SHERI LEE YUH HAVE A PROBLEM WID YUH BELLY!

Mi know is bout food di war was cause dat is all Sheri-Lee war bout and want to party for free…Instead of getting an education and bettering harself she prefer work a patty shop, party for free and be a nuisance
image1-Optimized

If Sheri-Lee outa order one more time!
image1-Optimized

0 thoughts on “SHERI LEE YUH HAVE A PROBLEM WID YUH BELLY!

1. Sheri Lee. Look here man. Yuh is a liyard wicked gyal. Yuh see how yuh lie bout is ice yuh tek an ppl a threaten yuh an run come play victim. Kmt. Ur a wretch. An a nuh lie di ppl dem a tell cause I personally see yuh put up posts before about yuh not paying to go into no party etc. Smh. Little girl I thought you were a Christian. And by the way…..aren’t you a sick person. Kmt. Then you play innocent like is people troubling yuh. U nuh tired fi ina mix up. Kmt

2. At least shi working a patty shop, many a unno inna dancehall working on unno back and knees and sitll nuh hab nutten fi show fah except a new prescription every week. Everybody know Sheri lub har gut, but warring ova some germzy ice nuh necessary.

1. a job is a job true enuff but get a job wey can also cover ur party expenses. sheri lee couldn’t ov put her hands in a my summen dem. not even 1 cube a ice she would ov get. wey wanga belly a go?

1. Maybe shi fi learn fi bake di patties cause dat considered a skill dat few ppl know. Patty bakers meck good money, di ppl dem at di front of the shop not so. I agree she needs a job weh buoyant enough fi cover her partying and eating needs. She fi work a one a dem Chinese buffet restaurant suh shi can collect tips and have access to all di food possible.

3. U know say Sheri will see har name pon bulla n Nyam it lmaooooooo but jezassss savior pilot me how u reach inna di ppl dem bakkle mad gal bet a sumting she do all the while n get whey so she think she have all right ya now

Sheri pls DO NOT SURPRISE u choat with the ppl dem liquor no more dem ago give u belly STOP OK!!!!!!!!!

4. anybody who knows this person is a lowlife just like them because all this f**kery is some real ratchet shit.