Ok so I got this friend… big woman for me. been too her house a few times, it always smell n clean. Right
So yesterday she call me n complaining about pain. She and her man a ramp n him pull her off the bed. Anyway she upset cause the pull was hard n him kinda hurt her. So me with my nuff self want know how him ruff har up suh…
My nice clean a go mek mi know say them a play fight fi go fuck( sound sweet yea).
Shi say the man put him hand inna her draws n a squeeze up di cat. Girl say she mek the man know say a 3 days Shi n bathe🤯🤯🤯🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Man drag out him hand n smell it then jump up n gi har a rass drag affa the bed…
Long stories short we fi meet that same evening.. nah lie mi kinda never believe her.. so mi go round deh now a chill the man come in tipsy n we all start talk bout all kind of things. all of a sudden
All of a sudden the man say him drag her off the bed cause all 5 days Shi no shower so me turn to the big daughter and a say a menopause a cause it.. She so nope a from Jamaica Shi stay suh. N love call ppl nasty. So me now a go mek my friend know say a soon 12 so mi a go know so Shi can go bathe. My lady tell the man fi come wipe har with the wet rag.. Met the worst thing mi nyam from her n she work inna restaurant. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ mi belly mi head mi everything.. Mi all smoke with her..
Met this morning mi call my girl still no bathe ennnuh Shi say every man have that problem with her..
Mi a wonder if nothing bout that normal… all when we go dance wonder if she bathe.. No sah met it a trouble mi mind bad. Wonder if she mental n mi no know 🤔🤔🤔🤔🤔
This is mental illness.
fill two bucket of water with dish soap and throw it on her in the bed. A bet she get up and go bathe after that. If she nuh like bade with cold water she can heat di wata on the stove and fill up the tub or bath pan and soak herself along with some apple cider vinegar in the water.
Met, the page look like the original page from back when.