SENDER>>>>>>>The scammer dem a roll out a defend themselves

Mi seh what a way the scammer posse a gwann bad pon ig . Dem a defend them scamma mama rotten apple . Ugly truckface Christine , har sista Barbie, the tweedledee tweedleedum twins, Yankee Michelle, shawna taller star etc dem a gwann bad … They swear people jealous and badmind but people just calling them out for the theives they are . This stink mouth stay bad battymon daffy should talk about shit up hole him can’t never sit straight inna chair when him come inna herma shop him keep on a move cause him batty a bun him .
242134470-Optimized
Daffy u sell f**k a night and wear Christine and Barbie leftover clothes , wigs , weave and shoes . U mouth stink and arm Molly when u come inna herma shop mi nearly drop a ground the way how the smell so strong u come inna do shop and chat apple them like dog u fake f**k the whole unno fake nuh rass all theives and scammers and unno mad cause people know the truth . Yes you guys are topics because unno the worst set if theives in the Bronx hype a nuh have sh*t fi piss inna after hype done. Excuse my writing met because this is the only language these donkeys understand. Can’t wait till unno get round up by the Feds bunch of ugly,lie fake hoes . Christine your a dunce b*tch still don’t have your GED b*tch me and you went to dewitt Clinton and u didn’t graduate with us years bac u dropped out to be Sean babymother and slut and him end up leff u cause u theif him drugs money hoe and u did the samething wid big nose stone love now u haffi scam and sell pu**y. You tried to use false documents to enter bronx community college but they saw your transcripts were fake nearly arrest u bloodcl**t u haffi run bought u majoring in liberal arts u majoring in sucking pu**y and cocky fi survive the hype hahaha one by you fake bitches will be shame
Sent from Yahoo Mail for iPhone

0 thoughts on “SENDER>>>>>>>The scammer dem a roll out a defend themselves

1. Wah tek this shitty mouth … Batty Fish.. Satan Pickney … Heaven reject … Confused scum a di earth batty BOI daffy ….thief guh sit yu dripping ass dung …a wa the whole IG cum fi di oman case she talk wah nuff a unu si and FRAID fi talk…. Happle and the rest a thieving scamming crew must wake yu up this morning.. Wat a way yu kno seh the oman fuk out …. Yu a musi a har b-tty ….mi a mek it mi priority fi point all a unuh out to the law one by one jus watch …… All dem video she mek last night.

2. Dem nasty dutty no life NO PAPERS GERMS ACT A FOOL PON IG LAST NIGHT BUNCH A CRAB IN A BARREL DEM SICK JOHN CROW STOMACH KERRY WEH JUE TRUCK WEH DEM REPO YUH HUNGRY BUMBOHOLE DAFFY B AIDS INFECTED LOW BUDGET TRANSVESTITE AND YANKEE MICHELLE WEH LOOK LIKE WHEN CANDLE A MELT AND YUH TIRED PONY TAIL AND NASTY STINKJNG DUNCE BITCH HAPPLE ONE BLOODCLAT WORD INDICTMENT YUH MEK PPL DRAW YUH OUT DUNCE YALL A DISGRACE UNU FI DEPORT UNU SELF UNU A WASTE OF HUMAN PLASMA PPL TIRED OF YALL ANTIQUE MUCHELE HOW U FI CALL MARCIA OLE AND HAPPLE MAY IF U SUCK IMMIGRATION HOOD U TOO CAN TRAVEL OLE GERMS OLE TIEF OLE DUNCE BUMBO

3. Same suh it she tap suk dalli an all dem oda front and try suck a IMMI like Marcia Marcia may bi an jus may bi she might get sum papas …. All a dem weh run in pon di lady cya mek one… Dem seh she ugly and dat is a damn lie she luk betta dan all a dem…. Happle kin full an wale lacka wa… Har teeth dem dutty yellow and shitty… Bad bitch … Label whore nuh kip dutty mouth… Yankee fava danki hampa she hill an gully like…. Kerry guh pray case man hav Jue cock up bak way eri f&ucking night dutty ppl wutkess dogs unuh guh drink bleach

4. GIVE IT TO F**KING THEM. APPLE, SHAWNA STAR GIRL WHO I THINK IS THE SNITCH…..kERRYANN,CHRISTINE, THE UGLY TWINS, TINA JET SET, JACKIE, ICOLLETE, GINA, SHELLY, YANKIE MICHELLE. & ETC… MI tirrrrrrrrrrrrrrred of dem..The one Tamara is to blame. . But them seh show mi your company I tell you who you are.. If ever she did know seh dem bumbo yah wouldah an mek it look BAD pon har ah bet she would of think twice bout selling those low life’s.. scamming a gwaan long time ah the RUSSIANS dem control this credit scam shit.. But the worst thing is to have low life custies… They will add to her time I bet you.. Some mi want fi get time cause them think ruining someone’s credit Fi hype is the thing to f**king do. Even stealing old people that’s already sick in nursery home info so you can where gucci. Prison dem..

