0 thoughts on “SHE SAY HAR MAN WANT SEND UP HIM SWIPE CYAD INA DI GYAL AND SHE FI SEN ON”
Crack is whack and Belluve is missing a patient, weh di mumma the world gone too freaks dem loose. From the sight of she the man cannot look or be anybody good. smh.
……sounds to me like she really loves her man and trusts that as long as she approves he can f**k whoever he wants….quite apparently they have an open relationship…dats di ticket….less drama i say……dwrcl……….
But Riches she no hab on any clothes so is a naked MAD womainnnnee :hammer :hammer :hammer :hammer
If mi get da messchiss ya a dung a station mi reach quick a clock cause dats a threat to mi life kmft fuxxin crawny ugly rawssseee
I doa kno wat da big deal iz, she’s promoting her three-way, consensual behaviour, and seems to enjoy it. There are millions of people out there who condone this behaviour, and, she’s one of them….. :kbgt: :kbgt: :kbgt: .a freak, gettin ar freak on!!!! :kbgt: :kbgt: :kbgt:
If I was that girl an me decide to give it to har man I hope she’s not around because dad crusty looking ting naw touch me much less lick my cl!t no saaw. An she trying to sound an look sexy at the same time…..a Wanda wat har man look like…
Mi finally get di courage fi luk pan dis video, not one of my smartest decisions :hammer
Dis hermaphrodite luk like shi use man as bait fi ketch ooman. Cah tuh how shi luk no oooman woulda step tuh har willingly. Shi luk like all har tongue coulda dig hole inna grung.
This remind me of the time me and my boyfriend was at DSW browsing an girl walk up to us and asked us “if we would like to joined her and her boyfriend”at first, we were a bit confused because we didn’t know what she was thanking about… So he said, “join u for what ?” She said, ” we’re looking for couples to go home with” Lmoa I was shock, because never in my life I would have thought shit like this would have happen to me! My boyfriend was like “get he fu*ck outa here!” I still laugh at that encounter.
That woman eat pussy till her mouth look like pussy . She look stink badd my girl & her man probably have the ting who in them right mind would volunteer to swipe up like that .
As much as mi waan shock….mi cyaan shock. This surpises me not. Unu remember I came on here some time last year and said “ooman soon start video dem own sexual encounters and make them public just fi prove to a next gyal or dem mate dat dem can f**k and suck better than dem. Showing exactly what they are doing and how well they’re doing it. Well this is a prime example of the fact that we’re headed there. Right down dat road we headed. Smfh.
Met good nite! U know u mouth saucy, but mi like u ansa mi wouldn’t even atempt to argue with u. Anyway this NORBIT looking attention she needs a job she boring bad. Look at her body expression she doesn’t have a man she is a sad case.
Crack is whack and Belluve is missing a patient, weh di mumma the world gone too freaks dem loose. From the sight of she the man cannot look or be anybody good. smh.
Mettttttttttttttttttttttttt wey u get this jezebel from ???????
……sounds to me like she really loves her man and trusts that as long as she approves he can f**k whoever he wants….quite apparently they have an open relationship…dats di ticket….less drama i say……dwrcl……….
mi se u tink u easy u si u :travel
I believe she want de girl more than the man…lol
A she a di man and di ooman ina one lol
Oh dear :cd .. :hammer
That’s what I thought when I watched it
Ah she waan di gal
no to bloooooodclaaaaat a wah fadda god worl a come to??? dem people yah serious,any body know dis gal yah? shi brave bad! :ngacir: :tabrakan:
but this nasty gal no easy. she call the girl name winsome her man want suck and she want suck the girl omg.. but she do look freak and nasty tho..
mad ppl inna sane ppl clothes kmrt look like she day drunk
But Riches she no hab on any clothes so is a naked MAD womainnnnee :hammer :hammer :hammer :hammer
If mi get da messchiss ya a dung a station mi reach quick a clock cause dats a threat to mi life kmft fuxxin crawny ugly rawssseee
:takut I see dead people :ngacir: what a gal frightening looking my God ol cyber tongue bully
u know dem big ole dumpa country truck whey a paaaaaaawp pawwwwwwwp come up di hill? a so she sound
U mean cesspool truck…..
