But hold dawg ano the same shim dem did put up the video wid whey di buy shim girlfriend one whole heap a Gucci n Chanel n spread dem out pon di bed anybody memba da post deh?
Mawning Metsy n metters
Kadi hi noooo body ain’t checking to fuxx u GIRL tongue tickles not fuxx so have all the seats in Yankee stadium n stop exalt u self matter of fact u mouth corner a sud n bubble like a u name whirlpool or sudsil ain’t no body checking for u di ppl dem see u wid breast but still u clutching a imaginary penis in u pics so the question no wrong or shady chill n gwaan spin man kmft
You sound crushed….Kadie mi reject dildo penetration and have no desire to suck kratches…go curse yuh damn confused self…mi love my womanhood why u hate yours????????????????????????????
Sender look like you lub kadie bad weh it matter if a man or woman she look good I’m not gay but she make me want to be on her hitlist she make real Nigga look like them nah try Bah brands she wear and suh …thing up like 7
Mi see one video she put on IG of her in her car singing and Jah know star…..har eye dem look cast an di teet dem kinn. Smh. Mi nuh like how she look at all. She look scary. An she have hot gyal a JA to eno. Dwlll
Wen unu nuh waa wuk and man nuh wa mine unu, unu resort to di scamma butch dem to mind unu! Set of disgrace! Wi need to be against butches just as much as we r against battymen in Jamaica! Unu upset mi! Bout brands kmt vanity is unu favorite sin nuh truu?
G you sound hurt Tho … Like u want a f**k hush germs u have to be Top shelf fi get a f**k off a me friend kd them gal deh Thing up yu no see r wife ….if yu lonely go look man r none nu want yu hahahahaha bitch bye kd big up yu damn self real g from school days hit me up a Kerry hot enuh
Okay so I was wondering how nobody neva send in the big hullabaloo the other day where WONDA the new gyal inbox Tina Kadie ole gyal a talk how she glad Kadie nuh want her..lmao
Tina went in cah she a talk how Wonda affi sell har body fi maintain his sneakers addiction.
Is what Kadie have under her mek she always a grab up so…her mouth looks stink fi true always sud like fab soap.
Dem bun batty man every other sentence in Jamaica but low these likkle science project creature gal dem to taste what inna gal panty like dem ah sample liquor. Mi bun battyman and battygal alike. Dem likkle tampon tongue gal wid dem plastic cocky need counciling and a bible. Dog shit germs.
Wonda Doll is a ugly bc gal ! Mi seh d gal ugly ugly ugly ugly ugly !!!! N teeth wa fix ! Mi seh mi sorry fi unu when filter and makeup run out cuz unu ugly no BBC .. She have a nice body tho THATS IT.. Wonda doll ain’t no bad bitch she jus ugly so .. Sorry lmao but a true
Lol woii I was wondering when this so call great couple was gonna hit the wall met. When them fake love and fake life. I was surprise when I see wonda turn to this shim because she use to be a dick kind of girl. Even have a daughter to prove it. Even thou gal careless and her child doesn’t live with her. The things some of them so call hot jamaican gal do for money. Jahknow. Kd is a rass down syndrome looking scamma. But wonda don’t mind because she’s getting her cream from the crap. Sometimes I sorry for the poor kids that r involve. God go with them
Went over her page out of curiosity and she seems confused and frightened af. Mad self esteem issues and very self conscious. KD u not fooling no one little girl. U sad like, your eyes come een like bottomless pits seek Jesus! (PS mi nuh surprised say yuh over yere a read and a trace like the big gal weh yuh be, a real nigga wudda just cut and guh true)
Everybody know KD rent DE Salon and rent out DE chair dem but she sell drugs on the side in and out of the salon have har runnez dem wey push DE drugs.wonda doll is a very ugly girl just fake breast wey high up in Har chest Har batty flat ,makeup and human hair mek she look good .She was a dark skin girl bleach out Har self Fava croco lizard.She still catch Har one one man dem and f**k .She fly regular go small island and sell Har body .When Kady vex wid her and naw fork out DE coil she f**k fe it.police a watch kady dem soon run up up a Bronx pon ven and she wid DE illegal activities. Wonda doll breast just pay off wah day a trust dem trust DE breast and Neva have money de do de batty like ven..Ven con and f**k nuff fe do Har body. Wonda need to get a life and stop involve the child in dem nasty lifestyle bout family this and that .kady don’t want her but noone want kady only use Har fe money .wah night me see doll a Monte Carlo wid a big man a gamble mi just smh dem caan tame.Tashamay,anieka,shamiela,chrome doll ,star gyal dem all dem whores deh just f**k scam and go through
Sender go fu*k he/she & see cause mi wah kno if u blind
GM Wonda….the question should be are you blind???? You lef buddy fi strap on….Wonda you sicka Dan di shim
It’s a girl who thinks she is a butch
That’s a woman her name is kady
Finally reach! Fulla itself yah! If she eva kno how weird she looks!
Ven the hair dresser big fren!
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…..
isn’t dat de gurl dat was in Venny Ven Ven video a de back a seh kwesi need fi guh bade?!?!?!
Oh a she dat :hammer
It saaaaame one!
Mi would an confused to because u were born a girl but looks like a boy …..confusing much.
Yes I could never figet Kadie….ah she seh Kwesi need fi bade :ngakak :ngakak :ngakak
But hold dawg ano the same shim dem did put up the video wid whey di buy shim girlfriend one whole heap a Gucci n Chanel n spread dem out pon di bed anybody memba da post deh?
Mawning Metsy n metters
What’s that ?! it looks like a he/she…..