5. Shawna falling star yuh too nuff yuh nuh jus come from jailhouse whe nuh go siddung. Yuh fi lucky lefrac killer dem never come fi yuh. Hey shawna yuh still live in the attic all the hype n no asset r education only shoes bags n clothes
    Yankee Michelle yuh batty a rotten n u know it suh stop it. Any day CBSA hold yuh rotten batty a dem border yuh see a the day yuh stop go Canada. Yuh pop dung so stop hype with yuh cesspool mouth
    The ugly twins dem as somebody say whe look like donkey, dem look like the tired donkey dem whe tie under tree n a drink little water. Remember u breed fi battyman pony hype n yuh nasty crotch r hamper batty still couldn’t hold him n the nxt sister whe a paper wife the husband ain’t looking.
    Kerry whe nuh born bless how is jue icon him fi deh prison fi a nxt 50 yrs bcuz him nuh mind him dawta whe yuh claim him can’t mind once ur alive. Him is a bitch-ass nigga. Hype n him nuh mine him yute.
    Christine n nasty Barbie the insurance money dun yet? Unno need Jesus bcuz tht fire was planned
    Dolly y u comment too yuh still a suck stale renking pussy n lick out batty yuh fi quit bcuz it haven’t get u anywhere more than likes on IG
    Daffyb nuh man can’t cuss nuh woman bcuz whe the woman have under her a it yuh want, gwaan bcuz u a the devil yuh still sucking dicks n can’t show anything for it more than wear n lef. Yuh thirsty n high n dry.
    Met majority a who a talk nuh have no papers inna merika, the person tht dun Marcia on crawny happle page is somebody tht blog here n is using Sikes. Marcia draw yuh out like shoes lace a hope dem can use that receipt as evidence at Tamara trial. A hope yuh fren dem is there at court happle a defend yuh sameway.
    Happle yuh always a brag n none a yuh pikney nuh go private school n yuh still live Ina rent house n a collect food stamp yuh nuh real hot gyal yuh luke warm u n yuh battyman babydaddy daffyb mayb a suck him cock a nite time
    Jus like how dem did say daffyb tlk say him suck jue hood

6. Daffy a one likkle bitch. Y yuh draw yuhself inna gal argument . Rotten rubbish yuh mus mad cause di gal no give yuh di time a di day. Cause yuh always a try fi give sum body a talk. Only Bob want yuh stay bad john crow self.

7. What a way how unno hot fi ,, the woman me say lawd god what a day it will be when the Feds scrape unno up … Apple you a the main one and I think they have a hotline where u could call and give info right good cause .. Unno too bloodclattt bad and brite ,,, old f**king thief

8. Is true Daffy smell bad very bad. Him alway cross him legs when hi sidung and he walks very wide dat batty fish. Daffy memba when yuh ask Monique if shi have any tampon??? Leaking batty fish Daffy cum outta female argument causen sey none a dem nuh like yuh.
    **Karene mi si yuh comment up top :malu :malu

9. This crap getting old now .. Marcia a boast off the lawsuit money whe just got put on !
    Her priority all wrong … She should be worried about her big son that’s gay .. And her grand daughter that get send a jamaica cause her parents want to live party life . Feel sorry for she !
    Whoring big mouth demecia that f*k and walk .. What happen pelpa dismiss u and u run back to sweet cocky Migue!!!!????
    Little girl u run around with say ah ya best friend u try turn arh out u set her up with Ryda ( Shelly)

10. Apple u da pan instagram a call out Marcia and a sey u no fake u know that’s a lie u have to be honest with yourself u know ur hair is fake ur breast r fake ur ass is fake ur hips r fake some of ur closet is fake so please stop be real kerryann what a way a caravan u a drive lol this hipe thing has to stop apple u will go to jail get humble fast stop stealing people identity that’s is a felony u guys are grown and look so stupid and you’ll think you’ll are prettier that what u really r stop it apple hate and bad mind a go sen u and Jay go a prison tek u section 8 and move the food stamp will go with u too

11. BARBIE DONT HAVE NO MONEY. ALL SHE DO ISV WALK AND F**K WITH SCAMMER NIGGAS THAT CAN BENEFIT HER. SHE VIS AVWASTE GYAL . BUTCH WHERE IS YOUR DIPLOMA , YOU LOVE CLOSE YES BUT BITCH WHEREV YOUR WHIP AT. U GOT SO MANY BAGS AND DESIGNER SHIT AND ALL YOUR FRIENDS REALLY BE SELLING PUSSY TTO THESE WHITE OLD MEN . TELL NIGGAS HOW NASTY YOU ANSD YOUR CREW IS . CHRISTIINE HAFFI SELL PUSSY BITCHES IS ESCORTS LIKE YALL REALLY HAVE IT . MAJORITY OF YALL SHIT YALL MIXX FAKE WITH REAL .YALL BITCHES WOULDNT BE SHIT IF YALL DIDNT HAVE THESE DUMB NIGGAS SCAMMING FOR YOU AND GOING TO JAIL LIKE DICKHEADS. STOP TAKING CARE OF THESE WORHLESS ASS BITCHES THAT READY TO JUMP ON ANY NIGGAS DICK READY TI SPEND SOME MONEY ON THEM . BIG LIP CRYSAN BEEN SELLING HER PUSSY NOW SHE ACTLING LIKE A TROPHEE CAUSE SHE GOT THIS CLOWN ASS NIGGA MAGIC CLAIMING HER LIKE AN IDOT . HOW MUCH WHITE MEN BATTY HOLE YALL HAVE TO SUCK TO GET A CHANEL bag ?”PAID ESCORTS

Leave a Reply to GIRL BYE Cancel reply