The time mystery lady a.k.a kamesha gratez a worry bout gall weh do them body n gall weh do this n do that. the amount a money she spend a do body. She need to go see the dentist n go fix her bruk up rotten teeth them n go clean her mouth . N go buy a bed n stop run from hotel to hotel. She make prostitution look bad. She a sell out her battyp**y century of years n don’t own Ntn in America. But two pair of silicone in her chest. N the tacky ikea furniture them weh she have. Dutty batty man me ago teach how to get some ambition. Every minute you go party you a put up you foot a show you shoes bottom n all a them come from aliexpress n Amazon not Christian Louboutin. You heart dirty n mucky n wanna wash off with some ammonia. Because not even BLO**TH vinegar can’t help the way how you heart black n dirty. Walking BL***TH dead. Rotten batty hole mystery lady. Bout you beat n teach go beat n teach a bed n a hotel.its about time now you come offa you back. You selling f**k all these years n you can’t find Mr right all now.
Go cut out you bottom n put it INNA you mumma mouth because you should be a shame you she didn’t birth you with no initial of no success. Y’all b*tches need to go n get a job n. N come offa the government.mystery lady deh America donkey years n all now she nave a 9digit. Worthless piece a sh*t you. You a take space INNA the country. Many progressive ppl back in Jamaica wanna come here n accomplished something b*tch don’t f**k you blo***h. b*tches go get a life. Me stable n comfortable nuh blo***h me nah stop beat unuh bad.