SUH ALL DOLLY A GWAAN SHE INA DI MAN MINING AFFAIR TO?

Yessss JMG! Yesterday was ShaKira aka Kwesi Birthday. And Dolly couldn’t wait fi spend di tax Money pon him dwl. After di wicked boi put up 4 pics posing in An Fendi coat & shoes inna store weh him nuh buy wid one long caption bout birthday outfit. Dolly tek him out to eat in a whole different attire like him figet seh him done post pic claiming to wear something else. Dolly u really beat Ven!!!! All dem long post u post bout u was blind & a dog never return to dem vomit was all a lie cause u end right back fi di vomit like u never did left.

55 thoughts on “SUH ALL DOLLY A GWAAN SHE INA DI MAN MINING AFFAIR TO?

1. how dem sey a bare lies send in ova here? Well this is the truth and nothing but the truth!!!!! I saw both of them snap and they were at the same restaurant eating, the plates and table gave them away, and they but up both there’re snaps same time! I knew someone else would have seen it! Dolly looked so frass can know Dem go home go f**k!!!

2. Dolly mi loose offa yuh. Mi think kwesi older dan 26 but it makes sense, he act like a little boy. Why dem so frighten tho, he pose up in the coat and post a screen shot of the coat online.. Dolly u shouldn’t bother celebrate him or make him feel special.

3. VEN A DIS AND DAT , BUT ME ALWAYS TELL UNO SAH VEN NAH TROUBLE DOLLY , DISS IS NOT DOLLY FIRST TIME BEHAVING LIKE THIS , I USE TO LIVE BESIDE DEM OFF A ROCKAWAY BLD IN QUEENS AN DOLLY NOH REALLY LEAVE MAN , NO MATTER HOW DEM DOG HER AN IS NOT D BOY SPEND NO MONEY A SHE SPEND IT , CAUSE RIGHT NOW SHE THINK SHE A MODEL PON VEN WID DISS BISEXUAL BOY, DOLLY DONT HAVE NO AMBITION FROM LONG TIME A JUS CLOTHES COVER ER , TRUST AN BELIEVE DAT .

4. I cannot believe Shim is only 26 and so wutliss. Him no know zseh if him use up that penis too much it will start malfuction and him cannot claim SSI pon that?..

5. rahtid if inna 2018 pple still ah mind man mi nuh wah know wha go gwan fi 2019..just throw the whole year away sis

6. Dolly just seek a lot of attention Kwesi only want har when Ven nah gi him nuh money that’s ALL and she can’t get nuh man to stay wid har suh she keeps going back that’s all

7. He is the only winner here, he wears only the best, lucky him. Mama try remember di 2 kids, a nice apartment is a start. Ven soon get back a turn

8. WHY HIM SO CONFORTABLE HAVING A WOMAN PAYING FOR HIS MEAL ? HE JUST DON’T SEEM TO BE REAL MAN -HIM LOOK MORE LIKE A DUTTY GAL – – WHY HIM HANDS SO SKINNY AND HIM BELLY FAT – EVIDENTLY HIM DONT GUH A GYM OUT TAKING CARE OF HIM BODY – THAT BITCH IS BI SEXUAL SO THE MENTALLY CHALLENGED: AM JUST SAYING –

9. LOL.. catch the blistex on the table.. She gotta make sure her lips shine!

#WasteTopic bout #WastePpl – Dolly… YUH SAD!

10. Wow this tea need two tuff crackers .. from I see Dolly with that big red icky on her neck me say yes man DWL Dolly really ??????omg me shame fi yu bad u really gone back to this batty fish ????? @ ven I love u so much me proud a yu no put back yu self , yah so do me a beg yu alright upments we say @ Dolly I hope he settle down with you and give u no trouble with other woman :mewek2 :mewek2 Dam ediot :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :malu :malu

11. Ven don’t want this looser ,anymore it was a big mistake and she is over it please leave her name out of this she is getting her life together.

12. Laugh mi a laugh, Dolly worse than Ven, when a man could leave a woman when she is pregnant,emotionally drained with raging hormones, is the worst horrible thing, diss you up, run back to him ex that u always beefing with, my girl u lick u head, right now Ven has more going for her than you, being a boss chick with her talent, selling her products, living in her own place, she is better able to mind a man than you, having a baby by this little boy and having to turn around mining him and your young baby at the same time, and I forgot to mention, you still with mommy. Boom! Mind you now, I am not in support of any woman mining a man, just to clarify.

