BIRTHDAY GREETINGS TO DAVID 5STAR

maleblinitem

Happy birthday David 5star but Wait wait!!!!!!!!!!! Just one min ️a you a f**k English doll now bbc me late baddd 😳😳😳😳😳😳 lord god if U Nuh busy stop yah so!!!!! David a man like you knows that a woman represents her man and yuh mean to tell me say you Cyah buy her some clothes Mek she come road better Kmt and yuh Eva bbc clean me Wah fight yuh nadisha star party Wey she wear the black dress ️a the best she Eva f**ing look and English Dah hair style Deh it ️a work Fi U keep it up n nuh Badda mak Mek see nuh more f**ry Pon yuh head 😕 yuh man Cyah hot n U look like shit a road

7 thoughts on “BIRTHDAY GREETINGS TO DAVID 5STAR

1. She eva stay bad she need to wear a bra and har hair eva sloppy and look stink ..Caan David she a f**k and look so a BC

2. English Doll is just a dreamer,David nuh want she, fi do what? Back then when him want him woman pussy suck yes but not now
    Look at English Doll and look at David 5star
    match made in Heaven nah lol wooooiiieee
    MI deading right now,you know how long MI a watch har page if see if she ago f**k round the nice clean browning and the girl not even a look at English Doll the girl nuh see you old nastyness bcz she know a who the man want
    uno look when uno see David 5star a road if him look pon that johncrow name English doll bout she and David together kmfrct she a get mad
    she wish
    gal go look after you self and then you can get a nice clean man like David 5star inna real life lol wooooiiieee MI body
    bout you man want and gal head a hurt them
    English doll how you gi hurt up the gal head and you and hat nah tek the same bloodcloth man
    you want what she have but not even 8n ur DREAMS little unscrupulous bitch and leave the gal alone cuz she don’t see u…BITCH

3. You English doll look at you but you and David 5star is together the man don’t want you… you are just a DREAMER… you need to go and look after yourself and before you can walk in the brownING shoes… David 5star don’t want you look pon him nice clean browning…woiiiiieee girl bout u post pon page… ppl look at David and then look at English doll…she just want what the browning have and want hurt up the browning head… but the gal nah look at her I doubt she browning know who English doll is… you little unscrupulous chunk name English doll you need to go and have a thousand seat before you can look for a man like David 5star or look at the browning.

4. Lord jesus is what this now pon nasty english doll she need a clue
    Lord god somebody give har some clothes and somebody please to fix her hair bout she want hottt man
    Somebody wake har up fi mi deh
    Lol david 5star nuh want english doll a nuh ask mi a ask a tell me a tell uno this

5. As a man i wouldnt want a f**k from english doll bcz she nuh smell good and she nuh look good
    So me nuh know how tha 5star man deh go deh so
    But sone man f**k everthing still so a him nust know still
    So wi wah fi know if a doll a fi him woman and thing fi true
    Mi think them man deh have nice clean gal
    Mi never know them look pon them kinda gal deh a road still
    Mi guess is a man thing have them nice clean woman and still f*k some gal every man f**k and no man nuh want har
    So fi him woman nuh see them things ya pon ya so
    No star David fix up yu thing cause it nuh look good
    Yu name a call pon them type a gal deh even if you f**k har she shouldnt a call yu name so star
    Yu a one a them youth deh mi look up yo a rate so fix it
    Bcz mi never did ago f**k that doll girl deh and mi coulda if mi did want

6. Come here Met
    What a way David mek Old fart english doll mash up him good good relationship with him and that girl
    him did love har tho,a so it did look to me but the poor gal must cant take no more a it so she just split
    but look at doll nuh
    What she have fi offer to any man but some head and a threesome really you
    Wooooooiiiieeee Mi cant bother
    David look like him nuh know what him want bcz if him really mek sime head and some threesome mash up what him have
    Then him nuh know nothing about relationship and h8m need fi tek a seat pon the back bench ohhh

7. What a way the street a talk bout English Doll Pussy stink who hear this bcz from weh day ya Mi a hear it more and more but Mi a wonder how har man David five star feel bout that
    Bwoy Mi huh know what a gwan ya so
    Mi hear say him browing never deh a him party it look like them really left fi true no sah to rass a ya so nice
    Bwoy doll it look like you win Mi gal gwan gal
    But on the other hand it serious tho David you a go backwards tho, check yuself man you really need fi check yourself in all of this
    Bcx this can’t be a good thing
    You with English doll can’t be good at all
    Although Mi can’t tell you who yo F**k or love still BUT check uu self hun your name is too up there for this shit that is happening fix it
    Fix it
    Fix it
    Fit it
    Fix it