Hide Mi iD MET MI SEH MI SICK N TIRED A YANKEE PPL ITS NOT A MYTH DUTTY YANKEE DEM HAVE NO LOYALTY. A 2 b***t time now two diff set a yankee a thief from me enuh. MET DIS GAL WEH SUPPOSE TO BE MI FRIEND COME STAY A ME YARD ME GO PON A TRIP N COME BACK U NUH KNOW SEH D GAL THIEF OUT ME FURNITURE OUT A MI HOUSE N CUT ME ASK FIMI TINGS A BARE BADNESS A PUSH AND AH DENY IT SO ME GO PAN HER MAN FB AND LOW AND BEHOLD A ME TINGS DAT KOTCH UP INNA D MAN SHACK UP STORE WA THRIFT SHOP NOW ME A MARCH DOWN THERE AS SOON AS DAY LIGHT N ME NAH ASK NO WUESTION ME JUST A TEK ME SHIT N CUT .. how unu think me fi deal wid dis? Me aguh wa back me sh*tDem all thief me pillow and me comforter weh me done skin out pan how much time a wa do ppl me done wid Yankee gal enuh dem sick n jealous nuh bl***t
Sender! switch allegiance to some african friends.
Sender go with the police, If you said they are bringing violence to you. Material things is nothing to lose your life over. And if the police are with you it will show that you are serious. The problem is not the Yankees, it’s the type of friends you keep.
Haha issa man dis an it nuh sound like a him first experience…suh yuh naaa learn den plus Yuh nuh obeah di rassclaat teefing gal finga dem man mek she come tan up a yuh yawd a beg u fi tek dem back. Yankee nuh raise not even a inch close to how Jamaican raise.. an behind-the-scenes angel mek mi know yuh cyaah book nuh ticket pan yankee.
I can’t with Yankee. They don’t like West Indian people, forever badmind and jealous. I avoid them at all costs.