Good morning pinky. A question for your male followers; Do you guys get upset when your girl wake you up for the D? From yesterday evening(4pm) mi man pick mi up from work and him friend did in the car. Mi did vex cause mi did want some nice fingering on my way bk home but mi nuh seh nth. In my mind I’m thinking he’s gonna drop his friend off now and then we go home yk. Mi rass pinky 10pm we still deh pon d road, him and him friend a drive up and down like some idiot kmt. Anyway pure steam mi a give off and nah ansa him when him try talk to mi etc. Him ask if mi hungry and mi seh no and pinky you believe d damn boy drive pass d cook shop,mi seh mi did feel like push him hand weh hold d steering mek d whole a we dead Cho. Anyway him finally drop off him fren minutes afta 11 and we go home. Him end up cook suh mi neva so vex bout the food business again and den mi go slp right afta. Mi swear him woulda try have s*x with me when mi a slp and him deeven try kmt suh now ina d 3 am bells
Mi start push up pon him yk…till him get the hint and start fore*lay and yk we start do we nice and slow ting…DEN BAM TO RASS!!! D BWOY JUST START GWANN LIKE RABBIT!!!!!! ALL MI A BEG HIM TO STOP,IS LIKE IT A MOTIVATE HIM TO GO HARDER. RN MY LEGS WONT STOP SHAKE. It did nice stillz but my god man! One time mi feel him reach faaaaaaaar and touch sumn,same time mi just know mi got ovarian cancer. MI A WONDER IF A VEX HIM VEX SEH MI WAKE HIM UP FOR S*X OR WAH! Rn mi skin out under d fan,with my legs shaking a cool it dung and him gone bk gone slp. A feel like trump him yuh see Cho. HMID
A COULD NEVA VEX HIM VEX CAUSE HIM NEVA DEAL WID MI SUH RUSSIAN B4 😠.
Mi nah talk no normal ram and jam enuh. Mi mean d bwoy coulda bruck mi up to how him a gwann Cho kmt
Damn illiterate foolishness. No substance..
I’m trying to work out the point if this story can anyone help!
Sender, make sure u do ur pap smear test. What men fail to understand most of them, a woman is fragile and hard sex do damage a lot of females. My friend is a gynecologist and him say it scarey to see the amount of us that get damage because of rough sex. No wonder so much jamaican men get bun, plenty a Dem too Damm rough and don’t listen to us. Girl mek sure u duh the pap smear to find out if ur ovaries is ok. Talk to u man him sound Damm dark.
My guess, based on your comment, is that you are not your typical Jamaican female or even Jamaican. See sender say that Jack rabbit sex was: ” It did nice stillz but my god man! ”
Jamaican female like when you cock them up, for spread wide and you bang the hell out of them.
No wonder so much jamaican men get bun, plenty a Dem too Damm rough and don’t listen to us.
No, we keep getting mixed messages. Some (most?) Jamaican women love rough sex. If fact, they will tell you outright that they don’t like “gentle” sex. They enjoy it better when you hit that cervix……hard!!! You better have 12+ inches, with a lot of girth or “no sex for yuh” or pure bun!
This is so stupid that all I could do was laugh. This girl clearly has no real problems in life. :ngakak :ngakak :ngakak