SENDER HEF YUH NOT BAWN WID IT…………. YOU WONT GOT IT

89 thoughts on “SENDER HEF YUH NOT BAWN WID IT…………. YOU WONT GOT IT

1. OH PLEASE….I DONT SEE NOTHING FI GET A SOUR STOMACH OVER..THE GURL PROBABLY DEH A YARD OVA 2 wks AND HAVE NEW GROWTH ON HER WEAVE AND HAR BODY LOOK OK TO ME…A MUST TRUE SHE WHITE/BLEACH OUT AND LOOK LIKE DEM DUPPY A YAWD MEK THIS SENDEF THINK SHE NUH READY.

1. So hair perm no sell a JA or no body dung deh caaa pen hair n wah happen di island no sell razor eidda har armpit need attention if she neva so hype nobody would see har

2. Messy tacky nasty shawty yuck yuck
    Wth is going on with that hair Shawtynotspending word of advise u need a hair stylist PRONTO stop use unnu money pay fi fuxx n do unnu hair man kmt cho

3. She fe get dun up cause she tek it pon herself fi be fashion critic, so she fe look like a fashionista at all times!!! A nuh likke people she trouble and talk up pon, how dem nuh look good so wah mek she fe be exempt from criticism. Shorty yuh ugly bad and look stink like yuh waan bade!!! Abaayy the gal dem a yard look better than yuh Miss New York fashionista.

4. Tacky is beyond the word, fi somebody weh a give out award and loves to criticize others, she don’t stay good. Mi nah go a boat ride llookin so fi 2014. Nope

5. That face that face un explainable . Na lie u shouldn’t criticize others shorty look in the mirror baby chimp boob boo bubbles Michael Jackson chimp .

6. Miss ‘FASHION POLICE’ ah your turn now, u luv critique people an dem dressing. u doa kno when u go to yaad u affi step-UP U game!! Big-BIG BOAT RIDE an ah soh u luk!
    shortynotspending could just about afford the plane fare.
    an ow she ah pose wid big spliff in ar mout an she in d army (reserve)? i doa get it!morning jmg, met, jmg crew, peepers, bloggers an all, bless-up!

7. N that ting she wearing don’t fit her properly not to mention how it don’t compliment har body in no way shape r form

8. Mi nah lie the gyal dem a Jamaica a beat nuff a dem abroad badddddd no lie no lieee oh

9. :ngakak :ngakak :ngakak
    The ladies in Jamaica just need money and access to certain affordable clothes!
    Shawty yuh don’t look right and whats with the wet and dry head look.

1. dem hav dem money n di higglers mek sure dem get di access suh di gyal dem a jamaica evaaaaaaaaaaaaa stay gud

2. Please start add up some of the picture pages on facebook miss. Nobody nuh hot like di gyal dem dung a yaad. Da outfit ya nuh ready fi noweh inna Jamaica if u a hot gyal…it can gwaan fi a street dance, but thats about it…and not a street dance inna summer or Christmas time.

3. Night Met and Metters

@Quena

Always trying to sneak in a insult eeh?…..

Weh yuh mean bout ‘access to money and affordable clothes?’ a di idiot Jamaican man weh yuh deh wid allow yuh fi chat dem f**kry eeh?
      you of all ethnicity shouldn’t even try and pass your nest because ghetto, trash, and cheap follow unuh.
      hey gal, start talk bout the riff raff dem that YOU KNOW ABOUT and stop act like yuh wah style ALL JAMAICANS.

10. A wah this father Gad the critic harself pop dung uno love gang up and dun ppl weh yuh big fat hang dun belly sour cheerleaders dem fi cheer yuh on now. Yuh need a shave you need a soak yuh need some oil pon yuh badde shortynotspending yuh look a mess. It look like dem gyal a yard a beat yuh badly

11. No sah, when u planning a trip to jamaica mek sure u wadrobe up to par caw d JAMAICAN GYAL dem wi mek u run guh ah u closet!!!!!! :salahkamar :salahkamar

12. these girls b coming ja thinkin the girls aren’t up to par but they keep forgwetting that most girls here have access to the internet and cable so their fashion is on point.

13. Shorty pop down like drop down erection, why miss Army (reserve dwl) weh work ah TSA, swizzle team ….fcuk dat shorty weh ah tek so much man and couldnt go Jamaica wid likkle Indian hair inna yuh head nor a nice lil short cut? seriously?! Since yuh love criticize shorty go criticize the Jamaica Ave Wet and wavy weh yuh have inna yuh head #PowPow wid Melissa Lavish Gun fi dah hair! #PowPow again, the face cant do nothing bout dat yuh haffi send correspondence to God and yuh Father King Kong yuh look like when Bine up sh!t release outta ah tired battyole black and tuff #ByeFelisha :travel :dp

1. one ting mi haffi ask..when a twinny and toya good like gold a neva badmine..only when a dem or smaddy whey dem a fren wid a badmine..if these people nuh have a sickness u si :travel

1. Metty… ALLL THIS TIME YUH DEH PON FB?!?!?!?! Mi looooose affa yuh!!!! Try accept me and all those things please and thanks. Big up yuh self mama…….

