SHAWTY SEH SHE WAITING

shawty

Tanesha ‘Shorty’ Johnson, common-law-wife of incarcerated dancehall artiste, Vybz Kartel, says that despite her spouse’s lengthy prison sentence, she will be waiting for him and, in the interim, will be focusing on her children and music label.

Johnson told THE WEEKEND STAR: “I will definitely be waiting, I don’t have any reason to do that (move on). I intend to stand up for my three sons and focus on him (Vybz Kartel).”

sentenced to life

Adidja ‘Vybz Kartel’ Palmer and his three co-accused were sentenced to life in prison last week for the 2011 murder of Clive ‘Lizard’ Williams. He will be eligible for parole in the next 35 years at the age of 73.

Since Kartel’s incarceration, Shorty says she has been trying her best to ensure that her children are focused, while she has remained hopeful.

“The kids are not 100 per cent, but I am trying to keep them focused. I am taking it very, very hard, but I am not going to give up. There is a God and I have hope,” she said.

During Vybz Kartel’s incarceration pending trial, Johnson created the Short Boss Muzik label, which has so far released two singles School by Vybz Kartel and PG 13Gimmi Di Money by the couple’s sons 11-year-old Adidja and nine-year-old Akheel Palmer, who go by the moniker Little Vybz and Little Addi.

She said her sons’ track has been receiving rave reviews, and they intend to continue their father’s musical legacy. “I can’t complain; people saying dem bad just like them father. My sons also have three more songs to release shortly,” she said.

Johnson also revealed that Vybz Kartel’s fans can expect to hear more releases from the artiste because, “we have nuff, nuff pre-recorded songs that will be released soon.”

0 thoughts on “SHAWTY SEH SHE WAITING

1. Winny mandella whey wait only fi Nelson go jail shut dah f**k up! Shawty di bwoy a foreign whey yawh sen yuh pussy pix to and yuh front full up a bush like forest and talk bout addi say yuh nuffy cut it dat nawh tap yuh from gih whey nuttin den again only Kartel one want dat cuz di boy sehhhhhhhh. Omgodddd :hammer

Bubblelikesoup

1. BUBBLE! yu know Met inbox have a space fi dat….send that ish in….lolol We would like to see what a smeagle crotch look like. DWLNNNNNNNNnnnnn

1. But I have never……lolol

ME want fi see if one pentagram stamp pon it or it have a tiny demon a guard it…lolol

2. She suppose to wait cah no man in dem right propa propa mind ago want she fi wife up Smeagol

1. ISPY ….LEGGO MI MOUTH…mi seh den if she nuh wait weh shi a go do?? Start a relationship with who???? Not even tommy lee wouldnt a look desso? Girl really look like a real wuhdede whoii deso

1. lololol…..yu damn outta a order! lolololllllllllll REAL IS A BAD ASS!

My girl, one of the fans will crawl up in that cavern. Being in that will make dem feel like dem a kartel, then again that gaza slim gal may already a wallow up inna it.

1. Phantom ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wait deh……………………….Geoffery Hype just call and tell mi seh………………………………..A Beenie man him go ketch ova deh inna robe and loose Natty :tkp

3. yuh knw Taniesha is a liad piece a gal de doah..nuh she did gone pon vac. wen har dearly beloved did a face uh much years him a luk pon,mi nah luk cuz she hab up har man already nd de wurl knw seh she nd gaza slime a guh deh guh give him all de head him needs wen puss mouth start hurt him

4. @ Real, she will afto wait, r else she can start a relationship with a tree, cuz not a man nuh want she, Uno see how she really fava the bride of Chucky the evil ugly dolly doe.

1. sketel uu know seh da gyal deh a liad though……..u nuh si how shorty a walk fit……shawty a shat a road

5. Yes Shawty! Cues Cecile’s “I’m waiting….on my babayyyyyy…he might be gone from ma side for while but I’m not cheating……” :kr :kr :kr

6. C’mon guys!!! She meant in the meantime in between time, she’s gonna wait tables…like a waitress…DUHH!!! Cause any gal weh tell ah man seh she ago wait dem deh stretch ah time is as honest as Pinnochio :siul

1. Phantom, no she’s not. She mean wait as in waitressing…She’s being very honest…I plan on waiting miself…I gwine wait the dining room table, the kitchen counter top, the 2 nite stand dem, the baachoom tile top….I gwine clean everything offa the tables dem and tek buddy pan toppa dem….yes Shawty…wait :siul

1. which young green ooman ago wait pan a man fi 35yrs? What can he do for her behind bars? For all we know Shorty have ah man weh she ah sneek inna Kartel house inna de wee hours ah morning. She only fooling har self.

