SHARLENE FROM PETER SWEET TATTOO TO DIS?

Ok so here di full story Sharlene nugent di girl here so her man jr aka Stephen .Him pon she for the 100th time and make a baby on har. mi nah know why Sharlene nah get har life together and stop chase ah boy who keep chat pon she .Ah whole heep ah gyal him ah have mi nuh know what make she think she di only one. yuh nuh see dat one Sharlene? Dunce already she jealous of traci who she work for she want what di lady have so bad but nah get dat with jr. No sah mi just want fi know di boy must suck her p$$$$ good eh cus what make har stay through all this?

27 thoughts on “SHARLENE FROM PETER SWEET TATTOO TO DIS?

1. She a man clown long time,f*k like a duck & always up in a people business,she was Petter beating stick ,Larry f*k her & duck her no man in a fi him right mind a go wife that up.

2. Sender! Stay out a people business and go hold a damn book! Do the 3 Rs next time you plan on sending out people business.

3. I understand completely that the majority of this site’s content is about “mixup”. I also fully understand as well that the purpose of the comment section is to give input and feed back (sorry grammar police lol). Mek mi declare early dat mi know how fi chat patwah (Patois) mi just have to state mi caan stand hypocrisy. Nuh badda wid di name calling! Sender how yuh fi ah style people as dunce and mi struggle ova di first and possibly second sentences if yuh can call dem dat. Mi still ah try figga out if har man did lay dung pan tap ah har 100 times and give har ah baby? Do not call di ooman nuh dunce until yuh rectify dat… wi all mek mistakes and typos but dis nuh right. Yuh cuda cuss till Christmas done yuh not right!

4. Man clown sharlene Jr beating stick gal yuh need fi go learn about self love and stop tek lick from man.. the boy two nice clean kid’s dem a kill yuh

5. She looks good though. Sender you sound big mad because Sharlene a run you head mad. Everybody f**k.. you just mad because you ain’t getting none. The man not leaving .. a baay

6. the sender struggling bad.. what the f**k you trying to say? Can’t even put a sentence together and u wanna be mixup. Sad sad sad…

7. Lol but everybody know he don’t want Sharlene a bay threaten she threaten him Fi him stay wid har Sharlene a police Peggy..baby Fi Mek Sharlene nyam all a Fi har belly dem she clog up she cyaa breed Suh a Nex gal haffi breed a suh life guh..no man wid a active brain will wife up dis chipmunk!!she have all a him secrets suh he have nowhere going.. sender yuh dunce badddddd if I didn’t know of these fools personally I would be lost as f**k

1. Him want Sharlene yes him ah well want har thts why everytime she run him he come back cry and nyam out har cat and mi hear dat from di horses mouth Sharlene herself fi tell me dat he come to har crying him ah wah his family back like him and Sharlene have family together Sharlene clown di boy bad so now it’s her turn fi get clown

1. Jr suck my friend pussy on the regular so what’s the big deal..Jr live in a room with no lights of course he’s gonna wanna sleep in a full size bed sometime..she is the only fool that keeps on taking him back so he’s gonna run to her when he’s in need.. you and I know this

8. I know Sharlene and this is so embarrassing to always see har name all was call up in mix up like this she too pretty for this look how long Sharlene been in America you would think she would have it together by now every man she get it’s the same thing she need to run the boy because every since he deh nothing but foolishness and drama he cause the girl mi nah know if it’s Aids she ah look or what

9. Jr and Sharlene business is so old now on to the next look how many times Sharlene run him and he come back crying and she take him it’s a lot of kids jr make on Sharlene she nah leaving him just leave dem ppl alone

10. Well from what Sharlene say the baby not his but Sharlene cousin showed me the pic of the baby and it looks like him too me Sharlene just in denial because she kill so many and when she finally find her own man to make a child with she can’t hold it and it’s the people who sit in Sharlene face who put her business out there and from what Sharlene say the girl only 17 and got pregnant by jr on a one night stand

11. OK IM HAFI ASK. HIS HE TAKING CARE OF THE KIDS BECAUSE UNO ACT LIKE IS A GIFT TRUE U BREED FI A NEXT WOMAN MAN. LIKE ONLY NO CLASS CARELESS WOMAN BRAG OVER THOSE SHIT. HOW ABOUT THE FACT THAT YOUR CHILDREN DESEVERE TO HAVE THIER FATHER FULL TIME, TO READ THEM STORY AT NIGHTS, OR TO GO TO A PARENTS TEACHERS MEETING. BITCH U AN THE KIDS NAW WIN NO MATTER WAT U AND U CARLESS FREN WANT TO SAY. BECAUSE ITS CLEAR THAT THIS CHICK A BADDER UNO HEAD.. PS.. U MUST LEARN NOW THAT PICKNEY NU HOLD MAN..

