SHANTAL A CUSS BUSY

BUSY NUH BUSINESS WID HIM PICKNEY DEM SADLY…………AT ONE POINT HE DIDNT SEE ONE OF HIS CHILDREN FOR 2YEARS WHILE HE WAS IN JAMAICA AND THE CHILD WAS THERE SO IM NOT SURPRISED

32 thoughts on “SHANTAL A CUSS BUSY

1. why dem go breed fi artist, firstly jamaican men are some of the most disgusting animals and that is no lie, if i had a daughter she could never marry a jamaican man. I dont hate dem because i am a jamaican but mi nah lie, jamaican men are the fuking worst, all when them a VP in a corporate jamaica or MD or CEO dem is a load a shithouse same way most times. Jamaican dancehall artist hardly mind dem kids and 99% have no respect for women anyways. These girls need to stop fucking dem and breed fi dem, while the child innocent uno know say a very few artist really tek care of their kids, plus them tour why uno want pickney wid men that hardly in dem kids life. Shantal mi nuh sorry fi u is ur child mi sorry fah, some a uno dah uno pussy pon artist too damm much.

1. Anon stop yuh man bashing and misandry. It cut both ways. Both men and women in JA move like dogs. Check di dress code.

With a 70% JACKET RATE, both the man dem and woman dem is dogs (or majority is). Simple truth is just not everybody fi have PICKINEY!

It is a cycle that can’t end. Sex worth zero nowadays. Good men are hiding from women because of the garbage available for selection – man a nuh ATM/ABM. Good women can’t be found because dem a hide from the madness same way.

1. That 70% rate is a subset of people who were already shaky and in doubt. That’s not representative of all of Jamaican women

2. johnnybegood move yuh dutty bludclaat from yah suh, she nah lie, 99.999% of jamaican men are the fucking worst. y’all are rated the number one worst men in the caribbean and the top 10 worst men in the world beside serbian and iranian and those countries have tens of millions of people, can you believe it?
        if you think a jacket, go do a fucking dna test, you dont abandon your seed because you don’t have gifts in telepathy to look and determine the child is not yours. you don’t want a child TAP BLUDCLAAT FUCK! cocky and pussy comes with baby, the world knows that yet y’all trying to be christine columbus rediscovering what is already known to man through biology. if you mining your kids why the fuck you out running your god damn mouth sticking up for dead beats then, they making you look bad or maybe youre another fucking loser who is seeking justification of not taking care of your kids.

2. While busy is very awful and should take care of him youth,
    but did you know that at one point the little girl was staying with the neighbour? While she up and about? Busy is worse than she but the two a them need to step it up!

1. I would say the two of them a the same ting…. She av the child a live from pillow to post. while she a enjoy har life and him a mek him money. but a who have custody of the child. she or him?

1. so if she have to fuck to take care of the child what you want ar to do, bring the fucking child? move unuh raasclaat, she did the responsible thing by leaving the child with a mature adult. is the neighbor complaining? did they say she runaway and not mining them? did they say she left them without food and water for weeks? so wtf you on about?

1. She a fuck fi live big life. De man a mine him yute. No badda tink a Bri she a fuck fi maintain. Pickney fully maintained by him fada. A evil dis gal evil.

3. Ole slut shantel, raffle belly high class whore, you too fuck*&ing lie. Busy take care of his kids. You want too much, he’s giving you what the court ordered. But true you eye dem red, and you see you sister Rosie a live the high life and get everything, you want more. Your high class jet setting “exquisite escort girl” nah pay you enough? The next place you a go a Dubai if the fucking Arab them what inna you DM a beg you fi come over. You need if tek up that profession. FOH

4. Why not jus go to court an get child maintenance, simple option i wud think, no bagga argument jus mek court deal wid it, that shud be enuff shame for him big artist an not taking care if his child, i wuda never inna no chatting wid him bout money an mine pickney, mek judge deal wid him wukless rass

5. No amount of call out pon social media, global media, universal media going to do a damn thing. Nutten is going to make a man care about his kids except HIM want to care. So best you do is try to go back to school and get educated in something, or open up a likkle business, but find your way to financially cater for your child’s needs and keep it pushing.

1. what would be interesting to find out is if she plays any role in the child’s life. cause for all i know she a post pics that she live abroad and only pics with a little boy. I only see pics of the daughter when she is in Jamiaca. seems like much is missing from the child’s life not only dad’s support

6. Busy is always “busy” Shantal is both mother and father to Bri. It sad but yuh see when yuh tek up entertainer you have to expect the unexpected. Dem have one bungle a pickney weh dem cyaan tek care of. Busy Signal, please take care of that beautiful girl.

