PRETTY BADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!SKIN CLEANNNNNNNNNN!!!!! LOOKING RATHER FABULOUS IN HER FORTIES!!!!! MARION MEK ALL THE YOUNGER BITCHES LOOK LIKE DEM NAAH TRY!!!!! DEM NEED FIRST TEK SEVERAL PAGES OUTTA YUH BOOK MUMMA, BETTER YET YOU NEED FI WRITE ONE FI DEM!!!!! DEM NEED FI CRAWL BACK UP INNA DEM MUMMA, AND SEE IF AH TING CAN GWAAN FI DEM THE SECOND TIME AROUND!!!!! MARION, DEM NUH INNA YUH LEEEEEEEEEEEEAGUE!!!!! *CHEESE VOICE* THEY AIN’T GOT, THEY AIN’T GOT IT, NONE AT ALL!!!!!
Oh gosh man if I love her one more time!!! She reminds me of Patti Labelle. Patti dash wey shoes and tings in her performances and just lose herself in the moment…likewise auntie Saw…luv luv the dress and the platinum blonde hair!!
So a dis spice say lady saw a drop word on her for? The amount matey weh lady saw have a muss one a dem.. Spice a u alone do batty and breast? How it bun you so? Stop pay lady saw mine if she a wicked the truth will come out one day stop follow up everything web lady saw say.. Met u fi talk to lady saw. She a one likkle trubble mekka.
SAW BAD, I HOPE SPICE WAS SITTING DOWN WITH HER NOTEBOOK TAKING NOTES, TALKING ABOUT SHES THE “QUEEN OF THE STAGE” …. IF I EVER LAUGH. RESPECT TO SAW, THAT WAS A PERFORMANCE. AS FOR SPICE BODY IT SPOIL. SAW BODY DON’T DO AND LOOK MUCH BETTER THAN SPICE.
I could watch her all day
PRETTY BADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!SKIN CLEANNNNNNNNNN!!!!! LOOKING RATHER FABULOUS IN HER FORTIES!!!!! MARION MEK ALL THE YOUNGER BITCHES LOOK LIKE DEM NAAH TRY!!!!! DEM NEED FIRST TEK SEVERAL PAGES OUTTA YUH BOOK MUMMA, BETTER YET YOU NEED FI WRITE ONE FI DEM!!!!! DEM NEED FI CRAWL BACK UP INNA DEM MUMMA, AND SEE IF AH TING CAN GWAAN FI DEM THE SECOND TIME AROUND!!!!! MARION, DEM NUH INNA YUH LEEEEEEEEEEEEAGUE!!!!! *CHEESE VOICE* THEY AIN’T GOT, THEY AIN’T GOT IT, NONE AT ALL!!!!!
LOVE YOU LADY SAW! VETERAN FROM LONG TIME AND STILL HOLDING IT DOWN…GWAN MUMA!
Well done queen
Bigup mumma saw queen of dancehall tyey cant take ur spot no matter how much them try
Oh gosh man if I love her one more time!!! She reminds me of Patti Labelle. Patti dash wey shoes and tings in her performances and just lose herself in the moment…likewise auntie Saw…luv luv the dress and the platinum blonde hair!!
Is it me or do she resemble shirly ceasar
So a dis spice say lady saw a drop word on her for? The amount matey weh lady saw have a muss one a dem.. Spice a u alone do batty and breast? How it bun you so? Stop pay lady saw mine if she a wicked the truth will come out one day stop follow up everything web lady saw say.. Met u fi talk to lady saw. She a one likkle trubble mekka.
then Spice do har body? Spice you need to your refund back! :nerd
Den u never know har baddie do? :nerd
You would rarely see a young American artiste disrespect their elders in the game.
Look good mumma saw. When she cock up di one fut mi seh yea a di Saw that mi know
BAD-NUH BANANA-TRASH!!!! FI ME GAL SAW DAT…
Saw a me gal till me DEAD 46 n the woman look better than all a dem. saw even baddy than Nuff man. A gal fi go way. This yAh woman can do no wrong
a wonda wha some gal a study roun here???????????????the best
SAW BAD, I HOPE SPICE WAS SITTING DOWN WITH HER NOTEBOOK TAKING NOTES, TALKING ABOUT SHES THE “QUEEN OF THE STAGE” …. IF I EVER LAUGH. RESPECT TO SAW, THAT WAS A PERFORMANCE. AS FOR SPICE BODY IT SPOIL. SAW BODY DON’T DO AND LOOK MUCH BETTER THAN SPICE.