Funny Pictures 2 July 6, 2016 by Met BUT DI AGE PAPER A GUH BOW BOW SNACK CRACKLE POPPING ALLL DI WAY TO DI REGISTRAR
Tonight a iron back 61st Birthday, suh she seh. Off course she nah count weekends and holidays. Reply
Strecth out u hand u haffi fi get a wappings for that WAP WAP :ngakak :ngakak :ngakak :hammer :hammer Reply
When will this woman quit the dancehall scene? Find out on the next episode of Draggon Ball Z…dwrcllll :hammer :matabelo Reply
Paris nuh good again to claat.
Fava Apple :hoax
Jesus wept.
Di Finga dem a seh show,but di knee dem a seh bibow
Showwwwwwwwwwwwwwww
Tonight a iron back 61st Birthday, suh she seh. Off course she nah count weekends and holidays.
Strecth out u hand u haffi fi get a wappings for that WAP WAP :ngakak :ngakak :ngakak :hammer :hammer
yuh tek the left hand and me wap up the right, yuh too rude man. comment of the day dis yah
61 fi da :ultah pass 20 yrs
When will this woman quit the dancehall scene? Find out on the next episode of Draggon Ball Z…dwrcllll :hammer :matabelo
yuh mean the 20th anniversary of her 61st birthday?
Messssssss…. all that blue!! :cool
Angella is about 75 Inna real life. Lol
Long time big woman yah mek Mi nuh badda like blue again
De face is nightmarish. She should audition for some roles in some upcoming horror films.