SENDER YUH NUH HEEZIE

Hide me id deh please n tenks, yeah, me nuh like drama but me affi put my 2 cents.Now me come home from rerk an a scroll tru fb n buck up pan a post. Apparently smaddy screenshot a post n sen it to Ms D an she ova fb a chat off ar mowt. Coincidentally, a last night smaddy page me n tell me fi tell ar, n I was about to n is like di weed say doan dweet. Anyhoo, Dasina, Dacia or whatever u a call uself dese days, di smaddy neva tell a lie an a time fi u look inna u self an hab sense. Your abrasive attitude is the reason why some a u fren dem fraid fi tell u di chute. Everybody can bleach, but a nuh everybody bleaching fit, everybody can fat, but a how u carry uself. 1 ting fi sure is that you’re good at your craft, u bad like yaaz, but me a tell u say u appearance and the way how u chat everybody business a run weh some a u client dem. St Mary small, everybody a chat, do sinting before sinting do u. P.S. u man nuh like the change in complexion at all. 

2 thoughts on “SENDER YUH NUH HEEZIE

1. Beauty is in the eye of the beholder still enuh.Even if she doesn’t look good fi true, how is that impacting on your life Sender!!??Nuff times unno fi just leave the ppl dem to their own devices cuz everyone has a right to decide their own destiny!