Mi hype yuh f**k…. PinkWall pon mi facebook… ah now di likkle man ah go tek mi phone and dash it weh…. bare pink wall lol

2. Shawtynohabnomonayyyy leave Miss Met page pls n tonks cause she NOT sending the box of African pride maximum extra strength perm that u o so need ya now worst the razor so low back di ting man

1. But if anybody grudge Shitty shawty mi tell unnu the remedy unnu see the store whey name shoppers fair pon Ja ave go in dere peel out $8 fi the romper n spend u $25 buy 2 standing heater carry dem home put on the romper n buck the rawsee heater n tun dem in unnu face cause who the fuxx envy a bloodclaaaat cheap romper n sweaty n oily face wit a fuxxed up hair do FOH bout badmind kmft

2. Obs a who dem b ? Kmt cho n I hear dem all tawking about who Met is n all dese lovely tings does it really matter tho cause even if unnu know a who whey unnu can do dumb fuxxs

3. chuet dem did want me to respond to dem but in doing so i would be taking it personal and i cant…it would compromise jmg’s integrity ..those who speak send and those who send speak..it would be me fighting a battle that was not meant for me. .. from the beginning i have known this and with my own two eyes i have seen some of who are ”angry” and have lied on here are only angry because God gave me firm footing.. when they tried to do what I did with my own set of ideas ……not anything copied from anyone..their’s did not get off the ground so from that along with submissions that were deemed inappropriate by me ..a lot of feelings are being thrown about..and how do you really fight someone on their feelings? No human can and therefore I cannot fight a battle that is meant for a greater power..I would be blaspheming

4. chuety pinky was one a di bad ppl dem weh did a guh a bronx guh beat met :ngakak hold onnnnnnnnnnnn (ninja vice) mi sehhhhh she juss up inna evrythin n dem seh har badii deh east n west at di same damn timeeee di way ow it loose…a knowings she a luk but shawty not lukkin :hammer

hayyyyyyyyyy shawty yuh noe yuh fi duh betta wen yuh claim to stardom is fashion policing :nohope

5. Met u answer dem right mi see u ansa dem no worth it eidda very dumb classless set mi caaa teck dem it been established say a ppl send the post dem so whey this attack on u fa?? Dem dunce n dats y every nite dem stand up inna dancehall university n will neva graduate kmt

6. chuety di onli ting mi did wha dem duh was guh touch di ooman n har chile n en up a prison wid dem big bad n bold self…dem mek army strong shawty a boost dem

14. Big dutty stinkin Shawty…..mi did a eat but mi dunn now. Since u mek di Pinkwall flyer an get 2 fawudd…..yuh get pluck. But listen to mi an listen to mi bloodclast well…..any day name day yuh f**k wid di wrong person….woe be unto you. Cause mi nub know a wha get yuh so hype. An yuh bloodclaat followers fool like yuh. Bout yub tunn critic an a plaster yuh wall wid ppl picho bout who rock wha. A wha yuh hear bouttttttt….ugly gorrilla baby. Stinking mout dancehall mattress. An yuh pretty looks done pan to bloodclaat. Shawty come swallow mi when mi a drip like ice truck. A from weh day yuh a urkkkkk mi but mi hold mi tongue. Yuh tink tru yuh ina ARMY RESERVE no body scardd a you. Di only time yuh scare no body is at night when dem buck up ina yuh ugly godzilla face. Batta ears Shawty a who yuh tink u a fool. Yuh go get wha yuh a look fah cause a doe know who tell u say yuh nice. Yuh stay bad like. Dat outfit is not for you. Leave it to Twinny wid har goodup body weh a mad you. You are nothnng but a triffling mischievious bitch with nothing better to do than to walk yuh bloodclaat dry foot dem go look trouble. But di bible say “Ask and it shall be given”…..Yuh asking for something soaking hot an yuh soon get it. I don’t know who you assume you are but yuh soon get f**k. Not di f**k an duck wha yuh used tho………A GOOD F**K YOU WILL NEVER FORGET. Ole jezebel. Gwehhhhhh. Oh….yeah…..di picho dem up top stay bad. Mi a cuss dat mi nay memba fi critique dem. Epic failllllll. Cho….send up all mi pressha. Kmt.