1. Well if him breed him fi mind his pickney yes!!!!!dats all mi want fi know the pot nah fi call the kettle black if Sharlene f**king ppl mon then when someone f**k har man she cyan get mad nobody mon nah breed har because dem nah careless like Sharlene mon him own friend Sharlene own friend dem say fi him pickney dat and him nah mind him yute mi nah feel dats right neither dah baby mother careless yes mi fi feel dah same way but him careless too nah tru him need fi not guh dance and look women fi breed so him and di child mother careless ah like but ah so dem stay

2. The girl who him breed dumb too cus true say she ah yankee and she guh sit up with Jamaicans and chat out all har business out and dem prentend dem concern but dem ah just laugh after har she need fi stop tell har business and mind har kids dem just bare f;;;kery ah gwan wit dem

3. Sharlene everybody know say it’s you write dis post here cuz yuh talk wah yuh know you ah know all about pickney nah keep man because buzz nah keep u after Zico.. u go from a closet to a squatter yuh nah have yah name pon no lease and tru yuh almost 40 yuh pay mon fi push wood innu belly but yah nah pay mon fi give u paper…instead of try to change jr yah need fi change yuh status in America ..yuh see how karma ah catch yuh…when him deh with pinkylou yuh think it’s funny him left his baby mama for yuh now look him ago breed pon yuh and now him and pinkylou back friend yuh nah see yah one fool my girl

12. This is just pure stupidity us as women need to do better First off mi nah glorify no man who make a child on me and why even give another that opportunity to embarrass you women it ways to prevent these things from occurring and why would and women in they right mind have a baby with him he used to date my aunt and almost made her kill herself like come on learn who the man is before you lay down and talk about you want fi make baby he not have nothing good going for himself never mind the fact he already had a woman because that happens all the time me step outside they home and breed you don’t know what he tell the women but at least make sure he can help you and your child before you open your legs w/o protection this is pure evil and embarrassing

13. Sharlene who are you to say the child is not the man child. Were you there? You not even did know when the man did ago to the girl. You of all ppl Sharlene shouldn’t do this cause you was in the same drama with Buzz and his women so you know how it feels. If him F**K pon you and breed the girl the child is innocent make him go take blood test but shut your mouth and stop saying is not his child. and it was no one night stand. Jr lie like dog it was more than one time story done.

1. Sharlene need fi sit down because she was his side piece until pinkylou put him out and he had nowhere else to go but to Sharlene one room not apartment room with her son so she nah need fi talk neither she just bitter about the child you can not remove her she deh in the world already yuh need to except the fact your man wotless dirty wit him stink mouth dem dirty old clothes him have

14. Gal u good, big up u nice clean pretty self Sharlene it’s about u…..some people dunce like bat, but da sender yah dunce like ball, wooiieeeeee be body

15. Sharlene confuse eh she just ah chat bout how jr not even buy toilet tissue for the house and how he nah do this and he nah do tht but when him go breed pan she fi har mon now Sharlene you a clown mi girl di girl nah breed herself no matter what he do or don’t do for the child the fact still real he have a child out there and you stupid no matter how pretty you are if you love yourself you nah take this f**kery from some wotless waist man you nah abort Zico so why she need to abort her own everybody have screenshot of the child and the child sweet and nice mi nah give di girl no wrong if jr nah want fi help her fi him business anything in life he want to accomplish he ah not reach far it take two ppl to tango

16. It wasn’t a one night stand he always make his way to her house regularly..where were you when hood aguh in a pussy gtfoh idiot big hole Sharlene..di way how mi hate di sight a you and yuh dirty man you same one f**k a closeeeee closeeeee friend of jrs who he went to high school with so it shouldn’t be nothing if he have a child because yuh f**k him friend RAW di same stinga boy who deh wid di old woman..