This need crowd 🗣🗣😩😩Dirty L** J** with yuh c*cky in 2012-2014 You was Gay and proud the whole world know that ! Then yuh start date woman and was delivered 😅😩 Fast forward to 2019 Yuh lef from England n you get married to a man looking Jamaican girl yuh na kno from no weh inna January knowing fully well you still a f*k bottom n tek f*k from man that’s why your ex from England lef yuh nasty bbc the girl nearly kin over when she see your fone full of c*cky picture and video a yuh a f**k bottom. You never tell her bout yuh batty past🤢
From 2017 till now you deh a Jamaica a tek hood inna yuh bottom and mouth and a use your tuff turbit wife as a decoy to your undercover lifestyle. And a act up fi Di ppl a central village no suspect yuh.
Why yuh a go round Jamaica a shit up the ppl the girl child hole ? Why yuh married the batter ears gal knowing a bottom and c*cky to yuh ting not pussy ? Nasty batty man before you own up to your ways you wanted to act like you was groomed and is was just a phase inner the past when you grounds out from early
Why yuh go JA in 2017 n stab up yuh PNP lover n rob the man fi him money ? And a f**k people boy Pitney ? And try buy out ppl with land 😩😩
All yuh nastiness and ways a ketch up to Yuh karma soon reach Yuh nasty bbc mind dem na kill yuh bbc a Jamaica
Show to pics senda cause people need fi know bout dem nasty germs yah
I know is who lol lord have mercy lol why dem dash out on him lol, sender talking facts still bout di round ah back settingz sender ah long time story this still lol
Big up village, Bronx corner, little lane, big lane, and up ah hill lol
Jesaaaas christ no sah story come to bumb u can never trust ppl