Hmid anyways, been with this guy for 4 years bad terms good germz mi sick fi almost one week and the only time mi see him is Monday witch in I never sick bad bad on Monday. The man a use work fi excuse. Anyways to how him and my soo called mother role one a the time I though they were into something, anyways him claim to say him did have double yesterday him nuh reach a him yard till 11 PM I was sleeping at that time but I wake up eventually till me and him start text till we fall into and argument, this man want u respect him but yet still him nuh respect u, a start ask him questions how him get to do double a ray ray just simple questions I ask him until I started to disbelieve him. The man ago start call mi dunce gyal , fool fool gyal ediat gyal ect. Suh me start style him back. Tbh pinkey am the type for whenever me and him got into an argument I would be the first one to run after him and try mek it up back to him all when him nah dweet me a dweet. Hes a selfish man Anyways when I decide to stop text the crasis and go sleep, when I push my mother door she wasn’t in there at 2:00 am suh when me decide to call her now guddy ansa and hang up inna mi ears same time suh when mi call har back she say she dh Spanish town an hang up in my ears! Remember enu am sick bad some mother woulda ask what’s wrong and such. When mi decide fi walk go out a my man fi see if a out there she go cause I dont trust them something telling me them a f**k. By time mi fi walk out a my lane a she that me see a come look guilty asf suh mi ask har weh she a come from inna yard clothes she nuh ansa she walk pass and say she is har own big woman. Some mother woulda ask a where mi a go them there hours dh. When me call my man and start style him up and ask if a out there she a come from , my yute start style mi up and hang up inna mi ears. All now him nuh come yah like him shame fi see har. When mi call him yesterday fi come look fimi him a bring up excuse bout mi brite fi sayHim and mi mother dh. Pinky I expect anything from that woman because she doesn’t behave like a mother to me. She woulda put the whole universe over me while she cherish her 3 other big grown kids. Sometimes mi affi ask God weh mi do dh dog shit dh in life. 2 years ago the woman not even did want come a me graduation. Shes just a serpent to me, suh me will belive she will f**k him fi tru cause a big man mi a talk to. And anything mi say bad bout har u see him try and a cover up fi har. Is like the bwoy Shame fi come look fimi him a bring up excuses and a hang up in my ears and a style mi up wicked pon top a it bout him sorry him pic mi up an this and that and if a suh mi mother low fi dh with him. Pinkey mi search the gyal phone already and mi see them a text and a chat mi. If mi and the man inna a argument or fight u see him vn har a discuss mi. Mi couldn’t believe. That boy dont love me as much as I do. Mi put mi family dem ova dh one bwoy dh meanwhile him put him friends them ova mi
FIND SOMETHING FI DO !!! GO BACK TO SCHOOL. YUH NEED SOMETHING FI DO.
Afta u pa come inna u ma..she shudda did douche wid some gramazone..me no think d gyal as u class her piss u out..go check Mass G cow Bessie Syrup inna d bush..a it a u ma..
Met met weh u get dem outaorda ppl frammmm
Oooh here we go again, stay with him is always my advice, u love him, so forgive him stay with him till him start sex u sister an auntie, sum people wuda seh community cocky, but this a family cocky, if u don’t have self value, why shud he respect u, SO stay with the love of ur life
Next time keep your man far away from friends and family. They should not be communicating. How did he get her number? Don’t ever let it happen again. Also find something to do to improve yourself. Don’t get so wrapped up in a man.