15. Shawty yuh really go pon met page and a do up yuh owna self bout yuh built like a ford. hahahaha found on the road dead is the acronym for Ford. girl stop mek me cry eye wata

1. me to pretty dat miss mi choo dem tell lie pan mi bout mi a delete comments mi nay see..but a doe tink dere is a second dem no star :ngakak

16. LOOK IT NOT THAT SERIOUS, WHEN ME GO YAAD MI A TOURIST STRICTLY SHORTS AN SUN DRESS, IT DEPENDS ON WHERE YOU GOING. NOW BLACK AND WHITE OR SUMMEN LIKE A DAT A DIFFERENT SINTING. BUT DIS LOOK LIKE A REGULAR GHETTO DANCE? WHATS THE BIG DEAL? AT LEAST HAR NUSNEY NAH DRAPPOUTTA HAR DRAWZ. LAWKS MAN SOME A UNNUH TOO CRITICAL. LIGHTEN UP. AT LEAST SHE HAVE HAR ARMY GIG, AND ME KNOW NUFF GYAL A YAAD HAFFI HAVE 10 MAN FI KEEP UP. 1 MAN FI CLOTHES, 1 FI SHOES, 1 FI RENT, 1 FI DI BURER KING, 1 FI DI KENTUCKY, 1 FI HAIR, 1, ETC ETC. DAT IS WAAAAYYYY TOO MUCH MILEAGE PON NUSNEY. BETTER THE CLOTHES A FLOP OUT DAN DI NUSNEY DRAPP OUT.

1. this is at Julius Boat ride propa propa dance bout regula street dance..the point really sweets if she dishing dirt on others she must take it

17. sweets the way dem ja man yah ge use to d foreign gyal dem a mind them with stuff if u can find 1 man to give u find alot.d groupies dem in a ja carry dem self better than most of the us groupie them 1 bcuz most a d yankee dem believe say if it a name brand then it look good.alot the fake body parts do make them seem a little harsher than they should

18. bwoy me nuh lie me deh ah work n zooommm ugly monkey shawty u scare me off gal u ugly till no sah dis type a ugliness only a mother can luv

19. @sweets….a tru you Neva hear how she shell ppl lol shi shouldn’t a cuss ppl bout dem clothes an she look like shi nuh hav none……shi stay baaaaddd

20. Not even a mother, I can’t stand the Short ass, at least the Jamaican girls as you claim@sweets have a man for everything, but Shawty have the same amount a man too, the only difference is she ain’t getting shittttt.

21. SHORTY IS ON MY FB PAGE AND i WAS WONDERing IF I WAS THE ONLY ONE WHO NOTICE THAT SHE DIDN’T LOOK GOOD at all IN JAMAICA…BUT MET MEMBER SEH SHORTY BRING ONE BOY GUH LAS VAGAS AND SPEND UP all hAR MONEY ON THE boy AND AS SHE AND THE BOY COME BACK A NEW YORK THE BOY VEX WITH HER….SHORTY NEXT TIME YOU Going A YARD YOU OF FI be up TO DATE ….I LIKE YOUR LOBSTER THOE IT DID LOOK GOOD…..NEXT TIME ME ASK YOU FI TAKE JAMAICA BY STORM

………..

22. MET ME NOT GOING TO LIE BUT BUZZER HOLE A GALONG GOOD A YARD SHE ON POINT…SHE look good me not lying..she a THE hottest foreigner I SEE so far..big UP buzza hole

23. All the man this gal take n sh can’t get a hairdo out ah it disgrace yeah the mop cheap wig on top her head really stay bad

24. She look like she going thru deppression just my first thought when I look at her n I don’t even know her in general

25. Cita done shawy neatly case closed. Di man dem tomach trang who lay down with her

26. Shorty just look like shit overall.it no matter where she did live. If yuh ugly yuh just f**king ugly. Neither clothes money shoes hair nor makeup can help you. that goes for keisha tuh weh nuff up har crawny self the two a dem look like shit to rass. And keisha a suh yuh luv fren? :hoax2 when are u gonna stop beggin and buy them? gosh yuh sad

27. Yes I can’t believe I left Kim impossible…sorry Kim..but your on point..love your dresses…latty buckaz nuh TOO bad to….but bwoy SHORTY you not trying at all..you let down new York….Wayne seh you call him today..and you miss him….SHORTY mi NAV NOTHING against you but start spend ur money and guh hard pon DEM and woow DEM ok

28. Wow this girl lives in the US and look so..and have the nerves to go JA..no she is wrong bad her friends are wicked…and when ppl go to ja they have extra hair for a new hairdo or they go to the hairdresser n do their hair so she was dead ass broke if u ask me hairdo in JA is cheap…and it gets well done..why these bitches don’t stay home

29. met i cant stand the mongrel unno see how wey day she put up yakini and twinnie pics bout who look better…well dutty shorty yuh stay awful yuh stay bad might as well u did stay a farrin the bitch look like a goodwill she shop fi go jamaica to backside mi a look thru boat ride pics dem and see har shorty not even madusa woulda look so pob christmas…

30. bad mined get the best of you all, while shortie de a jamaica in the sunshine a enjoy her self in the warm weather, you all inna america in 9 degrees a bawl fi cold, most you you cant travel, so the time you all a worry about shorty and her vacation why dont you all deport yourself. BADMIND GET THE BEST OF YOU ALL.

Leave a Reply to AF2727 Cancel reply