Nah man, she will nyam u whole (no pun intended) lol!!!!! :lapar :lapar :lapar :lapar
Good day jmg, met, jmg crew, bloggers,peepers an all, bless up!
evening londy :peluk
The work ah beat me baad shani, but I is always deh ere……. :angel
:peluk :peluk :peluk Rite back @yah, mums.
I doa kno wat da big deal iz, she’s promoting her three-way, consensual behaviour, and seems to enjoy it. There are millions of people out there who condone this behaviour, and, she’s one of them….. :kbgt: :kbgt: :kbgt: .a freak, gettin ar freak on!!!! :kbgt: :kbgt: :kbgt:
GERMS FACTORY OPEN UP!
Her man is a don
If I was that girl an me decide to give it to har man I hope she’s not around because dad crusty looking ting naw touch me much less lick my cl!t no saaw. An she trying to sound an look sexy at the same time…..a Wanda wat har man look like…
Da fuqq did I just hear ? Is this ooman high on cum or what ?
MET WHY I DONT SEE MY COMMENTS?
GERMS FACTORY OPEN UP TO RASS!
Mi finally get di courage fi luk pan dis video, not one of my smartest decisions :hammer
Dis hermaphrodite luk like shi use man as bait fi ketch ooman. Cah tuh how shi luk no oooman woulda step tuh har willingly. Shi luk like all har tongue coulda dig hole inna grung.
Drill tongue :hammer
MET WHY ARE U SWALLOWING MY COMMENTS..NYAM DEM IF DEM MEK YUH BELLY FULL CAUSE YUH MUSSI HUNGRY..
mi nuh hungry like u man doe because woman like u give gas :travel
Yuh always hab di right ansa fi dem…:ngakak
:ngakak
:ngakak
This remind me of the time me and my boyfriend was at DSW browsing an girl walk up to us and asked us “if we would like to joined her and her boyfriend”at first, we were a bit confused because we didn’t know what she was thanking about… So he said, “join u for what ?” She said, ” we’re looking for couples to go home with” Lmoa I was shock, because never in my life I would have thought shit like this would have happen to me! My boyfriend was like “get he fu*ck outa here!” I still laugh at that encounter.
DWMFL@ your boyfriend’s response :ngakak
mnl doh nuff a dem gal today ah look gal fi dem man dis not surprising nutten new
That woman eat pussy till her mouth look like pussy . She look stink badd my girl & her man probably have the ting who in them right mind would volunteer to swipe up like that .
Dis bitch want a lick cross har Sowa face
Yow Met weh she some from? She look familiar .
As much as mi waan shock….mi cyaan shock. This surpises me not. Unu remember I came on here some time last year and said “ooman soon start video dem own sexual encounters and make them public just fi prove to a next gyal or dem mate dat dem can f**k and suck better than dem. Showing exactly what they are doing and how well they’re doing it. Well this is a prime example of the fact that we’re headed there. Right down dat road we headed. Smfh.
Wooooiiiiieeeeee!!!!!
“Gyal, free up di Punny pon mi man. Yu nuh rate him?”….lolol…..#teamWillie….DWLLL.
Mi bicycle not movin faas enough :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp
Met good nite! U know u mouth saucy, but mi like u ansa mi wouldn’t even atempt to argue with u. Anyway this NORBIT looking attention she needs a job she boring bad. Look at her body expression she doesn’t have a man she is a sad case.
Genuine u know dem love come bad mi up a doe know why ooo
Met a the same thing u do like Tammy lee
yuh knw is not no man waan de gurl doah is she harself fe put on har strap on nd dig out de gal yam grung ..pass des tuh bloodclaat
i love this woman still,
Madam here is a sexual predator omg