SADIKI CONGRATULATIONS BUT…….. THATS NOT THE WEDDING FINGER

So met sadiki married… him no bother have (Edited( again… them look like they wasn’t having a good day tho… a so it go

26 thoughts on “SADIKI CONGRATULATIONS BUT…….. THATS NOT THE WEDDING FINGER

1. What a boy disgusting omg uno so d picture pon ig how him stand up like him an d woman a just friend an him a teck a one picture wid er ..omg

2. So true him wife look nice, people fi happy fi dem? Look nice and a pick up this piece a 50 yo trash tun inna husband nuh mek it! Something else mussi wrong wid har. mi nuh know she nor him inna real life but mi see him pon the wall many times and nothing good Eva write bout him, is the look good wife, deaf, blind and dumb also?

3. Sadeki is a child molester/rapist. But because Jamaican government don’t have laws protecting children, he didn’t serve time. I hope that girl don’t have children cause him like kids. Dirty rapist Sadeki. He went to jail years ago for it. Nasty yuck mouth dead dog. Mi hate pedophiles

4. ITS UP TO HIM TO SHOW HOW GOOD THIS IS TO HIM BUT…. TO TALK BOUT WILLIE HOGART TEACH HIM IS A NX MATTER THAT TEACHER WAS NOT A ROLE MODEL TO TALK BOUT PLUS WHY IS THE RING NOT ON THE CORRECT HAND DUMB…..

5. Fhim is a dutyy dog fi true mi si him post a video one time omg him affi have a sick mind fr u si him mout u know him nasty

6. Him look raw…Like him need some hot sauce pon him. Fi him wife tummuck trong boy. Not even for money him coulda crawl pon top a me. Then ketch the ring to nuh…bad bad to be matrix ring look like a wedding band. I as a wife would never stand up and place that ugly looking confuse looking thing on no man’s finger as a symbol of our love.

Go way wid that..

7. Suh Nuh honeymoon him supposed to deh pan? A how him a Mek worry video aready… Oh please Suzuki mi naw carry or bring it.

8. Unnuh always make this mistake and unnuh have hype phone fi years. When u put ur camera on selfie, everything is in reverse, just like wha day when unnuh say Tanto never deh foreign cause a right hand drive. SELFIE CAM PUT EVERYTHING IN REVERSE! So right becomes left and vice versa.

9. Bigging up the Black Roses while in a dance video, Bogle and Boysie dissing him calling him batty man plus more lol. Rip Mr. Wacky, I still have the video. Growing up watching dancehall video I admire the Roses & God Bless Crew, then I became a man & became wise. 9-5 & long life for me

10. mi love a man in the midst of a midlife crisis inna a rose pink sunglasses, that is the look. yum. . . err yuck mi mean

Leave a Reply to anonymous Cancel reply