1. what shawty meant was she will put o n weight…..shawty sooon have a next pickneey….Prison bud cah maintain di hype

2. She betta mine Kartel’s sons dem might tek it to the studios guh cut dubplate bout what dem mama ah do with next man inna Kartel matrimonial bed…

7. Ah lie unu ah tell…Shorty may not be the bestess <—— :ngakak looking girl in the Gaza, but she ago find a man…unu jus watch an see. Right now she no want nobady, the dust no settle yet, as soon as it settle she ago start ride someting, because de pickney dem have fi eat, school fee fi pay, utility an so fort an she going to need a man fi all dat because how far can Kartel left ova change go?

8. She will wait cause she ugly no bloodclawt. And besides she will get her visits weh she can suck and f him. And him will still bring in money for them. Hear she talk bout the mount a tune weh no release yet.

But Met mi no mean fi a mingle with you journalism. But if you can find out bout the rest of kids please and thanks. Cause this old hairless dog look alike a walk round a try convince everybody bout she a wife and them three kids blah blah blah horse dead and cow fat.

Last night when me a watch the TVJ something him lawyer seh a seven kids him have. So wah bout the other four which he had out of “common law wedlock”. And me remember one dj gal weh name Sharrie weh did seh how she did a breed fi kartel and mek big song. I wonder if hers count in it.

No sah Short Boss can’t fool like that. Me like her me work on my business tek the money and run cause the mount a woman that man sex while them suppose to deh. Me couldn’t stomach that a rass. Imagine how much time Kartel just put the cacky inna gaza slime pussy and just carry it go drop it inna Short Boss mouth. Lawd God.

9. Aye mi nawh lie a chue mi deh work mi cawh too tarry yah, fi bwoy waah Kartel money whey lef back not shorty.

Bubblelikesoup

10. u nuh hear one a kartel new song…how shorty can gi weh the p&*%%$$sy but she nuffi gi weh di mouth cause he ago still waan kiss her…lol mi bidy

1. Haha…ah wah dis…whey yuh set shi fi kip the mouth but open season on all other holes…mind Kartel ah pimp out shorty fi raise appeal money …

11. Apparently some people prefer to be politically correct at the expense of seeming stupid… Since she is going to wait in vain, she is pretty much saying that she is going to be a monk for the rest of her life…

12. @PHANTOM, MI TOO MAAGA ALREADY FI GO SI DI PIC U WANT BUBBLEUP FI DROP INNA MISS MET INDOX.

MY LIKKLE STOMACH CYAAH GO TOLERATE MI EYES DEM SEEING DAT PIC……NOPE!!!!

MEK SHORTY SHE TRY LUK GOOD NAME BOUT SHE A WAIT, CUZ KARTEL HAVE HIM BROWNING A “TURN AND WINE” PON HIM “BANANA” RIGHT DERE, 24/7 IN PRISON.

GOOD DAY MET AND METTERS

1. Yu try and mek sure yu start fatting up fi dat sinful image…dwlnnnn Cause that johncrow head top muss drop yah one day soon. Lisa get fi har air time, smegol turn.

Talk di thing….whey yu say? hairless dog? :ngakak look like de bleach scaul de dog to …lolol

13. She won’t wait .She’s probably not waiting as we discuss this .But one must be diplomatic and damn have this girl learn how to be a diplomat .Keep it up girl,but start get some real singers and DJs on your thing so you can eat a food while the attention last .Use the money to open a wholesale or something like that because very soon no one will remember you or your ” husband” .

14. Her statement is a just in case statement. Its all psychology. As they would say ” watch the ride”: Shorty feels that Kartel may have a chance to win the appeal. By her making that statement now, she is showing her so call loyalty hoping that he will remember her level of loyalty if he wins the appeal. As Jay says she is being diplomatic but this is diplomacy at at its best.

15. Unoo unkind to her sah. Allow her to go through the paces of what’s going on in her family. Wish her all the best cauz despite the foolishness, she has 3 kids to raise n we should atleast give a f&ck about dem since dem fadda Neva care enough fi stay out of trouble

16. Seriously who want di bride of chuckie? A she fi wait fi pon him,because a she condone a lot of is f**kery and willing di know seh him a lucifa…

17. If Me was shorty mi woulda pack and move to a land veeellly veellly far away weh di people living there dont even know a who name vybz kartel and the only reggae artiste dem know a bob marley.

18. When she seh she await an nah move on she mean seh she will wait till dem meet in heaven or hell? I give Shawty 5 yrs top before she have a new man. Wotlessness now u get the time fi move on leff dis cruff afta all him duh to u… An u deh a chat nonsense bout u nah move on…. I give u tyme :cool

Leave a Reply to Lalibela A Nile Cancel reply