Dem gal yah life is just a big fairytale fi social media. Is not dis gal married? Is not this husband work hard an buss him ass fi give yuh weh yuh want? And yuh have the nerve fi a f**k pon him again? An inna the man house? A multiple times now yuh bring man inna the house go f**k pon the man bed, an him forgive yuh an married yuh an yuh do it again? Yuh heartless an wicked. Yuh nuh have no p**y principle, while the husband a work hard yuh deh a yuh yard a f**k pon the bed weh the man sleep inna. The husband stress out to nutten because him know you no longer interested in the marriage because yuh start treat him like crap. Yuh deal wid yuh husband like shit! But anything yah look fah yuh a go get it. Yuh find new man suh yuh start show yuh true colors. Yuh even have the nerve fi bring the man go party, bring him to your place of business, bring him around the same children weh yuh husband grow , now everybody a chat you an di husband and who fi a laugh a laugh. Yuh a hype up yuh buss up self now, but wait. Karma have your name pon it.
EZ.. page a flip up all the time. I bus my ass off for me husban and he still run with the village whores. It can go both way. If she f*** next man in her bed who care if husband wanna stay he stay. If he wanna go he go. At least someone getting some luvin! We all deserve it