RYDA IN POLICE CUSTODY

0 thoughts on “RYDA IN POLICE CUSTODY

1. Good news. They need to lock up all of these criminals fi life. The man them love too much easy and hype life. Never grudge one for what they have because you don’t know what them do fi get it.

2. Hype life. And selling drugs to live will surely send you in the slammer. They don’t learn from flippa its not working.

3. They will not learn, when you doing illegal activity. You must fly under the radar. No champagne shower, no pictures, no fame or popularity. Nothing to draw attention to yourself. It’s like they want to go to prison.

1. Sweet, a who tell u seh him not going to get “champagne shower” and “popularity” in deh…might not be the one him want or even use to all di time but heyyyyy… :ngakak :ngakak :ngakak

2. Poor thing not even going to get to bring in him tinsel bell shoes..time longah dan rope dem seh

4. Dash way the keys, No sympathy for none. 9-5 me sah. Unuh go look work in the people them country!

5. I am not surprised as a dude on my fb page Sean Fox was constantly writing up about him apparently he stole from him and he threatened to call the cops so I guess this is the aftermath.

6. f**ker fi him, i guess it’s the white man’s fault now. i guess its the white man’s system trying to stop you from progress right? killing of your black brothers and sisters for money. should get the death penalty like china

7. Ryda deserve anyting him get…nah wish bad pon no man but dis youte yah a wicked ,di man f**k over every friend him ave, him no partial nobody no matta how dem close, him rob, teef, set up anybody, screw over all him fren dem, see him lock up inna wrong name, one a him fren name him use ,dat him do everytime him get lock up n den di ppl dem affi spen money fi clear dem name, dah youte yah a wicked ,Cann feel srry fi him…him is a f**k up person wth no sympathy fa nobody

8. Tristan is not his name! He’s dangerous,when ur with him u have to wonder if u safe , and he always asking women for money, he’s 2 into himself

1. But me a wonder if the Feds don’t do finger prints? How these people go jail and use wrong names and get away with it.

9. Stop sit n wish for ppl downfall me neva hear nobody dead frm wat me reading if u party in rich surrounding every other person in luv wit da coco 9-5 nuh mek fi everyone

1. He has four tear drops under his left eye, doesn’t that mean he has killed at least four people?

What I don’t understand is why his friends allow him to get away with all the robbery and setup that this criminal has done? Why is it that none of them have assassinated is rass? It is full time someone take out thug.

10. Anon 1:19 he is…He is dangerous for real. Once fingerprints is done they will figure out who he really is. I heard he also killed some Mexican.

11. Met You See DUTTY Aria Come wid Har f**kery. Cho. Like say HAR white grand daddy nuh sell drugs n har great great grand daddy never a sell people. Kmt. From UNUH hurt up har head wid Jinx she love over yah eeeh.

Secondly Tristan is not that boys name. N dem fi add woman beater PON the list to!!!!

Him is a ole wicked but when him a glitter di Gyal dem see gold. But dem need fi know that he as a heathen.

Hear him name call pon batty to. One Prado Man WEH end up dead a jamaica. Research it out met.

12. But Met, you ppl dem hab all di news. Your media house poppin. See mi know him mental state, him deeds and all know seh him a use false name, anna di fuss time mi a see or hear of dis person.

1. @ Anon 2:50pm. I was thinking the same. Met ur website is out of this world. Information overload. As for the blogger who seh dem need fi add woman beater pon did list have me dying. Not to laugh at ppl’s misfortune but the comments r so funny. :ngakak :ngakak :ngakak

13. Drug selling is WRONG but someone mentioned above that the white man/system will now be blamed. Hmmmmmmm??? Drugs is about supply and demand right? OK who sent drugs inna di ghetto in 70s in order to control black people, ruin families and to kill off blacks? Who created that crack epidemic in the 1980s which resulted in crack babies. This drugs thing bigga dan drug dealers and buyers. So you decide if whites/system are not to be blamed partially. When the CIA a sell drugs it was ok tho right?…and if what is being said about Flippa is true…isnt is two years they watched Flippa a sell drugs to ppl…Chu man…

14. Hi ….nobody nah wish bad pon nobody eno but ryda screw over too much ppl, close frenz…him ave no heart, if a u last him will rob u n feel noway bout it…a no di drugs weh him a sell cos not everybody gona work but it’s di ways weh him ave, heartless…leave nuff man a bawl nuff n most dem a close frenz ,him no care who u is…dats y it a lick him so wicked

15. So much ugly criminals in the world and the FEDs come tek the fine ones. His going to make some inmate very happy.

16. The man do look good, would never wish any bad pon nobody, what God has instore for you no one can take away. He is not the only one selling and his not the only one a hype up himself. No female can’t tell me if him appoarch you, you wouldn’t talk to him because you would also want what he has. People always have something negative to say bout someone but damn well know that they would talk to him. I wish him all the best he made his bed and now he has to deal with it, that’s part of the game and they all know that.

1. To each him own, but mi nah talk to nuhbady wid neck tattoos, mi not even tink mi really interested in anybody wid tattoos period, so no, me wouldn’t be one a dem fi talk to him. I am sure him have him takers though, but nuff ppl up top seh him bat shit crazy, so me nuh know what the standards are these days. Who going to relate to someone who if off di deep end? Hungry nuh nice, but mi will gwan chop mi dutty gyal and white rice and keep mi sanity. Sanity, freedom and peace of mind is a must fi me, I caan tell anedda ooman wah shi fi put up wid cah ebrybody hab dem own tolerance.

17. No sah me aguh walk di straight an narrow cah MI nuh wah n pon di pink wall. Mi caan stop laugh.

18. Yoo nobody no wann see no man go prison, n nutn gainst di game but Ryda grimy bad , dis man will f**k ova anybody, him no partial nobody, cudda u last u Ave n u and him a do business him a rob ur last while him ave him whole heap, man no ave no heart…all set up himself or hurt himself and tell u him get rob, just fi rob who him a work wid…di man cold

19. Juss ystrdy meed hab a convo wid smaddy bout not gruding people fi dem tings…cah yuh dow know how dem come by dem…an seeit deh…smh

20. Is this dude originally from Spanish town then lived in New York before coming to Florida?
    Him waan look like Calesha babysitter.

21. hear di pussy dem to a talk shit cum off a di man dem name and guh suck out unno muma unno big and fraid like ahide behind website and atalk step forward man and identify yuh self and si wah happen

22. No sah di man business stink out dey Wat goes around comes around what goes up must come down. The words spoken are only the truth and thats wat ppl detest.

23. Is a lil girl name keira baby daddy to him have a daughta about 1 and half year old dem used to fuk a nyc come florida sweetheart from spanish town

24. Mi just a see ddid a ryda aka shellz from Spanish town dis dem a talk bout if so that youth is the most evil person I ever met in my whole life this boy kill his own friend over money and when mi ask him why him affi take it so far him say it’s not the money itsit’s the principle nigga u have no principle you rob and kill ppl I hope u rot in prison