7. Dat nuh look good doe busy…jah know, an mi rate him musically eno. Tek care a yuh kids dem sir.

8. Shantal is a lying whore. She know say de man a mine him yute but she want too much out of life. She av de poor Picney a bounce from place to place. It really sad when all them can do a put them problems pon social media for attention. Wen she a put up pics me neva see none with she and Bri a fareign ( wa gwaan de so) A pay she waan busy pay fi har trips. She is worse dan him. She de pon social media a show off her low life. Naah set nuh xample fi di likklle pickney. Dem life jus sad!!!!!!!!! She need fi stop talk bout whe busy naah do and talk bout whe she naah do. Poor pickney in d middle!!!! Mada fi be mada and fada b fada.

9. Dem gal ya waan spend artist money….. so no amount will eva b enuff. If de man a mine him yute nuh tell lie pan him. but you cudda really tri fi be a better role madol fi yuh child. putting everyting pon social media is not the way. big life uno want .. let this be a lesson dat breeding for artist fi get attention is not the way. if busy a mine him yute or yutes i dont know nor do i care because people must find a better way fi manage dem problem. dem gal yah jus use social media and mash up dem self all d wile. das why though dem tink dem a di prittiest ting dem caan even hold a man fi more dan a day. dem love d man pocket more dan d man. sorry fi di chile. shantal nuh av nuh shame , she just dash out every ting pan social media including harself. poor ting, girl ano everyting yuh fi put yah so. be a betta mada to yuh daughter.

1. Plus two hot songs that easily forgettable not going to meck any artiste set for life. Him nuh have catalog, so it was the wrong breeding she do if she was looking to be set for life.

10. How come mi neva hear none a him other baby mother dem a bawl out. Tunya unoo talk up di tings. busy mine him yute or not? seem to me like shantal just want it all. a child support she really want or a she want support from busy? which one? mi curious!!!!!!!!! mi nuh tink busy a idiot so after yuh did carry him go court when him did done a give u enough money. him must at least a give you whe di court order. mek it do.. nuh try bruk him….mi nuh tink him ago pay fi your new found lifestile.

11. Majority of the Jamaican man dem don’t business with the child once them stop screwing the mother… Facts!!!!

12. Johnnybegood yuh know mi use to think yuh have likkle sense. 70% jacket rate? Wah dat? Yuh mean the 3.5 in 5 or 7 in 10 men who only went for a DNA test because they already knew and wanted confirmation they were not the father, is actually repesentative of the whole island? Kmt

13. Just feel sorry fi the youth hype life me member mi a start mi tire bussiness and the hot gal dem say dem na want no tire man lol now mi have 8 tire shop inna bronx queens and brooklyn some a dem same gal deh want me know SMH and nuff a the hype man dem dem tek instead of me a beg me fi a thing naw call no names lesson a the story hypeness no go nowhere

14. Shantal I have a great suggestion for you….. “Go Bag Your Face”. yuh flap, yuh done!! SMH……Give social media a break…… anytime you mention the name Busy Signal is to get attention. you are sooo bitter cuz di man nuh waaan yuh. Poeple dont buy this, Busy is Supporting the child or he would be behind bars… this same gal brought him to court for maintenance before because she wanted more money than what she was getting. she wanted him to pay for her big apartment in new Kingston. If he was not supporting the child then he would be behind bars, so far me that is evidence enough to know dat him a mine him yute. this is coming from someone who knows Shantal and know that she is just creating mischif on Busy Signal, she waaan mash up him reputation because him nuh want her. people Shantal and I have been friends for years so me know the full story. The man is supporting is child, me really cant sit back and let her try to ruin the man a second time. Me nuh waan fi have nuttin fi do with her again. When a girl gonna go and social media and tell dem baby father fi go suck out him madda that says a lot about who she is. People I dont know Busy Signal But I know Shantal and I know that the man has fully and 100% supported Bri. Shantal F%7#k off! yuh nuh good!!!

15. anon 6:10 whey u say bout busy signal hahahahah, u crazy nuh rass, busy a bad rass artist dem man dey tour plenty and the man have lots of songs, lol. i can see uno know nothing about music business. look yah dat gal need to leave busy signal and mek the man prosper. like seriously look here girl das y the Lord remove people out a people life all the time. leave busy alone him neva hold u dung.