Cess need fi run “always looking a hype Shelly”. She run go post then run over him page to see if he post up anything and ran right up inna a big dutty road block. Cess a jope you never tell her any secret cause har mouth leak like old pipe.
You see how quick she ready fi put 2 and 2 together and get 10. Somebody call up Melsdew make me hear the real story weh did gwaan, cause i dont believe a word Shelly say.
I swear this man is one big dutty kratches!!
He is pressed af!!
CESS NEVER KNEW HIS WIFE GIVING HIM BUN WOULD BE SOOOOOOOOO DEVASTATING.
NASTY MAN, BITTER AND PETTY AS FUCK. SERVE HIM RIGHT; A BET YOU NOW HE WILL-LEARN THAT BUN NOT SWEET.
YOLI CHEATING HIT HIM TO THE CORE…… NOW HE CAN CANCEL HIMSELF. IRRELEVANT ASS.
YOLI GWAN LIVE U BEST LIFE GAL. NOW ENOUGH WITH PAPCAAN CAUSE WE ALL KNOW HIM DONT WANT NOBODY….
Completely off topic what a way money mike a stress out Lauren life she all delete her IG and gone off the radar.
Still on IG, just using a new, private account
Cess need fi run “always looking a hype Shelly”. She run go post then run over him page to see if he post up anything and ran right up inna a big dutty road block. Cess a jope you never tell her any secret cause har mouth leak like old pipe.
You see how quick she ready fi put 2 and 2 together and get 10. Somebody call up Melsdew make me hear the real story weh did gwaan, cause i dont believe a word Shelly say.