kno weh dis pretty pretty pretty gyal see pon disable eye Dow! Need fi find har and warn har bout dis germs man yah ooo