My girl That’s all nice for party & shining but wait till u get old u p…. ago reach u knee . One big ugly pussy that by way how ur head so big for a small body u look wired an alien trezze raza baby !!!! Reply
mi nuh wah dem puxxy deh undah mi ooooooooo puxxy fi neat n tuck nicely dis a like one big heng dung puxxy Reply
D!ck yuh bring yuh weed whacker yah cause the bush seems very high. unless yuh like that sort a ting. lol Reply
no sah a magic pums this.pure illusion this.a the tights a keep it up.any how the tights teck off every thing heeng dung. Reply
13 honey mi glad fi see u, when da tights deh teck off the front suppose to a sweep di floor she need medical attention STAT Reply
what a gwan chute.the work tunn me inna w/end blogger but a so it go….me no know a who some a dem a try trick wid dem rubba pums. Reply
My girl That’s all nice for party & shining but wait till u get old u p…. ago reach u knee . One big ugly pussy that by way how ur head so big for a small body u look wired an alien trezze raza baby !!!!
mi woulda beat dat deh fat pum pum like how di ras dem beat di drum up a zion coptic……..dwrcl
champion wuddah screw don’t you think? :nerd
join di line. yu nuh see alla di man dem lineup behind har.
mi nuh wah dem puxxy deh undah mi ooooooooo puxxy fi neat n tuck nicely dis a like one big heng dung puxxy
D!ck yuh bring yuh weed whacker yah cause the bush seems very high. unless yuh like that sort a ting. lol
What a fat piece a nash desso. My Gawd!! Girl, it are a bicycle pump yu use pump it up???
:ngacir2 no man :tkp
:tkp
no sah a magic pums this.pure illusion this.a the tights a keep it up.any how the tights teck off every thing heeng dung.
13 honey mi glad fi see u, when da tights deh teck off the front suppose to a sweep di floor she need medical attention STAT
what a gwan chute.the work tunn me inna w/end blogger but a so it go….me no know a who some a dem a try trick wid dem rubba pums.
Lol rubber pums
Mi see say u no miss class pon Sunday night man lol
Yo a mi fren babymadda but she nuh tek care of har yute a careless gyal