SENDER TO MS KITTY

*Lmaooooooooo di sender seh Kitty stop seh fat and seh fluffy*

k1-Optimized

k2-Optimized

k3

Good day Met n Metters n especially the Peepers who love come ova ya come Peep!

Have u ever notice when u sit ur ass down QUiETLY n reflect,the type of thoughts that pop in ur head?? I’m talking about the kind of thoughts that comes to u on an idle Tuesday. This is the inspiration behind some friggery thing dat a gwaan n we a go call dem out!

Let’s start off wid the big friggery Ms.Kitty “the fluffy diva” a keep up! Have yall seen Ms.Kitty lately,where has all the fluffiness gone??
Trust me ppl I aint no hater cuz Ms.Kitty thing tun up way pass buck! There is a strong rumor that she had work done including buffing up her bumper!

The frigg up n sheg up thing is that Ms.Kitty was the heart n soul of empowering fat women to be proud n wear dem weight! She all stop say fat n replace it wid Fluffy!‎ The countless women she influence fi just a eat a go whey so n den we a hear say she run gone do life saving err uhh I mean fat saving surgery!?Theres even a quote couple years bk in Jamaica star interview that she say being plus-sized(that mean fat)..doesnt mean ur unhealthy!

Well hell yeah it no mean ur healthy either n ur at risk of numerous lifestyle diseases such as diabetes/sugar .Can imagine all the misguided women a beat dem chest that Ms.kitty say nothing no wrong if me fluffy!?

All me a say she free fi live her life but when u go tek up Role Makkle(cuz she was never ever a MODEL), people a go follow u n spend money dem don’t even have fi get the Ms.Kitty tun up look. What bothers me the most is that the self-hate n self doubt is so real n it easy to prove.Firstly go look pon Ms.kitty fb page n it’s gonna take a miracle fi find one single solitary “fat” pic,why??!Almost everybody pon social media post dem pics throughout the years only if u shame a who u was u get rid of old pics!is what u think ppl a guh figet that u did “fluffy”?

It remind me of the time me hear this chick say that she no want a man if him fat..ok kool but ppl this girl is fat +tax n not Jamaica tax of 16.5% but england 50%+ n up!U would think she of all ppl woulda feel n know the pain sighhh!

In closing im all for loving urself regardless of ur weight n believe we oughta love ppl 4 their soul/heart than the physical.However don’t come gwaan like you are the fat ppl dem messiah n go do ur artificial anti-fat thing that Ms.Kitty a Friggery!Still got mad love 4 u n ur tun up body though n yes I would hit it n quit it cuz of ur hypocracy!

Much love Met!

0 thoughts on “SENDER TO MS KITTY

1. Mi sarrie, But Miss Kitty Batty look like a permanent diaper deh pon it. lallla la dat. You clothes dem ah seh one but di body no meck it. It meck you look unbalanced. Sarrie but ah soo it look. love ur personality but your Low self Esteem is screaming out no matter how haard you try to down play it. :cystg :hoax2 :hoax2

2. Sender, you hit the nail right pon di head. That Serena Williams body Kitty now sporting, look good. Maybe she will inspire the overweight sorry fluffy ladies to lose the unhealthy weight.

3. Lipo, tummy tuck, fat transfer, butt implant, Kiddy did it allllll. Hip an batty faava when dem pack up donkey hamper a country fi go market. Fake, fake, fake!!!!

1. True she do breast too, when di weight did jus come off di breast dem did look droopy, now dem up dey rounder and bigger dan before. Dat bottom pic in di carnival costume, she did shape like a barrell

4. Unu look here: Weh Kitty a do right now is maintenance; Kitty do a whooole heap a work pon har baddy. It look like she do breast, batty, belly and maybe all pum too 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

#GWAAN TRU KITTY#
    #MAJOR IMPROVEMENT#

:2thumbup :toast 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

5. She still damn ugly ‘ she have a face only a mama would love and can love . She had to do surgery is must dat chin chin.

6. no sah bomboclaat y we women so dam wicked against each others, no man something really wrong with all of you mentally, to be bringing down someone you don’t know personally like that, you all need a f**king life…

7. Dat ass too obvious miss kitty nuh look good if a did r belly alone fine but y du the ass?? Niki minaj or yanike on MAGNUM yaa compete wid?

8. Miss Piggy yuh couldnt do the belly alone and the pig nose y do the ass? Most men love cute asses!!! Y women so obsess wit dem asses and wen man want f**k unu in di ass unu upset some a unu facial features want sawt out yes miss piggy yuh nose dat nose

9. Unuh sad nuh bc unuh low di bc gurl if she wa fo surgery so bc wat done a unuh wish unuh can do it to n ho ser some a unuh who a talk bout the bc girl unuh life sad nuh bc unuh try go find a shop n buy a happy life n stop sound do bc miserable n low peopke alone none a we body nuh bc perfect all a we av somewhere pon we body wey we wa bc fix low di girl alone n mek she enjoy life as she please n nuff a unuh on here maybe her own bc frens wey a hate pon her bun me gi unuh dutty people who love class up people e see kmbct

10. Ms Kitty BIG UP USELF. A u seh one life to live. Di woman look so happy and confident an dat is all that matters. Being fat and sloppy is not something to be proud of. A u seh brazilian butt lift and breast lift lol.

11. She glo’ up like di sun. The Dr had a lot of work with and on and she come out better for it. The SIDE profile looks exaggerated but how does she look walking to and fro? Probably looks balanced out properly b/c she has the legs/thighs to carry the bottom. Either way it’s a major improvement and she looks happy so gwan tru Kitty.

12. I think its diet pills. When did she have time to do surgery? Talking about she a workaholic. That weight lost is to dramatic.