SHEBADA TALK PAN DI DALTON TING

7 thoughts on “SHEBADA TALK PAN DI DALTON TING

1. Yuh know you working my nerves tiddey shibby. Wtf are you drinking? It can only be downlow fish you a chat cause straight people still deh bout. You well versed in batty man sub-culture I see. I am still waiting for you to say JAMAICA ME SHEBADDA IS GAY, ME TEK DICK! What a Tek u so long SHOULDNT YOU AND UR KIND BE LOUD AND PROUD??…Yuh can describe every cratches undaneath every gyal but u can’t describe the batty hole Dem yuh tongue meet. SHEBADDA mi nuh expect betta. YOU ARE THE BIGGEST UNCOVER. YOUR BATTY WELL OVA DUE FI A STITCHING ALSO…tHis is 1 video mi naw watch

1. YUH SOUND MAD AND BITTER. GWEH WID YUH BADMIND SELF AND LEFT DALTON ALONE A GUH LOOK A LIFE. DE MAN A TRY MAKE USE A HIM LIFE AND ALL UNNO CAN DO IS BEAT HIM DOWN. THAT’S WHY JAMAICA FULL A SUH MUCH EVIL BECAUSE OF GERMS LIKE YUH.. UNNO TOO WICKED

2. With all due respect, while The Voice has not really produced any largely successful winners, X Factor has. If Dalton wins he stand a good chance of great success. He obviously has drive and perseverance qualities that eventually lead to success.