Good Night Pinky Hmid please…… Have A Confession To Make
See I’m a young girl mi live wid mi bf but a bagga things a gwan rn, pinky mi bf gone a foriegn an leff mi inna him house we tlk everyday as usually but at one point we did stop tlk an mi end up a flex with this guy him nice yf we a tlk fi couple months an we go out an ting but we neva yet s*x till one day him sick an ask mi fi come stay wid him mi did a fret caz bare in mind mi still have mi bf overseas so mi neva wah go and den it lead up to something else but mi really like di other guy caz him nice an him neva ask mi fi s*x yet so anyways mi mek up mi mind am say mi ago stay wid him fi di weekend, mi deh deh a tek care a him an ting till him feel better the Monday so mi decide fi go home….. we deh deh a watch TV till we start play an ting start kiss next ting mk me an him reach inna him room and we have sex…. pinky mah tell uh him remind mi of mi boyfriend in so many ways and s*x mi exactly like mi bf
Now mi feel guilty caz mi really love mi bf neva cheat pan him yet so mnk wah come over mi, den nw di guy a tell mi him fall fimmi and honestly Mia fall fi him but mi doh wah ends things wid mi God knw mi wah di two a dem but mi nuh feel good a tlk to di two a dem caz Everytime mi tlk to mi bf overseas pan facetime wen him tell mi him love and miss mi mi can see it inna him face frl so mi conscience a bite mi i really dk what to do pinky caz mi wah di two a dem….. ASK UH VIEWRS DEM WHAT MUST I DO!!
Yuh crotches too hot .
First and foremost, what kind of “arrangement “ do you and your significant other have? Him ah go foreign fi sort out himself come save yuh and ride off in the sunset ? OR him promise fi stay Virgin while there, work and send yuh tings and then ….WA? WA exactly is the plan my girl ? Is marriage in order ? Reason I ask is bc so many ppl leave fi overseas, make promises that don’t manifest for whatever reason.
Best thing to do is CLEAR the air with your bf. unu talk like big ppl and set rules and parameters and expectations . Once these things are established then you can know wa fi do .