MI GET BOUT TEN EMAIL A ASK IF SHE JUS GONE AND WHEN MI CHECK MI SI SEH A COME SHE COME OUT DI 8TH..YET HAR FREN DEM A TALK BOUT FREE UP NOT WHEN SHE JUS GONE BUT WHEN SHE A COME …A WHA DAT?? WHAT ARE WE MISSING?
AGAIN??? NO, NOPE I DONT BELIEVE IT
U MEAN TO TELL ME THIS GIRL GET LOCKED UP FOR STEALING AGAIN? THIS IS BIGGER THAN US THERE IS A MUCH BIGGER PROBLEM HERE
Bronx gal them not us to anything so for the hype she have to teef polo clothes like cholbless the one with the f**k up face they have to show the happy and they have it to show
COMING OR GOING… BIG DISGRACE!!!
AGAIN??? NO, NOPE I DONT BELIEVE IT
U MEAN TO TELL ME THIS GIRL GET LOCKED UP FOR STEALING AGAIN? THIS IS BIGGER THAN US THERE IS A MUCH BIGGER PROBLEM HERE
Good Morning Met and Metters. We want to know, if you out of prison or the closet? Cause yuh look like a Transgender.
Unless she have access to FB in jail bc she very active on her page.
Bronx gal them not us to anything so for the hype she have to teef polo clothes like cholbless the one with the f**k up face they have to show the happy and they have it to show
Informer fake us is back hope she tek way her wicked self this time & value her life