Ven you drape up the girl with yuh bright self, like you a bad gyal. Pebbles give it to yuh, Ven u get beat up dwrcl. Yes browning a so them fi deal with gyal weh love chat off them mouth.
Anonymous, hi met a long time pebbles fi slap off ven face ven chat pebbles and her mada from long time ,salt hole ven,cause she come from jungle she think she bad people.f**ka you.
I swear you can’t buy class. Glad me nuh haffi call none of these mongrel kin of mine!!
The gal name pebbles beat out ven rass
Ven was going the call the police and them say the way the gal beat and the say somebody say ven a you first so if you call police you a go jail too
Nuh tell me dis big ole woman a fight? Dat caan good fi har hip
Who beat up Ven? Oh god di girl bleaching cream tun up them never have no right fi beat herrrr her face probably f**k up right now
A good lmaoo with all that mouth ven have now get beat up dwl F**KA
Ven you drape up the girl with yuh bright self, like you a bad gyal. Pebbles give it to yuh, Ven u get beat up dwrcl. Yes browning a so them fi deal with gyal weh love chat off them mouth.
Lol ven good fi yuh…. stop act like u better then people with ur nuff self between you and dolly I don’t know who is worst.dolly u next
Anonymous, hi met a long time pebbles fi slap off ven face ven chat pebbles and her mada from long time ,salt hole ven,cause she come from jungle she think she bad people.f**ka you.
Ven a you a longtime idiot gal a good!!! U too mix up… JUST TELLING FOR A FRIEND
Poor girl.. she meet it Bwoy
DH chronicles!