SENDER WHY SHE FI SHAME AN A FI HAR SHOES?

0 thoughts on “SENDER WHY SHE FI SHAME AN A FI HAR SHOES?

1. Hi, Met. ..onto this post with a swiftness. Fake, or nay, these boots are some of the ugliest puss boot mi ever see inna mi life. Rhianna never buy or tief di people dem credit fi buy har own and dem still ugly. Happle tief di people dem credit and buy fi har own and dem ugly. Suh dat mean dis ooman wid di fake wan have likkle sense cah shi neva haffi hold har nerve and teef and she never haffi save no exorbitant money and buy.
    And Good fi har, too. Cah dem boot deh still ugly like mi fraid fi cod liver oil!

1. Ma’am u nuh hear sey dese boots were never available for purchase. Dem was only made for Miss RiRi, so d pubic which u all are could neva get none fi buy, so Apple etc ALL a wear FAKEEEEE

2. Hers are shorter than Rihanna’s and the toe part is different it’s fake..at least apples is a good knock off lol when will these fake bitches learn

3. FAKE PRINT OUT PON THIS LOOK ON RIRI BOOTS GOOD COMPARING TO THIS RIRI ONE HIGHER IN LENGTH N D BLK PART IS DIFFERENT THIS GIRL KNO SHE DIDNOT BUY THIS BOOTS FOR $5000 plus tx n have on a $2 outfit on n for UR info this boots was not made for riri alone it was available in d tomford store but I understand u PPL don’t shop in those stores so u only go by hear say lol good bye

1. @ facts… So when you shop in deh yuh shop as yuhself, or yuh use mi an di ppl dem info? Juss asking…mi cyaa afford Tom Ford boots point blank… $5000..really?

Leave a Reply to Facts Cancel reply