SHELLY COCKUP WHAT IS GOING ON?

Shelly Cockup help me to understand what is goin on here? Money ah **ck purple and you don’t mind? mi know di world is ever changing but my gosh!!!! Money nuh stop promote Purple “ima fr*ak, so what” dance like ah him ago into di bar….you step to Purple weh day, drive guh har yaad (allegedly) and asked Purps whats really good? and Purps she ah lie demma tell pan she and Money…..Money told you that if you do anything to Purps, himma guh **ck you up….which is right! Purps tongue longer and can reach further dung inna Money battam….Purps ah bingo wid di flick of di tongue….Grow ur tongue Shelly, perhaps Money will rate you more….Freaks are winning sis! Dats **cked up doh, dem out of order to really tink about it…..why dem neva invite yuh inna di fr*aksome….all Allison (berry) was invited and not you….dat shegg up eeh??? Fie show yuh seh nuthin naaw gwaan for yuh Cockup….Money diss yuh fie him next babymadda, and now himma diss yuh fie “Bronx Bike Purple” I feel it fie yuh annuh nuh me….look how uunuh dida laff affa Charlene “done new York” and now she ova deh ah kin har fie har dutty teet dem….Karma is a big fat b*tch named “Delilah” it seems!

7 thoughts on “SHELLY COCKUP WHAT IS GOING ON?

1. Looks to me like Shelly “Cock Up” get the wrang surgery….Yuh shudda neva go do yuh Batty Shelly, ah yuh tongue yuh did need fi extend and maybe Money would ah stay :cool

2. A long time money a sleep with purple a nuh just now cockup just have to understand herself,cause money not leaving purple alone

3. Shelly is a disgrace.. that man treat her like shit and she’ll do everything in her power just to say she have a man…. Pickney naw hold man ah again (did it really ever though??)

4. Is wat happen, did she die. I cant read what the sender wrote. I am wondering if nuff a these regular sender went to high school or dem a basic school drop out.

5. MONEY NAH F**K PURPLE A CHIN AND ONE GAL WEH OWN A SHOP PPL GET UNO STORY RIGHT … SHELLY YOU BETTER GET WITH THE FREAKY THINGS BECAUSE CHIN GIVES IT UP UNDER THE QUITE IF YOU NEVER KNOW …..AINT THAT SUPOSE TO BE YOUR FREN THO

6. Smfh!!! But him a f**k er fi true and cockup know!! All dj a f**k her to!! A me fi tell unnu!!! Bare f**king a gwan!!!!

7. Mi nah lie da sender ya make me laugh so till as to the story now… i doh know weh fi say, purple Jah know smh.