13. Now dolly gonna private her insta, cause she read over hear. She so hype and acting like she won a prize. That’s why ven on her page throwing shade.

14. Can’t stand dis cheesy lookin man-boy. Him irritate me.#big hips # clone monkey lookin ass. Shakey fava deh clone Japanese monkey dem weh all over deh news. Dont have anything fi dolly. She dont know any betta #low self-esteem.

15. Dolly don’t have no options cause no one don’t want dolly!! She had no Choice but to go back to him!!at the end of the day it’s her baby daddy so his broke ass ain’t goin no where.the only thing dolly own is her pussy lol she not no real woman that’s takin care of a house hold are any bills so yes two bums belong together.

16. Dolly you need to save some money and try to get a low income two bedrooms fashion is not all stop with your bull sh*t now time to grow up and stop run down man who will never want you. And the wired part is you acting a fool over a fish and the funny thing is ur f**king and sucking all your girls friends what type off sick individual are you.honestly speaking with all those names brands and bleaching you are not a good looking girl. Please just focus getting an apartment and focus on your kids smh your so dumb materialistic is not all.

17. Dolly is a dumb chick. Fi har level deh inna di gutta. I can’t stand d way she mek herself look so classless. All those expensive goods on a cheap whore. #sorrynotsorry. #IsaidwhatIsaid

18. Me dream see kwesi a fck a next man lmao mi rass
    Mi dehven know wa kinda fckery dat a appear in a mi dream tpc
    Wasn’t even thinking bout none of these ppl lmaoooo but he just look like a damn fish to me

19. Sister Metty…the star has just posted that another dancer of spice has parted ways with her. I cannot manage lol. Danger has refused to say why she leave.

20. Now, I know why. He’s an Aquarius man. That’s how they stay. Aquarius men love likes. THEY WILL DO ANYTHING TO GET WHAT THEY WANT. They play with your mind too much. They sweet with the lips. They are charmers and smooth. That’s how they get the woman to submit to them. They play with the head. Watch out for them. They fickle MF**kers worse than a GEMINI. They stick to whoever give them things. They are a big opportunist! The woman is flaky too.

They are very personable people because they love the attention. If they are threatened by you, they will use their slick mouth to make their threat seem bad to others. They act them innocent. If you have something that they can ride off on, they will use you for that. Remember Neil Pearl with Heather and Nia……………

21. Jmg people it been clear sey dolly nuh change.

How dolly fi change her ways when she dont change her address ??.

Dolly you live inna the same 1 room with 2 children and out a big resturant a eat big lobster and you got a little bed with no head board.

Dolly time to change that old benz .

Dolly meck sure you bring home lobster fi feed the elephants them inna yuh mother living room.

Dolly you and sweets wicked and shameless why unno cannot buy unno mother a new living room set ???

22. Dolly wear fake and so do Kwesi Suh none of them mek one after Correy cuss him out fi yuh an defend yuh when him diss u up yuh tun right back an tek him.
    Well she did try fi get back wid Buju she promote him Party weh pass & go to him dance just fi hurt Kwesi Head An it neva work cause Buju neva did interested
    Suh she draw bac fi her lesbian Kwesi relationship. But she did haffi use clothes fi get him fi cum look pon she & di baby anytime him come around she lie & call him asking if him know anybody a look credit fi buy or want a shoes a sell. it mek him appear an fault pon her & baby she sad bad
    Her sister walk an chat her badd to her fren dem

23. Dis BC gal ya shame gone to the dogs. Gal how you wukliss suh? The batty boi disgrace yuh like dog and yu guh back to him…. you better use the money get a place a yuh own if yuh an yu kids . Yu wusta than ven wutliss gal …. this battan really have yuh weak… smfh yu an yu sistah too BC wuklis an suh hype . Yu not young and flashy dolly yu yung and wukliss bad

24. That boy is a BIG FISH. Him walk & sleep with anybody that would give him money!!!! Him even sleep with transgender women