Sender look like you want a f**k cause wat yuh care if a man or woman mi nah lie shi look good nuh f**k thou I’m not gay thou but shi look good
Kadie….ah you dat?lmfao
Kadi hi noooo body ain’t checking to fuxx u GIRL tongue tickles not fuxx so have all the seats in Yankee stadium n stop exalt u self matter of fact u mouth corner a sud n bubble like a u name whirlpool or sudsil ain’t no body checking for u di ppl dem see u wid breast but still u clutching a imaginary penis in u pics so the question no wrong or shady chill n gwaan spin man kmft
You sound crushed….Kadie mi reject dildo penetration and have no desire to suck kratches…go curse yuh damn confused self…mi love my womanhood why u hate yours????????????????????????????
GM Wonda….the question should be are you blind???? You lef buddy fi strap on….Wonda you sicka Dan di shim
U could be right! Cuz di butch buy him femme brands
Anon9:24 talk the truth u want a suck off a har nuh true ??bout u nuh gay u sound bicurious though….
Shim does not look good.. black ass lips.
Fake man
Otay wifey otaay :maho
Sheryl daughter that turn son.big up sheryl one of my hairdresser
Sender look like you lub kadie bad weh it matter if a man or woman she look good I’m not gay but she make me want to be on her hitlist she make real Nigga look like them nah try Bah brands she wear and suh …thing up like 7
And what would she hit you with?? :travel
Mi see one video she put on IG of her in her car singing and Jah know star…..har eye dem look cast an di teet dem kinn. Smh. Mi nuh like how she look at all. She look scary. An she have hot gyal a JA to eno. Dwlll
:ngakak__________________________________________________:tkp
Wifey WONDA DOLL IS THAt YOOOO :maho :maho
Wen unu nuh waa wuk and man nuh wa mine unu, unu resort to di scamma butch dem to mind unu! Set of disgrace! Wi need to be against butches just as much as we r against battymen in Jamaica! Unu upset mi! Bout brands kmt vanity is unu favorite sin nuh truu?
U si yah now how dem careless gal yah wi f**k all dawg fi brands ….shame, shame, shame.
Wonda shame on you for involving your innocent daughter in this lifestyle..you truly disgust me.
G you sound hurt Tho … Like u want a f**k hush germs u have to be Top shelf fi get a f**k off a me friend kd them gal deh Thing up yu no see r wife ….if yu lonely go look man r none nu want yu hahahahaha bitch bye kd big up yu damn self real g from school days hit me up a Kerry hot enuh
Ur fren is not society cup of of tea and definitely not mine! Ur fren has a downsyndrome look! Nasty people unu be!
Okay so I was wondering how nobody neva send in the big hullabaloo the other day where WONDA the new gyal inbox Tina Kadie ole gyal a talk how she glad Kadie nuh want her..lmao
Tina went in cah she a talk how Wonda affi sell har body fi maintain his sneakers addiction.
Is what Kadie have under her mek she always a grab up so…her mouth looks stink fi true always sud like fab soap.
Patrick and Spongebog couple!
Dem bun batty man every other sentence in Jamaica but low these likkle science project creature gal dem to taste what inna gal panty like dem ah sample liquor. Mi bun battyman and battygal alike. Dem likkle tampon tongue gal wid dem plastic cocky need counciling and a bible. Dog shit germs.
Wonda sell pxxxy a Tortila Virgin Island so she still getting dick
Wonda Doll is a ugly bc gal ! Mi seh d gal ugly ugly ugly ugly ugly !!!! N teeth wa fix ! Mi seh mi sorry fi unu when filter and makeup run out cuz unu ugly no BBC .. She have a nice body tho THATS IT.. Wonda doll ain’t no bad bitch she jus ugly so .. Sorry lmao but a true
Lol woii I was wondering when this so call great couple was gonna hit the wall met. When them fake love and fake life. I was surprise when I see wonda turn to this shim because she use to be a dick kind of girl. Even have a daughter to prove it. Even thou gal careless and her child doesn’t live with her. The things some of them so call hot jamaican gal do for money. Jahknow. Kd is a rass down syndrome looking scamma. But wonda don’t mind because she’s getting her cream from the crap. Sometimes I sorry for the poor kids that r involve. God go with them
Went over her page out of curiosity and she seems confused and frightened af. Mad self esteem issues and very self conscious. KD u not fooling no one little girl. U sad like, your eyes come een like bottomless pits seek Jesus! (PS mi nuh surprised say yuh over yere a read and a trace like the big gal weh yuh be, a real nigga wudda just cut and guh true)
Seet yah! File dash out! :ngakak
All Mi know it Stan up look like it wah shit
Everybody know KD rent DE Salon and rent out DE chair dem but she sell drugs on the side in and out of the salon have har runnez dem wey push DE drugs.wonda doll is a very ugly girl just fake breast wey high up in Har chest Har batty flat ,makeup and human hair mek she look good .She was a dark skin girl bleach out Har self Fava croco lizard.She still catch Har one one man dem and f**k .She fly regular go small island and sell Har body .When Kady vex wid her and naw fork out DE coil she f**k fe it.police a watch kady dem soon run up up a Bronx pon ven and she wid DE illegal activities. Wonda doll breast just pay off wah day a trust dem trust DE breast and Neva have money de do de batty like ven..Ven con and f**k nuff fe do Har body. Wonda need to get a life and stop involve the child in dem nasty lifestyle bout family this and that .kady don’t want her but noone want kady only use Har fe money .wah night me see doll a Monte Carlo wid a big man a gamble mi just smh dem caan tame.Tashamay,anieka,shamiela,chrome doll ,star gyal dem all dem whores deh just f**k scam and go through