25. @Ms. CLEO, FACTS!!!! ONLY THING IS…MY BABY COULDN’T PLAY THAT WITH ME. BUT HE DID ALL THE EX’S THEM BADDDDDD LMAO!!!! HE HAD TO PAY ALL MY BILLS AND TAKE CARE OF ME. END OF STOR! SB: Dolly you are a LOSERRRRRR MY GIRL LEVEL UP ALREADY AND STOP WITH THESE HEAVY IG CAPTIONS UNDER YOUR POST BC THEY DONT FIT YOU. LMAOOOO YOU ARE IN A LEAGUE OF YOUR OWN AND IT’S NOT ONE ANYONE WOULD CARE TO JOIN. YOU ARE A BUMB IN MY EYES AND STOP WITH THESE FAKE ASS LABELS. F**KING CRUFF :ngakak :ngakak

26. dOLLY U NEVA POST A PIC WID HIM WHEN U PREGO NOT EVEN WEN DI PITNEY BORN,OR AFTER EVEN UP TO DI TIME MI A WRITE DISS, NOT EVEN SEH FI DI BIRTHDAY PIC WIT DI MAN CAUSE WI ALL KNOW U WAS WIT HIM. U LIFE SAD BAD AND HIM NEVA FEEL DI SAME WAY TOO, TO POST A PIC WITH HIS BABYMADA AND SON ON HIS BIRTHDAY AND YOU GO BUY BIRTHDAY DINNER DOLLY UR AND IDIOT. AND VEN OVA DEH A THROW WORDS TO SO HE STILL FUKING HER TOO,

27. At the end of the f**king day it’s their life! That’s her baby father why d f**k ppl think dem naw guh do tings still half of these bitches cmmted talking shit still a f**k dem baby father n know dem Bby father a f**k off other bitches…y’all ppl cmmted need to shut d f**k up…dem happy a eat dinner at d fine restaurant n went home to their pretty brand new baby…nobody a worry bout VEN! Kmft dolly a yuh BABY DADDYYYY n it’s YOU HIM SPEND HIM BIRTHDAY WID ITS U HIM GI BABY TOO…man ago be man no Matta wah! But see who he celebrates life wit…DOLLY! Mi done talk….

28. Ya Bitches is NASTY ya know them a FISH n keep secret n still sleep with them n they be on the DOWN Low………..Somebody expose them Please

29. Watch how shim dress, nyam and pred out pan di googoo tab :rolleyes: Just fi him go home and suck yuh pussy cause my girl yuh naa get nuh real hawd cocky from him.. a batty mek him cocky stiff.. ano ask a tell.. She nuh have nuh family a yawd fi help? gal yuh fi have sense man fi wuk or match yuh whey di f**k.. yuh big an foofool doe googoogaga.

30. @ 10:52 Dolly I know that’s you SMH stop calling ven name please keep . Her name out your mouth ok @ fine restaurant? DWL IT JUST A REGULAR RESTAURANT that u foot the bill for,@ going home to baby LMAOOOOOO u mean in the one room with the two Pinckney them ????? Now how is that Hight class ????? Dolly by wid yu wutlessssss baby daddy yu no cut no dash, inna Merica girl plzzzzzzzz hold several seats in the back cause u inna D class

31. ANYTHING DOLLY WANT HIM AROUND SHE AFFI SHOW HIM MONEY , UNO NEED TO BE SENSIBLE THIS BOY DONT WORK NO WEY. ALL DEM.DOU A MECK D BATTT BOY DAH FR JET BLUE AN D NEXT ONE FUK DEM FI MONEY AN CLOTHES TRUST ME. DAT BOY DIDNT SPEND ONE CENT A DAT PLACE ITS ALL DOLLY AN HIM BATTY MAN WAH UNO HEAR INNA D VIDEO , BABY FADA OR WAH DOLLY BREED THINKING IT CAN HOLD HIM , IF HIM ACTED UP SHI DONT MECK HIM SI D BABY. CLOTHES CAH COVER OR HIDE HOW DEM.IS, DEM JUST DONT HAVE NO AMIBITION DAT BOY BEG LIKE GAL. WHY DOLLY DOU GIVE HIM D PAPERS AND DONE , HIM NEED FI USE UP D BUDDY PASS DEM.